| Repliklere Sorular | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Repliklere Sorular Ptsi Ağus. 04, 2008 3:34 pm | |
| Bu konu da Doktorlar Dizisi ile ilgili okuyupta kaçıncı bölüm olduğunu bilemediğiniz replikleri ekleyebilirsiniz... NOT: Lütfen eğer repliğin kaçıncı bölümde geçtiğini olduğunu biliyorsanız, çabuk cevap yazın... | |
|
| |
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Repliklere Sorular Salı Eyl. 09, 2008 10:42 pm | |
| Suat:bu gün seni niye bu kadar özledim Zenan:Çünkü dayanılmaz bir kızım.Zekiyim,başarılıyım,güzelim ve de pamuk gibi bir kalbim var. Suat:Ama pamuğun tarladaki hali değil mi.Sert biraz.. Zenan:Ablanla nişan alışverişine çıkıcam..Ee paketlenmiş pamuk oldum mu Suat:Hatta pamuk helva.Şeker gibi...Bu arada al bakalım bu senin..(kepi uzatır) Zenan:Teşekkür ederim.
arkadaşlar, lütfen yardım edin! | |
|
| |
sekercikkk Administrator
Mesaj Sayısı : 1108 Yaş : 28 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Repliklere Sorular Çarş. Eyl. 10, 2008 1:49 pm | |
| - denissegirl demiş ki:
- Suat:bu gün seni niye bu kadar özledim
Zenan:Çünkü dayanılmaz bir kızım.Zekiyim,başarılıyım,güzelim ve de pamuk gibi bir kalbim var. Suat:Ama pamuğun tarladaki hali değil mi.Sert biraz.. Zenan:Ablanla nişan alışverişine çıkıcam..Ee paketlenmiş pamuk oldum mu Suat:Hatta pamuk helva.Şeker gibi...Bu arada al bakalım bu senin..(kepi uzatır) Zenan:Teşekkür ederim.
arkadaşlar, lütfen yardım edin! 37. bölüm cicimmm bu bölüm unutulurmu yaaa | |
|
| |
babazi Administrator
| |
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Repliklere Sorular Paz Eyl. 14, 2008 1:17 am | |
| bu bölümdeki olayları hatırlıorum ama bu bölümün numarasını hatırlamıorum :S
H:Buzdolabında tanımlanamayan cisimler var mesela bu bu ne ZE:Fuagra H:Hıı buyur ZE:Fuagra kaz ciğeri Z:Kaz ciğeri her gün yeriz yaa hasan H:Hııı ZE:Sevmezmisiniz H:Yaa bi fikrimiz yok seviyosakta henüz bilmiyoruz salama kadar gelebildik E:Hiç kaz ciğeri yemedik demek istiyo Z:Bak zeynepçim biz daha standart besleniyoruz peynir ekmek zeytin makarna ıspanak hasanın dediği gibi salam ZE:Ukalalık yapmak istemedim annemler çok sever o yüzden bizde hep kaz ciğeri olurdu(hapşırır) H:Çok yaşa E:Çok yaşa ZE:Kağıt mendili olan varmı H:Var yakala Z:Hop hop hop hop ZE:Ne oldu ki Z:Bu evde herşey idareli kullanılır yani üç metre tuvalet kağıdıyla burnunu falan silemezsin H:Bi kerede kullanılan tuvalet kağıdı miktarı 30 cm ile sınırlıdır ZE:Yalnız bu tuvalet kağıdı çok sert Z:Ne için çok sert H:Alışırsın(kapı çalar)ben bakarım | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Repliklere Sorular Salı Ekim 14, 2008 9:37 pm | |
| --melyke-- den alıntı... bu bölümdeki olayları hatırlıyorum ama bölümü hatırlamıyorum Z: Gelmedi mi Mine daha? S: Trafiğe takılmış, birazdan gelir. Z: Offff. S: İyi miyiz? Z: Fena değiliz, yani süper olmasak da idare ederiz. Suat, Zenan'ı kendine çekerek... S: Sen son derece huysuz bi baş belasısın. Ama buna rağmen, seni gördüğümde kanımın hızlı hızlı akmasını engelleyemiyorum. Bana n'aptın böyle hiçbi fikrim yok =) Z: Senin bana yaptığının aynısını yaptım. Başka bi şey değil =) Ve sonrasında gelen portegü Ama onun da içine etmeyi başaran bir adet uyuz görümcek | |
|
| |
sekercikkk Administrator
Mesaj Sayısı : 1108 Yaş : 28 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Repliklere Sorular Salı Ekim 14, 2008 11:58 pm | |
| | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Repliklere Sorular Çarş. Ekim 15, 2008 8:37 pm | |
| sağl bebeimmm ondan önceki kaçıncı bölümdü peki ?? | |
|
| |
black-rain65 DO
Mesaj Sayısı : 115 Yaş : 32 Nerden : çanakkale Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Repliklere Sorular Salı Ara. 09, 2008 2:51 pm | |
| ayy şu sorulara hiç bakamıorum bile ya bebiş çok tatlıııııııı gözümü ondan alamıom oyyyyyyy yiyecem valla maşş | |
|
| |
babazi Administrator
| |
| |
| Repliklere Sorular | |
|