| Şarkı Tamamlamaca... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
melakem D
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 29 Nerden : melike günerin kalbinden...:D Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Şarkı Tamamlamaca... Ptsi Ağus. 18, 2008 10:41 pm | |
| Arkadaşlar burada bir şarkının küçük bir kısmını yazıcaz...ve başka bir arkadaşımızın devam ettirmesini sağlayacağız....
Örnek: xxx:haksızlığıda koydum bavula yalnızlığıda aldım yanıma.... xxxxx:teşekkür ettim herşey adınaa.... xxxxxxxxx:değiştiriyorum.....(ve başka şarkıyı yazıcak...)
Başlıyorum....
Bu hayatta başımıza gelen herşeeyyy..... | |
|
| |
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Ptsi Ağus. 18, 2008 10:46 pm | |
| ne verdigin ne aldigin bizi birbirimizden ayiran tek sey kime nasil inandigin seni kalbimden atmak mi yok yok yok yok ... | |
|
| |
melakem D
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 29 Nerden : melike günerin kalbinden...:D Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Ptsi Eyl. 15, 2008 11:01 pm | |
| seni kalbimden atmakmı seni kalbimden atmakmı yoooookkk sana sevgim kendimdeen çoookk... | |
|
| |
sekercikkk Administrator
Mesaj Sayısı : 1108 Yaş : 28 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Salı Eyl. 16, 2008 3:58 pm | |
| değiştirdim elveda elveda umutlara birlikte yarınlara elveda aşkım | |
|
| |
melakem D
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Çarş. Eyl. 17, 2008 1:41 pm | |
| bu aşkta son yolculuuukkk seninle soon görüşmemiz | |
|
| |
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Çarş. Eyl. 17, 2008 7:21 pm | |
| deiştiriorum
Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi, bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu, gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni | |
|
| |
kumsal D
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Nerden : muğla/bodrum Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Cuma Eyl. 19, 2008 2:43 pm | |
| Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir adam hissettim kendimi Sanki o ben değildim seninle ağlayan, Seninle sevişip aşka doyan | |
|
| |
znnsuat Moderatör
Mesaj Sayısı : 674 Yaş : 32 Nerden : bekir ve melikeye uzak bi yerden:) Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Cuma Eyl. 19, 2008 3:20 pm | |
| bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna anlat içinden geçenleri tut yüreğinden sıkıca ak hayatına ama nerde bnde o yüzsüz yürekk!!!
değiştiyorum aşkk bir kalbin içinde ağlıyor aşk sızım sızım sızlatıyor............ | |
|
| |
ysmn_gzm DOK
Mesaj Sayısı : 235 Yaş : 31 Nerden : dr. Güney'in yanındannn(: İş/Hobiler : Fb haberleri okumk,dktorları izlemek(: bide öğrnclkk:( Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Cuma Eyl. 19, 2008 6:04 pm | |
| ellerinden kaçılmıyor viran ettin bıraktın aşk.. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... C.tesi Eyl. 20, 2008 1:44 am | |
| deiştiriorum Eşyalar toplandı son defa bu gece Dönmek yok artık yeniden geriye Gidiyorum demek kolay hatta çeker gidersin de | |
|
| |
sekercikkk Administrator
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Perş. Kas. 13, 2008 3:08 pm | |
| Son bir kez dönüpte bakinca bu eve Bir an durupta düsünce geçmise Vazgeçmek zor olur dönemezsin istesende
değiştirdim Bir buse yetmez derken ben senden oldum al ahını yeter.. yeter,kederlere boğuldum bin derde kurban oldum ben bilmesen de... | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Perş. Kas. 13, 2008 9:58 pm | |
| canımı aaaaalll seni alma benden.. beni de çaaaal.. vazgeçtim kendimden. sevabın kalmasın bana. günahın benim boynuma.. al ahını vazgeçim senden.. aaal canımı deme banaaa.. saaarrr beni son bi kez dahaaa.. güler miydin bakar mıydın gözlerimden kaçar mıydın? yine seni sevsem de kin tutar mıydın? gider miydin kalır mıydın sever miydin kaçar mıydın? senden vazgeçmesem de hep susar mıydın? deiştirdim Orada bir adam var Adamın içi dapdar Beyni başı patlar Kendindedn geçer Onu bunu bilmez Bildiğini görmez Görmeden inanmaz Kendinden geçer Yeter yeter Yalnız mı kaldın | |
|
| |
sekercikkk Administrator
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Cuma Kas. 14, 2008 2:30 pm | |
| bi tek sen mi varsın? yalnız mı kaldın? belki alışman lazım belki alışman lazım yalnızlığa belki katlanman lazım
değiştirdim yastığına senin sarılıp kokunla uyumuşum. üstüm açılmış üşürken sabah olmuş uyan dedi bir ses uyan o burada. uyandım aradım bulamadım. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Cuma Kas. 14, 2008 10:13 pm | |
| suçum neydi?neden böyle oldu? bu sabah bir umut var içimde;nasıl olsa geri gelirsin diye. her şey yerli yerinde yine. bu sabahların bir anlami olmalı. koltuğuna senin kıvrılıp,hayalinle uyumuşum. camlar açık kalmış,ürperirken sabah olmuş. uyan dedi bir ses,uyan,o burada. uyandım,aradım,bulamadım.
deiştirdim
bir bakış fırlatsam öpücük yollasam bana bakar mıydın yoksa kaçar mıydın nefesini de içime çekmek isterdim başım ağrıyor bu gece hiç diyemezdim çarşafları da beraber gel düzeltelim artık yatağın sağ yanı sadece senin bir gün işsiz kalsam ya da şişmanlasam bana bakar mıydın beni sayar mıydın yine de beni kıskanıp hep ister miydin sevgimden çok emin olup | |
|
| |
melike&bekir a D
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 30 Nerden : Antalya İş/Hobiler : M&B,Barış A. , Kutsi , Doktorlar , Futbol , Karete , Gezmek , İnternet Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Salı Mart 24, 2009 4:19 am | |
| bilmiyorum değiştir...
pencerenin perdesini havalandıran rüzgar denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar | |
|
| |
znnsuat Moderatör
Mesaj Sayısı : 674 Yaş : 32 Nerden : bekir ve melikeye uzak bi yerden:) Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Şarkı Tamamlamaca... Çarş. Mart 25, 2009 4:56 pm | |
| yabancısın buralara nerelerden geliyrsun otur dinlen başucuma belli ki çok yorulmuşsun bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat....
bunca yıl herkesten kaçtın en sonnda buldun sandınnn...... | |
|
| |
| Şarkı Tamamlamaca... | |
|