..:: DOKTORLAR ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: DOKTORLAR ::..

•°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

3. sezonu nasıl buldunuz

4 posters
YazarMesaj
black-rain65
DO
DO
black-rain65

Kadın

3. sezonu nasıl buldunuz Empty
MesajKonu: 3. sezonu nasıl buldunuz   3. sezonu nasıl buldunuz Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 7:00 pm

3. sezonu nasıl buldunuz açıkçası bnm levent görmekten içim bulandı neydi o öle ıyyy ikide bir ikidebir
znnsuat
Moderatör
Moderatör
znnsuat

Kadın

MesajKonu: Geri: 3. sezonu nasıl buldunuz   3. sezonu nasıl buldunuz Icon_minitimePtsi Eyl. 08, 2008 12:40 pm

ay ewt levent sahneleri çok bayıktııı, suatla zenan götürdü diziyi we gidenleri nası gitmiş nereye gtmiş açıklamaları lzmdı öle başka dizi gbi olmuştu ama fena da değildi:)
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek
İş/Hobiler : yok

MesajKonu: Geri: 3. sezonu nasıl buldunuz   3. sezonu nasıl buldunuz Icon_minitimePtsi Eyl. 08, 2008 6:37 pm

bence fena deildi ama hala biras levent ağırlıklı yapıolar ve levent te kısa, kıllı ve çirkin olduğu için içimi baydı... içinde duygu gıcığı ve Levent tipsizi'nin olmadığı ya da az konuştuğu bütün sahneler çok hoşuma gitti...
black-rain65
DO
DO
black-rain65

Kadın

MesajKonu: Geri: 3. sezonu nasıl buldunuz   3. sezonu nasıl buldunuz Icon_minitimeÇarş. Ekim 01, 2008 4:02 pm

duygu leventten başka bişe yok sürekli onlarrr
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: 3. sezonu nasıl buldunuz   3. sezonu nasıl buldunuz Icon_minitimeÇarş. Ekim 01, 2008 4:55 pm

Açıkçası artık sefmiorum Razz
Bu arada Eylül&Levent&Duygu'yu bize sevdirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama ben gittikçe daha çok nefret ediyorum! Razz

Eskiden (66. Bölümün Sonuna Kadar) Levent'i seviyordum ama artık o da gitti!!! Sad
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

MesajKonu: Geri: 3. sezonu nasıl buldunuz   3. sezonu nasıl buldunuz Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 1:34 pm

ben 3. sezondan memnun değilim hep levent var ve her gören ona sarılıyo:) çok gıcık valla s-z çok az benm hamile bir tanıdığım var hiçde zenan gibi değil gayet saki arada oluyo bişiler ama zenanı çok abarttılar zaten gestapo ve murat çok çok az görünüyo aslanıda abarttılar jülideyi de artık sevmiyom kızıyodum ama artık bende diyorum s-z den biri olsun ayrılırsa diziden diziyi bir daha izlemiyecm
http://doktorlardizisi.forummum.com
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: 3. sezonu nasıl buldunuz   3. sezonu nasıl buldunuz Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 9:34 pm

katılıyorum bebiim
znnsuat
Moderatör
Moderatör
znnsuat

Kadın

MesajKonu: Geri: 3. sezonu nasıl buldunuz   3. sezonu nasıl buldunuz Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 1:05 pm

walla haklısınız hepiniz bu ney ya bu diziyi bi yere suat we zenan getirdi onlar olmasaydı ohoo şimdiye çoktan biterdi bunu birinn hatırlatması lzm senaristlere ama artık yetti bee!!!!!
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: 3. sezonu nasıl buldunuz   3. sezonu nasıl buldunuz Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 9:33 pm

tamamen haklısın bir tanem Very Happy

3. sezonu nasıl buldunuz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-