..:: DOKTORLAR ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: DOKTORLAR ::..

•°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bölüm Yorumları(68)

5 posters
YazarMesaj
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek
İş/Hobiler : yok

Bölüm Yorumları(68) Empty
MesajKonu: Bölüm Yorumları(68)   Bölüm Yorumları(68) Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 11:52 am

Evet, 68. Bölüm Yorumlarınızı bekliyorum Smile her hafta bu başlığın adı değiştirilerek, yorumlarınızı alacağız Smile
tbqhem
Moderatör
Moderatör
tbqhem

Kadın

MesajKonu: Geri: Bölüm Yorumları(68)   Bölüm Yorumları(68) Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 8:11 pm

suatın masaya vurması ve zenana hak etmediği sözleri söylemesi çok sinirdi
uyuz mine herşey onun başından çıkıo
eylüle yazık üvey anne ve baba öldü kızına nasıl dicek
iki kardeş levente aşık:D
son bölümde eylülün levente sarılması ve duygu ve zuhalın bakması çok güseldi
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek
İş/Hobiler : yok

MesajKonu: Geri: Bölüm Yorumları(68)   Bölüm Yorumları(68) Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 8:15 pm

bence tüm Zenan-Suat sahneleri süpperdi! Ama Suat masaya vurduğunda ve Zenan'a mine'nin onunla kalacağını söylediği anda Suat'a uyuz oldum!

Zaten 66. Bölümden beri Levo'ya gıcık oluodum, artık iice bir gıcık oldum, bence Levent 3 kişinin aşık olabikeceği bir karakter deil. Aman boşverin Suat'a aşık olmasınlarda Levo'ya olsunlar Razz

Ben ela'yı özledim yaaaaa Sad
tbqhem
Moderatör
Moderatör
tbqhem

Kadın

MesajKonu: Geri: Bölüm Yorumları(68)   Bölüm Yorumları(68) Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 8:53 pm

denissegirl demiş ki:
bence tüm Zenan-Suat sahneleri süpperdi! Ama Suat masaya vurduğunda ve Zenan'a mine'nin onunla kalacağını söylediği anda Suat'a uyuz oldum!

Zaten 66. Bölümden beri Levo'ya gıcık oluodum, artık iice bir gıcık oldum, bence Levent 3 kişinin aşık olabikeceği bir karakter deil. Aman boşverin Suat'a aşık olmasınlarda Levo'ya olsunlar Razz

Ben ela'yı özledim yaaaaa Sad
aynen canım
levent o kadar yakışıklı deil bide levente 3 kişi aşık deil
2 kişi aşık eylül belli deil
suata bende o sahnelerde uyuz oldum
znnsuat
Moderatör
Moderatör
znnsuat

Kadın

MesajKonu: Geri: Bölüm Yorumları(68)   Bölüm Yorumları(68) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 1:52 pm

yine en güzel sahneler suatla zenanın sahneleriydi ama suatın mineyi savunması zenana haketmedği sözler söylemesi çok kötüydü masaya vurunca neye uğradığmı şaşırdım walla, tabi bunlar ayrı durmaya dayanamıyolar yine barıştılar:)(ne güzel) ha birde şu hırsızların hastaneye geldği we suatla zenanın ilk gördükleri halleri çok fenaydı orada suatın zenanın karnını tutarak destek wermesi çok güzeldi we suatın hırsızı kurtarırken ettği sözler çok iyiydi we tabiki en son bank sahnesi:) yalnız levoya 2 kişi birden aşık oldu haydaaa dedim yani aman suata bulaşmasınlar da alsınlar başlarına çalsınlar levoyu:D ay çok konuştum çok sorry kızlar...
black-rain65
DO
DO
black-rain65

Kadın

MesajKonu: Geri: Bölüm Yorumları(68)   Bölüm Yorumları(68) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 5:30 pm

znnsuat demiş ki:
yine en güzel sahneler suatla zenanın sahneleriydi ama suatın mineyi savunması zenana haketmedği sözler söylemesi çok kötüydü masaya vurunca neye uğradığmı şaşırdım walla, tabi bunlar ayrı durmaya dayanamıyolar yine barıştılar:)(ne güzel) ha birde şu hırsızların hastaneye geldği we suatla zenanın ilk gördükleri halleri çok fenaydı orada suatın zenanın karnını tutarak destek wermesi çok güzeldi we suatın hırsızı kurtarırken ettği sözler çok iyiydi we tabiki en son bank sahnesi:) yalnız levoya 2 kişi birden aşık oldu haydaaa dedim yani aman suata bulaşmasınlar da alsınlar başlarına çalsınlar levoyu:D ay çok konuştum çok sorry kızlar...
aynen sana katılıyorum cnm
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

MesajKonu: Geri: Bölüm Yorumları(68)   Bölüm Yorumları(68) Icon_minitimeSalı Eyl. 16, 2008 3:22 pm

znnsuat demiş ki:
aynen jnm
http://doktorlardizisi.forummum.com

Bölüm Yorumları(68)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-