..:: DOKTORLAR ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: DOKTORLAR ::..

•°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

70. Bölüm Yorumlarınız...

5 posters
YazarMesaj
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek
İş/Hobiler : yok

70. Bölüm Yorumlarınız... Empty
MesajKonu: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 10:07 am

70. Bölüm yorumlarınız burada bekliyoruz... Wink
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 10:43 am

Bizim severek izlediğimiz DOKTORLAR bu değil! Bu çok daha farklı bir dizi! Farklı vakaların olduğu, Zenan Suat aşkının, Ela Levent Aşkının, Gestapomuzun olduğu DOKTORLAR değil!!!

Sürekli ağlayan Zenan'ın hamile olduğu için ağladığını savunmasınlar, Hamilelik hormonları bu kadar da coşmuş olamaz değil mi?! Suat bu bölüm daha kibar ve nazikti buradan biras avundum... Smile

Gestapo ve Murat ne kadar az göründü?
Jülide ve Arslan yaa bi bırakında mutlu olsunlar!

Bu bölüm Ceylanında(_ceyo_) dediği gibi Eylül-Levent-Duygu arasında Bermuda Şeytan Üçgeni'n de gelişti...

Yaa bırakın eski DOKTORLAR geri gelsin! Yeniden, aynı zevk ve istekle izlemeye başlayalım dizimizi!
tbqhem
Moderatör
Moderatör
tbqhem

Kadın

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 3:03 pm

deniz sana aynen katılıyorum

bizim severek izlediğim doktorlar bu deil
yeni senarist ve yönetmen dizimisi mahvetti

bu bölümde zenan suat sahneleri çok az 4 5 kere gördük her gördüğümzdede kavga ediolarda
ne öpüşme var ne koklaşma aynı evde yaşayan kardeş gibiler

fikret ve muratı 2 keremi ne gösterdiler

her bölümde duygu sıkıldım artık ne bu yha her bölümde sadece duygu nerde zenan suat nerde fikret murat

duygudan nefret ediom yha levente aşık oldu

istemiom ben DUYGU&LEVENT

eylüle üzüldüm kızını amcası götürdü

son sahnede adam herhalde eylül dövdü tecavüz yok herhalde
Sad
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 3:08 pm

yaa bence duygu ve zuhali kardeş yaparak çok i yapmışlar çünkü ikiside kıl biri özel düşünce ve kıskanlıkları yüzünden mantıksız şeler yapıo dieride şımarığın teki!!! Evil or Very Mad

Ama tek üzüldüğüm yani Zeyno Gönenç normalde sefdiğim bir insan ve merve seviden oldum olası nefret ediorum böle bi haksızlık yapıldığı için üsüldüm:( bu arada bence de ii olmuş duygunun saçını arkaya doğru topladığı, kepçe kulakları iicene ortaya çıkmış Very Happy Razz

Not: Bizim sittemizde herkes düşüncelerini özgürce ifade edebilir hatta eğer gerçekten sinirliyse çok ağır hakaretler de bulunmadan konuşabilir!
black-rain65
DO
DO
black-rain65

Kadın

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeÇarş. Ekim 01, 2008 4:00 pm

s-z hiç yoktu sinir oldum zaten 3. sezon bunlar iyiyce coştular hep yeni gelenler ön planda s-z var mı yok mu belli deil ya bıktım ya dövücem valla senaristleri valla senarist bn olucam ohoooo s-z ciler 5 ay kendine gelemz bi senaryo yazarım suat zenan için ohooo bunlar bişeyi beceremiolar gidip el atmk lazım valla
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeÇarş. Ekim 01, 2008 4:51 pm

Haklısın cnm... Smile Keşke sen olsan senarist...
Dikkat ettim de sezon başladığından beri çekilen tüm sonlara, Buyurun:

67. Bölüm: Levent&Duygu
68. Bölüm: Levent&Eylül
69. Bölüm: Levent&Duygu
70. Bölüm Levent&Eylül(Birazcıkta Duygu)

Yaww bakar mısınız? S-Z'ciler yakında isyan çıkartacapım ben sizce çok mu abartıyorum???
black-rain65
DO
DO
black-rain65

Kadın

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 1:38 pm

tabikide abartmıyosun cnm ne abartması asıl abartan onlar dugu levent duygu eylül çıkardığın sonuçta maşşallah ilginç bi duygu bi levent çekmşler pes diyorum bnlara pesss pes pes
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 11:04 am

bende sadece pes diyorum ayrıca diğer sitede Özge Ablanın yorumunu okudum, dün sete gitmiş settekkilerin yeni haberi olmuş bu cuma dizinin olmayacağından ayrıca zenan'ın aşerme sahnesi çekilmiş ama fatih denen ... kopuk die çıkartmış o bölümü bekirin bile dün haberi olmuş bundan iletişime bak yawww
znnsuat
Moderatör
Moderatör
znnsuat

Kadın

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 1:48 pm

denissegirl demiş ki:
bende sadece pes diyorum ayrıca diğer sitede Özge Ablanın yorumunu okudum, dün sete gitmiş settekkilerin yeni haberi olmuş bu cuma dizinin olmayacağından ayrıca zenan'ın aşerme sahnesi çekilmiş ama fatih denen ... kopuk die çıkartmış o bölümü bekirin bile dün haberi olmuş bundan iletişime bak yawww

ohooo ne sz kaldı ne bişey yaaa offf wallahi gırtlaklayacam bu senaristleri!!! yuh yani manyak mıdr nedir bu herif ya nie çıkarıyosun aşerme sahnesini bırak dursun yaaa ah wallahi de billahi de acıyorum melikeyle bekire gelsinler bn sırf onların önde olduğu bi senaryo yazıyım oynasınlar bu ne yaaa!!!! bn eski doktorları geri istiyorum!!!!
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeC.tesi Ekim 04, 2008 11:47 pm

emin ol bende!!! Evil or Very Mad
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 1:31 pm

ben de hepiciğinize katılıyorumm
http://doktorlardizisi.forummum.com
black-rain65
DO
DO
black-rain65

Kadın

MesajKonu: Geri: 70. Bölüm Yorumlarınız...   70. Bölüm Yorumlarınız... Icon_minitimeÇarş. Ekim 08, 2008 4:09 pm

asıl gebertmemiz gereken fatih

70. Bölüm Yorumlarınız...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-