babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: 75. Bölüm Yorumlarınız... C.tesi Kas. 22, 2008 1:26 am | |
| 75. bölüm yorumlarınızı burada bekliyoruz... | |
|
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: 75. Bölüm Yorumlarınız... C.tesi Kas. 22, 2008 12:31 pm | |
| | |
|
znnsuat Moderatör
Mesaj Sayısı : 674 Yaş : 32 Nerden : bekir ve melikeye uzak bi yerden:) Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: 75. Bölüm Yorumlarınız... Ptsi Kas. 24, 2008 4:35 pm | |
| - denissegirl demiş ki:
- Dün akşam, ağlamaktan uyuyamadım...
Zenan, uyanmadı... Ama bana birşey olmyacak demişlerdi ... Ama sonuçta uyanacak değil mi? Eninde sonun da UYANACAK!
Bebişimiz... Çok tatlı... Hele yanakları ...
Suat... Çok mutsuz... Çok kötü... Bebekle konuşma sahnesi...
Ağladım...
Çok iyi oyuncular, meleğimde, abim de... Bu bölümün güldüren tek sahnesi, Fikret-Jülide, Duygu-Ahmet sahnesiydi... Oyunculuklarını konuşturdular... Çevrede oyuncuyum geçinenlere örnek oldular...
Tüm hüzünlü olaylara rağmen güzel bir bölümdü...
Bir de: Böyle beklenen bir bebeği, böyle dünyaya getirten senaristleri de alkışlıyorum bütün bölüm boyunca susmadan ağladığım tek bölümdüüüüüü......... melike we bekir süperdiler ..... suatın bebekle konuşma sahnesinde hayatla bağlarım koptu o an..... maşallah bebişimiz çok datlu aynı zenan o dudaklar:) ewt sana aynen katılıyorm denzcim o bebek böyle dünyaya gelmemeliydiiii!!! bende hepiciğinize katılıorum minik meleğimiz çok tatlı | |
|
babazi Administrator
| Konu: Geri: 75. Bölüm Yorumlarınız... Ptsi Kas. 24, 2008 7:22 pm | |
| Ayyy... Bebek aynı melike Biraz büyük ama onu da babasının uzun boylu olmasına bağlaya biliriz | |
|
znnsuat Moderatör
Mesaj Sayısı : 674 Yaş : 32 Nerden : bekir ve melikeye uzak bi yerden:) Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: 75. Bölüm Yorumlarınız... Salı Kas. 25, 2008 2:18 pm | |
| | |
|