ilk yorumu ben yapıyım bari
Öncelikle Eylül'den başlayayım..Ben bu kızı anlayamıyorum, çalışıyorum ama gerçekten anlamıyorum..Levent'e aşık olmasını anlayabiliyorum ama bu kadar mı kör, bu kadar mı saf olur bir insan ya..Allah'ım dedim bir ara Eylül uçtu, hayal alemlerinde Levent ile mutlu aile tablosunu çiziyor..O kadar mutluydu ki bir ara şüpheye düştüm kaçırdığım bir sahne oldu da Levent buna seviyorum falan mı dedi diye...
Adamı öpmesi on saniye sürmedi ama Eylül dakikalarca öpüşmüşler(ıykk) gibi, sanki Levent ona sevdiğini söylemiş gibi havalarda uçuyordu.Valla benden tavsiye Psikiyatri katına doğru bir gitsin Eylül..Ayrıca İnci İnci diyorlar ama ortada bir İnci de yok, gösterilmiyor adı var sanı yok ilginç..
Geçelim Aslı'ya..Psikopoz Aslı, süslenmiş püslenmiş , Revan'ı kızı Suat'ı kocası konumuna getirmiş o minik beyninde..Kadın bakıcı değil aşçı geldi eve..Revan'a bakmak dışında her işi yapıyor; ütü,yemek,Zenan'ın kıyafetlerini giyiyor, iyiden iyiye eve kapağı attı bu kadın..Ay hayır ne yapacaksa yapsın da gitsin, sinirlerimi bozuyor..
Ela-Levent'e gelirsek..Ela'nın sözlerini haksız buluyorum, dolaylı olarak da Levent'in etkisi oldugunu düsünüyor ama Giyom'a yalan söyleyen Ela, ayrıca hala Levent'e asıkken..Ela Levent'e içinde biriktirdiklerini kustu aslında iyi de oldu..Biraz olsun rahatlamıştır ama bunun pişmanlığını da yaşar gibi geliyor bana.Kazadan kendini sorumlu tutabilir..Bu Levent'te ayrı bir cins, kızın sınavı varmış da şimdi söylememeliymiş de miş miş..Alooo Levent Ela gidiyor elden Ela..aşk gidiyor, gelecek gidiyor , mutluluk gidiyor , alooo uyan..uyan..Bırak Eylül'ü de görüntüsü olmayıp ismi geçen İnci'yi de. Doymadın mı şovalyeliğe, bu kaza inşallah bu saçmalığa bir son verip doğru yolu beklenen [E]la-[L]event'i geri getirir..
SZ'm...
Salonda ki sahne süperdi ya, çok tatlıydılar hele Zenan..o ne tatlılıtır öyle ya..
Bu senaristler ara sıra doğru şeyler de yazıyormuş canım, bizimkilerin evli olduklarını hatırlayıp bir öpücük sahnesi yazmışlar, sağ olsunlar..
Aslı cadısı da akbaba gibi tünemiş cama onları izliyor, izlesin de görsün ne yaparsan yap onların aşkına bir zarar veremezsin psikopoz.. :ç
Bu Suat'ta çok saf, yemeği gördü mü dünyayı unutuyor adam..İki dolmaya tav oldu..Hemen masaya atılıyorsun ama bakıcı hanımı görmüyorsun iki dirhem bir çekirdek hazırlanmış..Madem sürpriz size kendisi niye palyaço gibi süslenmiş minileri giymiş..Dolmaları götürüp, kadeh kaldıracağına otur da bir düşün e adam..
Zenan hasta hikayesinden çok etkilendi ve eve kafası darma duman gelmiş..Karşısında mini elbiseli bakıcısı ile kocası masada mumlar,şarap kadehleri..
Zenan yine de abartılı bir tepki vermemiş ama Suat beyimiz tavır yapıp gidiyor..
Her şeyi geçtim bir de özür dileyecekmiş daha neler ya, Suat bey o Mine değil veya ailenden biri değil, bakıcınız bakıcınız..alooo duy sesimi...
Mümkünse hırçın,asi Zenan'ım geri gelsin..
Ahmet'e yüzük çıkınca çok güldüm ya...
Arslan-Duygu'da gözüme batmadı acıkcası güzeldi.
Ama G-J hiç hazetmedim, bence yakışmıyorlar..galiba Jül gidici..
Haldun da bir görünüp bir kayboluyor eskiden oldukça sahnesi vardı şimdi yok denecek kadar az..
Ela-Arslan dertleşmesi istiyoruz demiştik, dikkate alınıp yazılmış..
Fikret'in davayı söylüyorduk ondan da bahsedilmiş...Galiba senaristler yavas yavas bize kulak asıyor..
Hasta hikayesi çok duygusal ve çok güzeldi..Gayet güzel de işlemişler..Çok etkilendim ve beğendim...