..:: DOKTORLAR ::.. •°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o. |
|
| Açık Bilgi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Açık Bilgi Çarş. Tem. 23, 2008 11:43 am | |
| İsmin:Deniz Lakap: Denzi, Kraliçe, Betty, Garfield(Tombul ve lazanya seven kedi (bu lakaba gıcık oluyorum))
Dogum gunun+burcun: 07/01/1996-Oğlak
Nereden katiliyorsun(yurtdisinda yasiyorsan, TRde nerelisin): Bursa'da yaşıyorum(8 yıldır), Ama aslen ANKARALI'yım ve Ankara'yı çok seviyorum
Live''hayataki arkadaslarin:Alara, Buse Nur, Tuğçe, Yasmin, Yiğit, Yonca...
Forumda(internetteki)arkadaslarin:Tüm Z-S ve M-B'ciler en çokta Melikekolikler! En sevdigin renk:Mor, Yeşil, Mavi, BEYAZ! Sevdigin gun:Pazartesi (Web tasarımı kursum, Bilsem ve Piyano dersim var),Cuma ( Okuldaki en güzel branş dersleri ve yüzme kursum) Sevdigin Rakam: 9
Tutugun Takım: Galatasaray
Yaptığım Sporlar: Yüzme(Profesyonel), Voleybol(amatör), Baskatbol(Amatör)
Sevmedigin Sanatci: Başka İsmail YK ve benzeri kişiler var yani çok kişi var!
Sevdigin Sanatci:Melikem! Abiştem, Fazıl Say, İdil Biret, Sezen Aksu, Yeşim abla, Nejat İşler, Songül Öden, ... (daha ismini hatırlamadığım bir sürü kişi var!) Sevmedigin Film/Dizi: Recep İvedik ... Sevdigin Film/Dizi: Doktorlar, LOst, Heores, İlk Aşk, Bethooven'i anlamak, Bir ara gümüş vardı, binbir gece,... ama hiç birini DOKTORLAR KADAR SEVMİYORUM!
Sevdigin Muzik Grubu:Duman, 84, Yüksek Sadakat, Kreş, Eagles, Aşkın Gözaltıları, Evanescence... Sevmedigin Muzik Grubu:Şimdi hatırlayamadım
Sevdigin Yemek/Sevmedigin yemek: Şebit Mantısı, Pizza / Hatırlayamadım şimdi :
Sevdigin sarki(bugüne kadar vazgeçemediğin şarkı): Eagles/ Hotel Clifornia ve so what(pink), big big world(emillia)
Ilgi Alanlarin: Melikem ve Doktorlardan başka, BİLGİSAYAR ve İnternet. Web tasarımı yarışmalarına katılmak, piyano çalmak, yüzmek, REsim yapmak...
Arkadaslarina Diledigin Bir dilek: Umarım hep mutlu olursun, bunu için hep hayallerinin peşinden git!
En son denissegirl tarafından C.tesi Kas. 22, 2008 6:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Açık Bilgi Cuma Ağus. 01, 2008 12:25 pm | |
| BİZDEN BAŞKA KİMSE KENDİNİ TANITMAYACAK MI??? | |
| Konu: Geri: Açık Bilgi Salı Ağus. 05, 2008 1:39 pm | |
| - denissegirl demiş ki:
- BİZDEN BAŞKA KİMSE KENDİNİ TANITMAYACAK MI???
evet yaa??? | |
| | | tuba D
| Konu: Geri: Açık Bilgi Cuma Ağus. 08, 2008 5:50 pm | |
| ismim :tuba
lakap :şeydan derlker ama iyi seytan dogum gunum+burcum:eylül 21 1994 başak
nerden kjayılıyosun:rize
live deki arkadasların:aslında cook var ama bi kaçtane sayıyım ezgi bste elif gamze ayse melis deniz kamile kevser ve daha bir suruy var he vbide özge | |
| | | melike&bekir a D
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 30 Nerden : Antalya İş/Hobiler : M&B,Barış A. , Kutsi , Doktorlar , Futbol , Karete , Gezmek , İnternet Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: Açık Bilgi C.tesi Kas. 22, 2008 6:33 pm | |
| İsmin:ÖZLEM
Lakap:ERKEK ÖZLEM
Dogum gunun+burcun: 16 KASIM 1994&AKREP
Nereden katiliyorsun(yurtdisinda yasiyorsan, TRde nerelisin):ANTALYA
Live''hayataki arkadaslarin:GÖRÜNÜRDE ÇOK AMA GERÇEKTEN ŞU ARKIM DİCEM BİRİSİ YOK
Forumda(internetteki)arkadaslarin:TÜM MELİKE&BEKİR&KUTSİ KOLİKLER
En sevdigin renk:TURKUAZ,AÇIK MOR,DENİZ MAVİSİ(SİYAH&BEYAZ)
Sevdigin gun:(CUMA) DÜŞÜNCELİ GÜNLERİMİN SONU,OKUL YOK,DOKTORLAR VAR
Sevdigin Rakam: 9
Tutugun Takım:BEŞİKTAŞ
Yaptığım Sporlar:FUTBOL,VOLEYBOL,KARATE
Sevmedigin Sanatci:O KADAR ÇOK Kİ...
Sevdigin Sanatci:EN BAŞTA BENİM MÜKEMMEL 4 LÜM.UĞRUNA CANIMI VEREBİLCEKLERİM(MELEĞİM&ABİŞTEM)KUTSİ-BARIŞAKARSU.DİĞERLERİ:TAN,GÖKHAN ÖZEN,İSMAİL YK,EBRU GÜNDEŞ,DEMET AKALIN,ORHAN GENCEBAY,PETEK DİNÇÖZ
Sevmedigin Film/Dizi:AKASYA DURAĞI,BEZ BEBEK DAHA VAR HATIRLAMIYORUM...
Sevdigin Film/Dizi:DOKTORLAR HASTASIYIM.HARİCİ ARKA SOKAKLAR,BİNBİR GECE,ECE,İKİ AİLE,SILA DENK GELİNCE İZLERİM
Sevdigin Muzik Grubu:HİÇBİRİ
Sevmedigin Muzik Grubu:SEVDİĞİM YOK...
Sevdigin Yemek/Sevmedigin yemek:PATATES KIZATMASI,ŞİŞ&PİYAZ,PİLAV,YAPRAK SARMA BUNLARI ÇOK SEVERİM ETİ BAYRADAN BAYRAMA YERİ TOPLULUKTA,OT YEMEKLERİNDEN NEFRET EDERİM,BAMYA,PIRASA V.B.
Sevdigin sarki(bugüne kadar vazgeçemediğin şarkı):YOK
Ilgi Alanlarin:MELİKE&BEKİR,KUTSİ,BARIŞ,DOKTORLAR,İNTERNET,FUTBOL,BJK
Arkadaslarina Diledigin Bir dilek:...HERKES SEVDİKLERİYLE ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU,HİÇ Bİ KÖTÜLÜK YAŞAMADAN HAYATIN TADINI ÇIKARSIN... | |
| Konu: Geri: Açık Bilgi C.tesi Kas. 22, 2008 6:43 pm | |
| İşte cesur biri daha | |
| | | jelibon-gzm DOKT
Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 23/11/08
| Konu: Geri: Açık Bilgi Paz Ara. 28, 2008 6:30 pm | |
| İsmin:GİZEM Lakap:GİZOŞ Dogum gunun+burcun: 4 NİSAN 1994 - KOÇ Nereden katiliyorsun(yurtdisinda yasiyorsan, TRde nerelisin):İSTANBUL Live''hayataki arkadaslarin:ÖZGE,ÖZNUR,ÖZLEM,BENNUR,DENİZ,MELİS,DEMET,ÖZGE vs DAHA VAR DA AKLIMA GELMİYOR Forumda(internetteki)arkadaslarin:TÜM MELİKE&BEKİR&KUTSİ KOLİKLER En sevdigin renk:TURKUAZ,AÇIK MOR,DENİZ MAVİSİ(SİYAH&BEYAZ) Sevdigin gun:PAZARTESİ=DOKTORLAR VAR Sevdigin Rakam: 3 Tutugun Takım:GALATASARAY Yaptığım Sporlar:VOLEYBOL Sevmedigin Sanatci:SAYSAM BİTMEZ Sevdigin Sanatci:MELİKE GÜNER(MELEĞİM)BEKİR AKSOY(ABİŞTEM)KUTSİ VS.... Sevmedigin Film/Dizi:SELENA,BEZ BEBEK DAHA VAR HATIRLAMIYORUM... Sevdigin Film/Dizi:DOKTORLAR BAŞKADA YOK...! Sevdigin Muzik Grubu:HİÇBİRİ Sevmedigin Muzik Grubu:SEVDİĞİM YOK Kİ... Sevdigin Yemek/Sevmedigin yemek:PATATES KIZATMASI,PİLAV,YAPRAK SARMA BUNLARI ÇOK SEVERİM...BAMYA,BAKLA YI SEVMEM... Sevdigin sarki(bugüne kadar vazgeçemediğin şarkı):YOK Ilgi Alanlarin:MELİKE&BEKİR,KUTSİ,DOKTORLAR,İNTERNET Arkadaslarina Diledigin Bir dilek:...HERKES SEVDİKLERİYLE BİR ÖMÜR MUTLU,SAĞLIKLI,BAŞARILI,HUZURLU BİR HAYAT GEÇİRSİN...HER ZAMAN HAYATA İNAT OLSUN VE GÜLÜMSEYİN | |
| Konu: Geri: Açık Bilgi Ptsi Ara. 29, 2008 12:48 am | |
| cesur bi insan daha | |
| | | | Açık Bilgi | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|