babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: 3. Sezon Bölümlerinde ki Karakterlerin Enleri Çarş. Tem. 23, 2008 1:36 pm | |
| En Romantik Cerrah: En Romantik Asistan: En Sevecen Cerrah: En Sevecen Asistan: En Gıcık Cerrah: En Gıcık Asistan: En Başarılı Cerrah: En Başarılı Asistan:
NOT: Bu kısım 3. sezon başladıktan sonra doldurulacaktır. | |
|
ysmn_gzm DOK
Mesaj Sayısı : 235 Yaş : 31 Nerden : dr. Güney'in yanındannn(: İş/Hobiler : Fb haberleri okumk,dktorları izlemek(: bide öğrnclkk:( Kayıt tarihi : 09/08/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinde ki Karakterlerin Enleri C.tesi Ekim 11, 2008 10:17 am | |
| En Romantik Cerrah: suatı daha cok seviyorum ama bence levent. En Romantik Asistan: yok(: En Sevecen Cerrah: fikret En Sevecen Asistan: ahmet<3 En Gıcık Cerrah: zuhal En Gıcık Asistan: yok.(: En Başarılı Cerrah: suat tabiki En Başarılı Asistan:en başarılı zenan ama muratında ondan aşağı bi tarafı yok bu yüzdeen zenan ve murat
En son ysmn_gzm tarafından C.tesi Ekim 11, 2008 12:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
tbqhem Moderatör
Mesaj Sayısı : 658 Yaş : 30 Nerden : Melike♥Naz Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinde ki Karakterlerin Enleri Paz Ekim 12, 2008 7:38 pm | |
| En Romantik Cerrah: tabiki suat En Romantik Asistan: yok En Sevecen Cerrah: levent En Sevecen Asistan: zenan En Gıcık Cerrah: zuhal En Gıcık Asistan: duygu En Başarılı Cerrah: tabiki suat En Başarılı Asistan: tabiki zenan | |
|
zenan busem D
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 Nerden : melikenin kalbinden geldim şimdi bekirin kalbine gidiyorum İş/Hobiler : müzik müzik müzik Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinde ki Karakterlerin Enleri Çarş. Ekim 29, 2008 5:46 pm | |
| En Romantik Cerrah:Levent En Romantik Asistan: zenan En Sevecen Cerrah: levent En Sevecen Asistan: eylül En Gıcık Cerrah:fikret En Gıcık Asistan: duygu En Başarılı Cerrah: aslan En Başarılı Asistan: ahmet | |
|