| 3. Sezon Bölümlerinin Enleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Çarş. Tem. 23, 2008 1:37 pm | |
| En Güzel: En Saçma: En Sıkıcı: En Üzücü: En Kötü: En Sevdiğiniz: En Gıcık Olduğunuz:
NOT: Bu kısım 3. sezon başladıktan sonra doldurulacaktır. | |
|
| |
black-rain65 DO
Mesaj Sayısı : 115 Yaş : 32 Nerden : çanakkale Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Paz Eyl. 07, 2008 6:42 pm | |
| en güzel :zenan en saçma:duygu en sıkıcı:zuhal hekimoğlu en üzücü :zenaın ağlaması en kötü:inci ve çiçeüin hastalığı en sevdiğiniz:suat ve zenan en gıcık olduğunuz:naz ve levent | |
|
| |
tbqhem Moderatör
Mesaj Sayısı : 658 Yaş : 30 Nerden : Melike♥Naz Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Paz Eyl. 07, 2008 6:51 pm | |
| en güzel:zenan suat sahneleri en saçma:zuhal hekimoğlunun herkesin önünde duyguya bağırması en sıkıcı:zuhal ve duygunun konuşması en kötü:üvey annenin eylülü istememesi en sevdiğiniz:zenan ve suat arabadaki sahne en gıcık olduğunuz:duygunun leventin arkasından hayran hayran bakması
En son tbghem tarafından Salı Eyl. 09, 2008 11:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Ptsi Eyl. 08, 2008 6:41 pm | |
| Arkadaşlar buraya karakterler değil, bölümler yazılıyor! Sizin için en'leri olan şeyleri değil, enleri olan bölümleri yazacaksınız!!! | |
|
| |
znnsuat Moderatör
Mesaj Sayısı : 674 Yaş : 32 Nerden : bekir ve melikeye uzak bi yerden:) Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Salı Eyl. 16, 2008 1:09 pm | |
| en güzel:s-znin banktaki sarılmaları en saçma:levoya 2 kişinin aşık olması en sıkıcı:eylül levent sahneleri en kötü:suatın zenana bağırması we masaya vurması bi de hırsız girmesi en sewdiğiniz:suatla zenanın tüm sahneleri kavgadan önceki halleri de çok datluydu en gıcık olduğunuz: şu zuhalin durup durup fikreta çatması | |
|
| |
sekercikkk Administrator
Mesaj Sayısı : 1108 Yaş : 28 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Salı Eyl. 16, 2008 3:32 pm | |
| - denissegirl demiş ki:
- En Güzel: TÜM ZENAN SUAT VE BEBİŞ SAHNELERİ
En Saçma: BİRİLERİNİN SÜREKLİ LEVENTE SARILIŞI En Sıkıcı: ZUHALİN OLDUĞU VE BAĞIRDIĞI YERLEREn Üzücü: En Kötü: SUATIN MASAYA VURMASI ZENANA BAĞIRMASI En Sevdiğiniz: TÜM ZENAN SUAT VE BEBİŞ SAHNELERİ En Gıcık Olduğunuz: MİNENİN SÜREKLİ ORTAYA ÇIKMASI
| |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Salı Eyl. 16, 2008 8:03 pm | |
| - sekercikkk demiş ki:
- denissegirl demiş ki:
- En Güzel: TÜM ZENAN SUAT VE BEBİŞ SAHNELERİ
En Saçma: BİRİLERİNİN SÜREKLİ LEVENTE SARILIŞI En Sıkıcı: ZUHALİN OLDUĞU VE BAĞIRDIĞI YERLER En Üzücü: En Kötü: SUATIN MASAYA VURMASI ZENANA BAĞIRMASI En Sevdiğiniz: TÜM ZENAN SUAT VE BEBİŞ SAHNELERİ En Gıcık Olduğunuz: MİNENİN SÜREKLİ ORTAYA ÇIKMASI
yaa cnm ben böle bişi demedim ki seninkileri yazmışsın galiba | |
|
| |
black-rain65 DO
Mesaj Sayısı : 115 Yaş : 32 Nerden : çanakkale Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Perş. Ekim 02, 2008 1:48 pm | |
| bu sezonun enleri levent-duygu eylül oldu yani vallahi bıktım artık bu kutsi evlenince balayına gtmedimi ya her bölümde var bi bölümdede görmeyelim ya suat zenan ağırlıklı olsn | |
|
| |
znnsuat Moderatör
Mesaj Sayısı : 674 Yaş : 32 Nerden : bekir ve melikeye uzak bi yerden:) Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Cuma Ekim 03, 2008 1:58 pm | |
| wallahi katılıyorum şeymacım ya of bıktım leventten bıktım eylülden we duygudan of yha bu ne baydılar beni iyice bn suatla zenan istiyorum!!!! | |
|
| |
kumsal D
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 Nerden : muğla/bodrum Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Cuma Ekim 03, 2008 6:23 pm | |
| En Güzel: a-j nin sahneleri En Saçma: eylülün kapıyı çalmadan leventin odasına girişi...sonuçta sadece hasta yakını yanii En Sıkıcı: herkesn leventten yardm isteyişi ve eylüln çocksu hareketlerı En Üzücü: arslanın uslu durmaması ve eylüln cocuunu alamaması En Kötü: minenin orda olmadıı halde işleri katıstrması En Sevdiğiniz: zenanın hormonlarının devreye geçtiği sahneler:D En Gıcık Olduğunuz:leventn kızlara yüz vermesi ve arslanın jülideyi aldtması | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Paz Kas. 23, 2008 11:34 pm | |
| Arkadaşlar Burası "Bölümlerin Enleri" için... Lütfen anları yazmayın! | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: 3. Sezon Bölümlerinin Enleri Paz Kas. 23, 2008 11:37 pm | |
| En Güzel: 73 En Saçma: 72 En Sıkıcı: 70 En Üzücü: 74 En Kötü: 70/72 En Sevdiğiniz: 68,67,73,74 En Gıcık Olduğunuz: 70 | |
|
| |
| 3. Sezon Bölümlerinin Enleri | |
|