..:: DOKTORLAR ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: DOKTORLAR ::..

•°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Diğer Oyuncuların Haberleri

3 posters
YazarMesaj
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek
İş/Hobiler : yok

Diğer Oyuncuların Haberleri Empty
MesajKonu: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 9:39 pm

Dizideki diğer oyuncularla ve ekiple ilgili çıkan haberleri burada bizimle paylaşabilirsiniz...
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 12:43 pm

Devrim Nas yeni bir dizide !!

--------------------------------------------------------------------------------

Erkeklerin dünyasında zoraki kadın

Prodüksiyonunu Med Yapım’ın, yönetmenliğini Birkan Uz’un, başrollerini Hande Ataizi ve Devrim Nas’ın oynadığı “ECE”, çarpıcı hikâyesi ve mizah yüklü anlatımıyla, kadın-erkek savaşlarına farklı bir pencereden bakıyor!

Erkeklerin dünyasını birden bire tersine çeviren bir kadının akıllara durgunluk veren macerasıyla, Kanal 1 izleyicilerine müptelası olacakları yepyeni bir şölen vaat ediyor! Dizinin konusu; Çapkın, ayran gönüllü ve maço bir adam olan Ege’nin (Mehmet Ali Erbil); birlikte olduktan sonra Ege’nin onu bir daha aramayışına öfkelenen bir kadının, Hilal’in, hışmına uğramasıyla alt üst olan trajik- komik hikâyesini anlatıyor… Hilal, kendi intikamını alırken, aslında, Ege’nin (Mehmet Ali Erbil) o güne dek kalbini kırdığı bütün kadınların da intikamını aldığını bilmeden, bir büyücü kadından, Ege’yi (Mehmet Ali Erbil) kadına dönüştürmesini ister. ..............
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 1:02 pm

YAğmu Atacan Röportajı

Nazar değer diye bebeğe giysi yok !!!

"Avanak Kuzenler" filminin başrol oyuncusu Yağmur Atacan, babalık heyecanını anlattı.

Çekimlerine Çorlu yakınlarında başlanan "Avanak Kuzenler" filminin başrol oyuncusu Yağmur Atacan, babalık heyecanını anlattı. 10 haftalık hamile eşi Pınar Altuğ'u Bodrum'da bırakıp çekim setine giden Atacan, "Babalık duygusuna gitgide alışıyorum" diyor.
Yönetmenliğini Oğuzhan Tercan'ın yaptığı, başrollerini Yağmur Atacan, Alp Kırşan, Paşhan Yılmazel, Fatma Toptaş, Tulu Çizgen, Erdal Tosun, Özlem Savaş, Hakan Bilgin, Burak Öncü ve Görkem Gürsoy'un paylaştığı "Avanak Kuzenler" filminin çekimleri Çorlu'da sürüyor. 26 Eylül'de vizyona girmesi planlanan filmde, kendisini dünün Tarık Akan'ı bugünün Kenan İmirzalıoğlu'su sanan Tankut rolünü canlandıran Yağmur Atacan, Çorlu-Bodrum arasında mekik dokumaya başladı. Atacan, babalık ve film çekimleri hakkında sorularımızı yanıtladı.

- Kıyafetiniz tarzınızın dışında... Bu filmde nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?

Bu çocuk ünlü olmak isteyen bir karakter. Dergilerden bakıp saçlarını yapıyor, Tarık Akan'a ya da Brad Pitt'e benzetsin istiyor kendine ama olmuyor. Türkiye'den bu kadarını bulup giyiniyor işte. Her bir avanakın kendine göre meziyeti var ama aslında hiçbir meziyeti yok. Ne geliyorsa başlarına şanssızlıktan geliyor ama sonunda zengin oluyorlar.

- Ne bekliyorsunuz filmden ve gişeden?

Aslında komedi olarak Oğuzhan Hoca'nın (yönetmen Oğuzhan Tercan) büyük katkılarıyla beklenenden daha komik bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Paşhan, Alp ile başka bir karakterler yakaladık. Paşhan'ın peltek konuşması, Alp'in normalinden daha az çılgın olması ile başka bir tat yakalıyoruz.

- Recep İvedik ile bir komedi anlayışında değişim oldu sinemada, o kıvamda bir şey mi bu?

Bence onunla karşılaştırmamak lazım çünkü bizimkisi biraz daha gençlik filmi. Recep İvedik kitlesel olarak biraz daha geniş bir yaş kitlesine hitap etti bence. Bizimkisi daha dar olabilir bu anlamda. Üç avanak kuzenin fantastik hikayesi bu aslında. Yani araba çarpıp da adama bir şey olmaması mümkün değil, bu filmde öyle şeyler oluyor.

- Filmin bir heyecanı var ama sizin için en büyük heyecan babalık duygusu değil mi? Hazır mısınız baba olmaya?

Evet çok güzel bir duygu ve her yaşta ilk babalık heyecandır. Bu her gün olan bir şey değil. Zaman sizi hazırlıyor ve yaşayarak bu konuda biraz daha olgunlaşacağımı düşünüyorum. Gitgide heyecanlanıyorum. Pınar isteklerde bulunacak diye benim de beklentilerim artıyor, şekil değiştiriyor.

- O ilk duyduğunuz an ne hissettiniz?

Pınar'la aynı anda öğrendik. Pınar'a, günün birinde bunu duyacağımda söyleyeceğim çok cümle vardı ama hiçbirini söyleyemedim. Bir sürü cümle hazırlamıştım oysa.

- Gözlerinden anlayabiliyoruz...

Evet tabii bir garip oluyorum, oldum. Hiç kimse bunları yaşamadan önceden ne kadar hazırlansa da bilemiyor. O yüzden herkes, 'Bana çocuk doğunca ne olacak' diye soruyor. Doğunca ne yapacağım adına çok şey düşünüyorum ama o zaman da aynı öğrendiğim zamanki gibi kalabilirim.

- Pınar Hanım tabii ki bambaşka bir heyecan içindedir değil mi?

Pınar zaten çok duygusal ve naif bir kadın. Çocuğu olacağı için çok heyecanlı, bu heyecanını da göstermemeye çalışıyor nazar değmesin diye. Nazar değmesinden korkuyoruz ama sakınan göze çöp batar olayı da olsun istemiyoruz. Ne herkesten saklamak istiyoruz ne de oh çocuğumuz olacak diye üzerine gitmek istiyoruz.

- Kıyafetler almaya başladınız mı bebeğinize?

Yok, uğursuzluk dediler doğmadan önce alınınca o yüzden almıyoruz.

- Cinsiyeti hakkında tahmininiz?

Arkadaşlarımızdan tahmin geliyor, daha bilmiyoruz, bakalım, sağlıklı olsun sadece.

- Peki geçenlerde mercimek köftesi aşermiş Pınar Hanım...

Pınar mercimek köftesi hep yapar ve o gün de kendisi yapmış ve dostumuzun mekanına götürmüş.

alıntıdır!!!
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 1:10 pm

Fulya ZENGİNER (haldunun yeğeni 3 bölüm oynadı sanırım)

Fulya Zenginer

n Yeliz nasıl bir karakter?

- Biraz fazla şımarık. Zengin bir ailede doğmalıymış! Biraz deli dolu ve heyecanlı. Kardeşleri Elif ve Armağan ile çok zıt bir karaktere sahip. Her evde mutlaka bulunan bir kız Yeliz, çünkü ergenlik çağına giren herkesin huylarını barındırıyor. Kendini çok önemseyen ve güzel olduğunu düşünen biri.

n Daha önceden birkaç oyunculuk deneyiminiz vardı sanırım...

- "Doktorlar" dizisinde bölüm oyunculuğu yaptım. Sonra da "İki Aile" dizisinde rol aldım.

n Oyunculuk eğitiminiz var mıydı?

- Konservatuvar sınavına hazırlanırken eğitim aldım. Liseyi geçen yıl bitirdim bir sene hazırlık dönemi gibi geçti.

n Bu tempoda çalışırken ÖSS’ye hazırlanmak zor olmuyor mu?

- Geçen yıldan alıştığım bir şey bu benim için. Dershanede burslu okuyan bir insan olarak derslerde zorlanmam söz konusu değil. Bu işi severek yaptığım için dersler bana ağır gelmiyor. Başka bir iş yapsaydım, iki-üç saat uykuyla durup bu tempoya katlanamayabilirdim. Yaşadığım her an insanları izliyorum. Onların tepkilerini gözlemliyorum. Bazen kendimi dinleyip hangi olaylara nasıl tepkiler verdiğimi düşünüyorum.
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 11:24 pm

Yağmur'un ÖSS başarısı

--------------------------------------------------------------------------------

İki aylık hamile eşi Pınar Altuğ ile bebek heyecanı yaşayan Yağmur Atacan , şimdilerde okulunu değiştirmenin telaşını yaşıyor.

Halen İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Atacan , okulunu değiştirme kararı aldı.

Bunun için bu yıl ÖSS 'ye yeniden giren ünlü oyuncu, 325 puan aldı.

Yağmur Atacan bugünlerde yapacağı tercih üzerinde çalışıyor. Özel bir üniversitede okumak istediğini söyleyen Atacan önümüzdeki günlerde karar verecek.

Kaynak: Bugün
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 11:28 pm

bu da yağmur atacan'la ilgili siye düşündüm Wink:

Sanat dünyasının çiçeği burnunda evlileri Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan , Bodrum 'da tatil keyfi yapıyor. Önceki akşam arkadaşları Ayk Karakulakyan'ın doğum gününe katılan çift, dün de Türkbükü 'ndeki Lola Beach 'te güneşlenip, bol bol denize girdi. 6 haftalık hamile olan Pınar Altuğ , bol bol denize girerken, güneşte çok kalmamaya özen gösterdiği görüldü. Karnının sivriliğiyle dikkat çeken Altuğ 'un yanı sıra eşi Yağmur Atacan da kilolarıyla çok konuşuldu.

Kaynak: Sabah

Diğer Oyuncuların Haberleri 11054362250620082xg6Diğer Oyuncuların Haberleri 11054362250620081lr1
Diğer Oyuncuların Haberleri 11054266090720081cb2
Diğer Oyuncuların Haberleri 110542660907200810yu4
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 10:26 am

Pınar 1,Yağmur 6 kilo aldı!

Kendisine 'Göbekli Yağmur' denmesine kızmadığını belirten Atacan, "Ben manken miyim?" demişti. Pınar Altuğ hamileliğine rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor.

Bu hamilelik Yağmur Atacan'a kilo aldırdı! Altuğ eşini savundu: Eşi hamile olan erkek kendisini hamile hissedip kilo alırmış..

ABUR CUBUR YEMİYORUM!
Hamile olan Pınar kiloları alan Yağmur! İki aylık hamile olan Pınar Altuğ, çok güzel bir hamilelik dönemi geçirdiğini belirtip ekledi: "Kilo almamaya dikkat ediyorum. Doğuma kadar çalışacağım!" Hamileliği için özel bir diyet uygulamadığını belirten Altuğ, "Abur cubur yemiyorum. İki ayda sadece bir kilo aldım ancak bu süre içerisinde Yağmur 6 kilo aldı" diye konuştu.

KİLOLAR SIKINTI DEĞİL!
Altuğ eşinin kilolarını şu sözlerle savundu: "Eşi hamile olan erkek kendini ondan daha çok hamile hissedip kilo alırmış. Bizde de öyle oldu ama hiç sıkıntı hissetmiyoruz." Bebeğin cinsiyetinin önemli olmadığını da belirten Altuğ "Sağlıklı olsun yeter" dedi.
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 1:13 pm

'Ben genç severim,kime ne?'

Pınar Altuğ, kendinden 8 yaş küçük Yağmur Atacan ile evliliğini eleştirenlere bu yanıtı verdi.Pınar Altuğ’un sunduğu Evlilik Dansı programına ’çiftlerin yaş farkı’ tartışması damgasını vurdu.Yarışmada sıra aralarında yaş farkı bulunan bir çifte gelindiğinde jüri üyelerinden Cenk Eren, “Pınar benim çok iyi arkadaşım. Fakat Yağmur’la evleneceğini duyunca saygı duydum ama tasvip etmedim” dedi.Eşi Yağmur Atacan’dan 8 yaş büyük olan Altuğ bunun üzerine “Çok gördük yaşları birbirine uyup da yapamayanları. Bana da çok şey söylediler, oh iyi ki evlenmişim. Ben farklıyım, evliyim ve bebek bekliyorum” dedi.
Evlilik terapisti Selin Özkök Karacehennem de söze girerek şunları söyledi: “Bir kaç yıl önce Yağmur Atacan ile Pınar Altuğ’u deniz kenarında gördüm. Yağmur bir kaç kez suya girip çıktıktan sonra Pınar ’Yeter artık atlama’ dedi.”
Altuğ’un, Karacehennem’e yanıtı ise şöyle oldu: “Biliyorsunuz bunun yaşla hiç ilgisi yok. Ben eminim ki Yağmur 10 sene sonra da aynı olacak. Ben çocuk seviyorum. Kime ne?
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

MesajKonu: Geri: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 5:06 pm

Yakışıklı bir adam olduğumu düşünmüyorum

İsmi "Devrim" olan birinin, tutucu, yeniliklere kapalı, klişelerden hoşlanan biri olamayacağı kesin!

Devrim Nas da isminin hakkını verenlerden... Tek kanallı yıllardan itibaren, klişelerden uzak, kafalarda soru işareti yaratabilen ve mesajı olan işlerde yer alan Nas, son olarak bir erkeğin gözüyle kadınlar dünyasını anlatan "Ece" dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Dizideki performansıyla bir kez daha göz dolduran oyuncu, hakkında merak edilenleri Madame Figaro dergisine anlattı.

Devrim, bir dönemin popüler isimleri arasında. Solcu bir aileden mi geliyorsunuz?

- Evet öyle bir ortamda büyüdüm. Babam köy enstitülerinden yetişen öğretmenlerin büyüttüğü bir kuşaktandı. Üniversite yılları da 68 kuşağına denk geliyor. Öğretmen olan annem ile Trakya’nın bir köyünde başlıyor ilişkileri. 5-6
yaşlarındayken Brecht ve Nazım Hikmet’ten şiirler okuyarak sahneye çıktığımı hatırlıyorum. Oyunculuk galiba oralardan başladı.

Başka kardeşiniz var mı?

- Tek çocuğum. Düşük ile sonuçlandı gebelikleri annemin... Hatta kız kardeşim olmasını çok istiyordum. 7-8 yaşlarındaydım. Annem hamileydi. Düşük yaptığında belki de annemden bile çok üzülmüş ve birkaç hafta hayata küsmüştüm.

Anne ve baba öğretmen... Sürekli şehir değiştirmeniz gerekmiştir sanırım.

- İstanbul’da doğdum ama 2-3 yaşına kadar Çorlu’daydık. Sonra birden bire Ağrı’ya tayini çıktı babamın. Tam bir rotasyon. Tırnak içinde sürgün de diyebiliriz. Ağrı çok ilginçti tabi. Dilini bilmediğim bir sürü çocukla sokakta oynuyordum.

İSMİNDEN DOLAYI TEDİRGİN

Nasıl kareler kaldı o dönemden aklınızda?

- Soğuğu çok net hatırlıyorum. Çok üşüdüğümü ve buzda düştüğümü... Babam, köy okullarını teftişten dönerken sakallarının donduğunu hatırlıyorum. Böyle kareler var kafamda çocukluğumla ilgili... Ağustos ayında Doğubeyazıt’a gitmiştik. Ağrı’yı görünce büyük bir heyecanla ’Baba bak! Dağın üstüne dondurma sürmüşler’ demiştim. 4 yıl kaldık orada ve sonra ilkokula başlarken Babaeski’ye taşındık. 12 Eylül’ü orada yaşadık. 12 Eylül döneminde çok özel insanlarla tanıştık ve onlar sayesinde halkevlerinde Aziz Nesin’in bir çocuk oyunuyla tiyatro sahnesine çıktım. 12 Eylül’den sonra çocuklara "İsmimi söylemeyin sizi hapsederler" dediğimi hatırlıyorum. Çok korkuyordum. Sonra babam Gümüşhane’ye sürgün edildi. Biz annem ile gitmedik. Bir süre sonra babam Balıkesir’de üniversiteye geçti. Sonra da Bursa’ya taşındık zaten. Bursa Devlet Tiyatrosu’nda gençlik kolu geleneği vardır. Son kuşağı biz olduk. 87’de sınav açtılar. Son gün 5’e 5 kala girdim. Aklımda hiç yoktu.

Çocukluğunuzda sahne tozu yutmuştunuz zaten...

- Evet ama ben onu unuttum gitti! Lisede ya bilim adamı ya da yazar olmak istiyordum. Erkek lisesine gidiyordum. Babam "İçine çok kapandın, biraz sosyalleş" diyerek beni tiyatro sınavına soktu. Hayatım değişti tabii.

Tiyatroda eğitmenlik de yaptınız. Şimdi devam ediyor mu?

- Tek başıma ne yapabildiğimi görmek için bağımsız çalışmayı tercih ettim. Tiyatro Ti’yi kurduk 1994 yılında. 6 yıl boyunca ırkçılığı eleştiren, gündelik faşizmin nerelere gittiğini araştıran, yani derdi olan oyunlar oynadık. Sonra da Pera Güzel Sanatlar’da hocalık yaptım. 10 yıl sürdü. Galiba benim arzularım ve isteklerim yeni kuşakla çatışmaya başladı. Zorlandığımı hissettim ve bıraktım.

1980 sonrası apolitik kuşak...

- Galiba... Ama bir yandan workshop’lar yapmaya devam ettim. Yurtdışına çok gidip geldim. Özel projelerde yer aldım. Londra, New York, Yunanistan ve Japonya gibi yerlerde 3-4 ay kadar yaşadım belli aralıklarla.

JAPONCA BİLİYORUM

Etrafınızda "Yakışıklısın, fiziğin yerinde. Sen oyuncu ol" diye telkinde bulunanlar var mıydı?

- Hayır, hiç! Kendimi yakışıklı hissetmiyorum ki... Bu roller bana niye geliyor diye şaşırıyorum bir yandan.

Peki "Bu akıl ve ruh ile farklı bir bedende olsaydım yine oyuncu olur muydum?" diye düşündünüz mü hiç?

- Güzel bir soru. Bilemiyorum. Belki de alttan alta olabildiğince bunu hissettim ve bu "güzel çocuk" imajından kaçmak adına, hep derdi olan işler yapmaya çalıştım. Televizyonda işler yapmadan önce dış görünüşümün farkında değildim. Ben sadece sağlam bir damar bulup sonuna kadar tiyatro yapmak istiyordum. 22 yaşında tiyatro kurmamın nedeni de oydu.

Gitar çalıp şarkı da söylüyorsunuz... Müzikal yapmayı düşünmez misiniz?

- Müzik ile güzel bir bağlantım var. Güzel sesim yok, eşlik edebilirim. Ama müzikalleri çok sevmiyorum. Gitar benim büyük yaram. Devam etmiyorum maalesef. Birkaç yeni dil daha öğrenmek, gitar çalmak hep planlarım arasında...

Kaç dil biliyorsunuz? Japonca da var bildiğim kadarıyla...

- Japonya’da hayatta kalacak kadar biliyorum. 6 yıl aralıklarla gittim. Ünlü Yunan tiyatro yönetmeni Theodoros Terzopoulos ile çalıştım önce. Onun sayesinde de ünlü tiyatro yönetmeni, yazar, filozof Tadashi Suzuki ile tanışma ve çalışma fırsatım oldu. Terzopoulos ile Suzuki, Tiyatro Olimpiyatları adı altında uluslararası çok önemli bir organizasyon başlattı. O kapsamda ben ikisiyle de çalıştım. Suzuki’nin davetiyle de hemen hemen her sene Japonya’daki tiyatro kampusüne gittim.

Japonya’da "İçinizdeki hayvanı dışarı çıkarın" sloganıyla bir de kursa katılmışsınız...

- İşte bu sözünü ettiğim Suzuki Yöntemi o. "İnsan bir hayvandır, bunun farkında değildir. Kendisini bilinç ile öldürmüş ve kapatmıştır. O hayvanı ortaya çıkardığınız zaman sahnede gerçek enerjiyi bulursunuz" der Suzuki.

Tiyatroya bu kadar aşıkken dizilere geçişiniz nasıl oldu?

- Tek kanallı dönemlerde sunuculuk yaptım. Televizyon ek bir uğraştı o zaman. İyi işler yapmış, derdi olan yönetmenler ile çalıştım hep.

Şu an peki?

- Daha fazla sinema yapıyor olmak isterdim. Ama sinema, fazla film yapılıyor gibi görünse de çok kolay bir iş değil.

"Mavi Gözlü Dev", "Sis ve Gece" gibi gişe endişesi taşımayan filmlerde rol aldınız... Sinema televizyona göre daha mı tatmin ediyor sizi?

- Hepsine oyunculuk yapıyorum diye bakıyorum. Ama tiyatroda olabilmenin benim için başka bir yeri var.

Eşim bana gösterilen ilgiden rahatsız olmaz

- Özel hayatınıza geçelim. Gelecek planlarınız neler? Hedefler, başka işler yapmak, başka yerlere yerleşmek...

Hedeflerim çok yok. Oyunculuk derin bir okyanus, oradan oraya gezmeyi seviyorum. Ofis işi gibi bir işim olsaydı, bir süre ara verebilir ve ferahlamış hissedebilirdim. Ama bu öyle bir iş değil. Bağımlılık gibi. Adrenalini, o hareketi bu beden ve ruh istiyor. Çünkü bunu yapmaya koşullamışsınız kendinizi.

- Hayranlarınızın ilgisi eşinizi rahatsız ediyor mu?

Bir oyuncu ile birlikte olduğunu biliyor. Görünürde öyle bir rahatsızlık duymuyor. Eşim de üniversitede tiyatro yapmış, müziğe yeteneği olan biri. Performansın ne demek olduğunu biliyor, ama ortada olmaktan hoşlanmıyor. Biz de çift olarak çok ortada dolaşmıyoruz zaten.

- Bir dönem Hande Ataizi ile bir kaçamak yaşadığınız yazılmıştı.

"Melekler Adası" zamanında çıktı o söylenti. Tabii ki gerçekliği yok.

Televizyona sadece güzel insanlar iş yapabiliyor

- Artık günümüzde her işte dış görünüş önemli. Ama sizin yaptığınız işte dış görünüş çok daha önemli...

Son yıllarda dizi patlamasıyla bu hale geldi. Reyting rekabeti falan... Biz gerçekten en klişe deyimiyle idealist tiyatroculardık. Yoksa ben 10 sene niye hocalık yapayım?

- Diğer yandan, dünyanın en güzel insanı da olsanız zeki değilseniz bir işe yaramıyor.

Ama sadece dünyanın en güzel insanları iş yapmaya devam ediyor hálá!

- Nerede? Bir süre sonra yok oluyor onlar...

Tiyatroda değil ama televizyonlarda...

Yazı: Aynur ERDEM Fotoğraflar: Cihan ALPGİRAY (PPR)
http://doktorlardizisi.forummum.com
kumsal
D
D
kumsal

Kadın

MesajKonu: Geri: Diğer Oyuncuların Haberleri   Diğer Oyuncuların Haberleri Icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 1:59 pm

Doktorlar'dan neden ayrıldı?

Show TV'deki Doktorlar dizisinde oynayan Yağmur Atacan'ın bu sezon başında diziden ayrılması çok konuşulmuştu. Atacan, çok zor şartlarda çalıştıklarını söyleyerek ayrılma sebeplerini anlattı.

Doktorlar dizisinden bu sezon ayrılma kararı alan Yağmur Atacan, Habertürk'teki Saba Tümer'in programında diziden ayrılma kararının nedenlerini açıkladı.

Atacan, "Biraz özel sebeplerden. Pınar malum hamile ve onunla ilgilenmek istiyorum. Hem bu dönemi yaşamak hem de doğduktan sonraki o en önemli ilk dönemi yaşamak istiyorum. Doktorlar seti bu anlamda, önceki sene ve geçen sene benim için çok zordu. Sabahlara kadar çalıştım, ters saatlerde bulundum. Bir de Gebze'de çalışmanın da bir eksisi var. Ben orada uzak kalmak istemedim" diye konuştu.

Doktorlar'ın zor şartlarda çalışan bir ekip olduğunu ve bu sene aynı zorlukları göze alamadığını belirten Atacan, "Sonuç olarak orta bir nokta da buluşamadım ve ayrıldık" diyerek yapımcılarla da anlaşmazlık yaşadıklarını ifade etti.

Sette az rolü var diye ağlayan oyuncu gördüm

Son olarak Faruk Aksoy'un yapımcılığını yaptığı 'Avanak Kuzenler' filminde rol alan Yağmur Atacan, "Birbirini hazmetmiş 3 gerçek insanız biz şu anda. Filmde bu bence tam olarak yansıyacak. Bazı setlerde bu yaşanır, 'Benim lafımı niye sildiler, devamlı bu adama niye yazıyorlar' diye. Burada uçuşan, çarpışan egolar, kaprisler yoktu. Sırf bunun için bu işi yapan insanlar var. Dizilerde de oluyor. İnsanlar odaya çıkıp ağlıyorlar. Niye o benden çok oynuyor, niye benim sahnem az diye" açıklamasını yaptı.

Daha önce çalıştığı bir dizide şahit olduğu bir olayı aktaran Yağmur Atacan, isim vermeden gördüklerini şöyle aktardı:

"Benim daha önce oynadığım dizilerden birinde senariste senaryo yazdıran oyuncu vardı. Şu cümleyi kuran insan biliyorum ben 'Aman o da önemli bir adam değil ki canım yazmayı verin ona, bana yazın' Bu cümleyi ben duydum. Sonuç olarak bir insanın ben ben demesi başka bir şey... Bu ortamı bulmasıyla da alakası var. İşin başında iyi bir yapımcı ve kendi fikirleri ve otoritesi olan yönetmen olması gerekiyor."

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Diğer Oyuncuların Haberleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dizi Haberleri
» Kutsi Haberleri
» Naz Elmas Haberleri