..:: DOKTORLAR ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: DOKTORLAR ::..

•°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kutsi Haberleri

2 posters
YazarMesaj
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek
İş/Hobiler : yok

Kutsi Haberleri Empty
MesajKonu: Kutsi Haberleri   Kutsi Haberleri Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 9:39 pm

Kutsi ile ilgili haberleri burada bizimle paylaşabilirsiniz...
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Kutsi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Kutsi Haberleri   Kutsi Haberleri Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 8:36 am

Kutsinin 12 şarkıdan oluşan yeni albümü Aynadaki Yüzün Benim Sevgilim 27 Haziran 2008 de raflardaki yerini alacak.Yılın en iddialı albümü gözüyle bakılan çalışma tam 1 yıllık emeğin ürünü olarak bahsediliyor.
Albüm hakkında daha detaylı bilgi albüm içeriği ve dinlemek için, albüm çıktığında buradan takip edebilirsiniz.

kutsi.tv den alıntıdır
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Kutsi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Kutsi Haberleri   Kutsi Haberleri Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 12:44 pm

Kutsi yaşadığı aşk acılarını şarkılarında dile getiriyor Şarkıcı Kutsi, 'Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim' adlı yeni albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Şarkılarının çoğunu yaşadığı aşk acılarından esinlenerek yazdığını belirten Kutsi, her şarkısının hayatından bir iz taşıdığını söylüyor. PARA İÇİN GİRDİK 'Doktorlar' adlı dizide oynayan ve yeni sezonda dizi ve müzik çalışmalarının yanı sıra iki sinema filminde de başrol oynamayı planlayan Kutsi, "Müzik ve eğlence sektörü yerlerde olduğu için istemeyerek oyunculuk yapıyoruz" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Oyunculuk işine yan gelir için girdik. Hiçkimse bunu itiraf etmiyor. Artık dizilerde yer almaya da alıştık. Hatta oyunculuk müzik kadar hayatımda yer edindi."

Merve YURTYAPAN/günaydın
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Kutsi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Kutsi Haberleri   Kutsi Haberleri Icon_minitimeCuma Ağus. 01, 2008 12:53 pm

Kutsi Sabah Gazetesi
Kutsi Haberleri 643DF4B7F89BE7478DED0BA9r
Hızlı kulaç atmazsan topuğu kafana yersin!
Aşk şarkılarının sevilen sesi Kutsi 'Aynadaki Yüzünün Yansıması Benim' isimli yeni albümünü çıkarttı. Kutsi, sanat dünyasında ayakta kalabilmek için çok çalışmak gerektiğini düşünüyor..

İlk albümünü 2000 yılında çıkartan Kutsi kendinden her zaman 'beyefendi' olarak söz ettiriyor. Bunun için özel bir çaba sarf etmediğini öyle yetiştiğini söyleyen Kutsi yeni albümü 'Aynadaki Yüzünün Yansıması Benim' ile yeniden gündemde. Mustafa Sandal'a, Nip-Tuck'ın Dr.Troy'una benzetilen Kutsi, "Bir gün mutlaka bana da birilerini benzetecekler" diyerek artık bunlara güldüğünü söyledi.

* Bu yolculuğun buralara geleceğini hayal ediyor muydunuz?
Aslında böyle entrikalarla dolu zor bir hayat olduğunu en başta çözememiştim. İşin içine girdikten sonra daha çok anladım ve kendimi bir kulvarda buldum. Hem kendi yaptığım müzik dalında, hem de sanat yaşamında. Bu piyasa da durabilmek için bir kulvar açılmış bana. Burada kalabilmem için arkama bakmaksızın kulaç atmam lazım. Eğer hızlı kulaç atmazsan yan kulvardakinin topuğunu kafana yiyorsun.

* Sizi hiç sevgilinizle göremeyecek miyiz?
Göreceksiniz tabii ki, ama ben bunu kullanmak istemiyorum. Özel ve iş hayatımın arasında bir duvar var. Ben özel hayatımı iş hayatıma karıştırmak istemiyorum.

KALBİM AŞK ACISI İLE DOLU
* Yani göz önünde yaşayan insanlar ilişkilerini kullanıyorlar mı?
Yani izliyorum işte televizyonda magazin programlarında, hoş mu sizce! Cılkı çıkıyor. Orada göründüler, el ele tutuştular. Bakıyorum hiç hoşuma gitmiyor.

* Şu an aşık mısınız?
Değilim.

* Bu şarkılar aşk acısı sonucu ortaya çıkmış...
Evet. Aşık olan adam değil acı çeken adam şarkı yazar.

* Hayatınıza giren kadın "Ben saklanmak istemiyorum" diye isyan etmiyor mu?
Hayır, neden isyan etsin ki. Hayatımda biri olduğu zaman yemek de yerim, gezerim de. Ama bunu göz önünde yapmadım. Benim işim ayrı, müziğim ayrı, özel hayatım ayrı.

* Hayatınızda kimse yok mu?
Bu konuyu gerçekten konuşmak istemiyorum.

* Kalbiniz boştur ya da doludur...
Benim kalbim hiç yoksa aşk acısı ile doludur. O kalbi boşaltmam.

* 'Asla evlenmem' diyenlerden misiniz?
Nereye kadar ve kaç yaşına kadar... Olacak ama her şeyin bir zamanı var. Ben şunu yaşamayı seviyorum. Güzellikler güzel anda yaşandığı anda yaşanır. Rahmetli anneannem tülbentini kaldırır alnını gösterir ve "Şurada ne yazıyorsa o" derdi. Bunu hiçbir Allah'ın kulu değiştiremez. Benim evlilik zamanım ne zamandır, nerededir bilmiyorum.
Her ikisine de benzemiyorum!
*Pek çok yerde 'Mustafa Sandal'a benzeyen şahsiyet' diyorlar sizin için hâlâ...
Bir tane gözlüklü resmimiz vardı ikimizin de, o benzedi diye, 'Musti mi? Kutsi mi?' diye birşey yaptılar. Benim Mustafa Sandal'a benzemek gibi bir çabam olmadı hiçbir zaman.

* Nip-Tuck'da ki, Dr. Troy'ya da benzetiyorlar. Ve ona benzemek için saçınızın tarama şeklini bile değiştirdiğiniz söyleniyor.
İnşallah bir gün gelir bana da birini benzetirler. Ben yıllardır böyleyim. Nasıl bir operasyon geçirmiş olabilirim ki...

Para kazanmak için oyunculuk yapıyorum
* Oyunculuğu sevdiniz. 'Doktorlar' devam edecek mi?
Evet. Çok güzel bir dizi. Günden güne kendimi geliştiriyorum ve çok keyif alıyorum.

* Dizide para kazanmak için mi oynuyorsunuz?
Onu inkar edemem. Bir şekilde ayaklarının üzerinde durmak zorundasın. Sorumluluklarım var. Ben ailemi de geçindirmek zorundayım. Güzel şartlarda yaşamak istiyorum. Ama zor bir dönem içindeyiz. Evden adımını attığın anda, 250 YTL'lik oluyorsun. Hayat şartları ağır.

* Artık para kazanıp birikim yapmaya başladınız mı?
Daha yeni yeni... Bir de ben eli çok açık bir insanım. Har vurup harman savurduğum zaman oldu. Ama vur patlasın çal oynasın da değil. Herkese bir şekilde yardım da ettim.
Kıllarımı kestirirsem su topuna başlamam lazım
* Emrah, kıllarını kestirdi ve "Kestirdim kurtuldum" diye bir açıklama yaptı. Siz de tüylerinizi kestirir misiniz?
Yok kestirmem, zaten çok üşürüm ben. Kestirdi mi yoksa lazer mi yaptı bilmiyorum ama uzarken çok kötü batar. İnşallah lazer yaptırmıştır.

* Farklı bir imaj çalışması yapsanız ve gerek olsa...
Su topuna başlamam lazım o zaman. Olur mu öyle şey. Ben kestirmem. Mesela 'Sana Ne' albümünde gömleğimin düğmeleri açıktı ve rahatsız etmedi kimseyi.
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Kutsi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Kutsi Haberleri   Kutsi Haberleri Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 10:13 am

Kutsi Haberleri K1fkhilw1
Genç kızları üzecek haber!

Aşk şarkılarının yeni prense Kutsi'den hayranlarına kötü haber. Ünlü şarkıcı, 28 Ağustos'ta Sinem Bayraktutan'la evleniyor. Kutsi'nin nişanlısının fotoğrafları ise ilk kez Takvim'de yayınlanıyor.

İlham Perisi

Kutsi, 8 yıldır birlikte olduğu Sinem Bayraktutar'la 28.08.2008 tarihinde evlenme kararı aldı. Düğün tarihi ilk kez açıklayan TAKVİM, şarkıcının ilham perisi Sinem'in fotoğraflarını buldu.

BİR DARGIN BİR BARIŞIK...
Romantik şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Kutsi, 8 yıldan beri bir dargın bir barışık olduğu büyük aşkı Sinem Bayraktutar'la evlilik kararı aldı. Ağustos ayında evleneceği konuşulan ünlü şarkıcının düğün tarihi 28.08.2008. Baltalimanı Portaxe'de dünyaevine girecek olan çift ve misafirleri; Bengü ve Tan'ın söylediği şarkılarla eğlenecek.

TRABZONLU BİR GÜZEL...
Bu arada ünlü çiftin 8'in uğuruna inandıkları için böyle bir düğün tarihi aldığı konuşulurken çok merak edilen Sinem Bayraktutar'ın fotoğraflarını ele geçirdik. "İlan-ı Aşk", "Ağlama Kalbim", "Aşkın Gururu" gibi Kutsi'nin çok sevilen şarkılarının ilham perisi olan Sinem, 34 yaşında. Düğün organizasyonları yapan bir şirketi bulunan Sinem Bayraktutar, aslen Trabzonlu... Ancak Ankara'da eğitim gören Sinem, uzun süredir Kutsi ile birlikte aynı evi paylaşıyordu.

İŞTE KUTSİ'NİN OBJEKTİFİNDEN SEVGİLİSİ
Kendi düğününü de kendi organize eden ve şu sıralar hazırlıklarını tamamlayan Sinem Bayraktutar'ın bu fotoğrafları, Kutsi ile birlikte çıktığı tatil sırasında ünlü şarkıcı tarafından çekilmiş.

takvim gazetesinden alıntıdır.
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Kutsi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Kutsi Haberleri   Kutsi Haberleri Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 5:09 pm

"Kutsi'ye ameliyat olmak istiyorlar"

Show TV'nin sevilen dizisi Doktorlar'da oynayan Bekir Aksoy, organ ve kan bağışlarının artmasında önemli bir rol oynadıklarını söyledi. Aksoy, bazı hastaların ise Kutsi'ye ameliyat olmak istediklerini anlattı.

tv8'de Başak Sayan'ın sunduğu 'Kayıt Dışı' programına konuk olan Bekir Aksoy, "Bizim diziden sonra kan bağışı, organ bağışı çok fazla arttı" diyerek dizinin sosyal yansımalarına dikkat çekti.

"Genç kızlar, genç erkekler, çocuklar seyrettiğinde cerrah olmak istiyorlar" diye konuşan Bekir Aksoy, sokakta karşılaştığı gençlerin bu yöndeki isteklerini kendisi ile de paylaştıklarına değindi.

Başarılı oyuncu, ameliyat olmaktan korkan bazı hastaların dizideki hastane sıcaklığından etkilenerek bu ameliyatlarını yaptırdıkları yönünde bilgiler geldiğinden de bahsederek, "Böyle inanılmaz olaylar var. Bizim çekim yaptığımız hastaneye böyle çok başvuru geliyor, Mesela, 'Ben çok korkuyorum Alzheimer hastasıyım ve şu anda ameliyat olmak istiyorum' diyenler var" şeklinde konuştu.

Bazı hastaların Kutsi'ye ameliyat olmak istediklerini anlatan Bekir Aksoy, kendisine de bu yönde istekler geldiğini belirtti.

Kaynak:TelevizyonGazetesi..
http://doktorlardizisi.forummum.com

Kutsi Haberleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bekir Aksoy Haberleri
» Yasemin Ergene Haberleri
» Dizi Haberleri
» Naz Elmas Haberleri