..:: DOKTORLAR ::.. •°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o. |
|
| Yasemin Ergene Haberleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Yasemin Ergene Haberleri Salı Tem. 22, 2008 9:38 pm | |
| Yasemin Ergene ile ilgili bulduğunuz haberleri burada bizimle paylaşabilirsiniz... | |
| | | s-e-d-a D
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 33 Nerden : kayseri Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Ptsi Tem. 28, 2008 12:31 pm | |
| Yaemin abla doktorlarda ayrıldıı haberiniz olsun... | |
| | | sekercikkk Administrator
Mesaj Sayısı : 1108 Yaş : 28 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Ptsi Tem. 28, 2008 2:05 pm | |
| - s-e-d-a demiş ki:
- Yaemin abla doktorlarda ayrıldıı haberiniz olsun...
evet sitesine kendi açıklamasını yazmış ve kesin olarak ayrıldığını açıklamış | |
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Ptsi Tem. 28, 2008 2:27 pm | |
| Herkese Merhaba. Yazın sizlerle vakit gecireceğimi söylemiştim ama işler planlandığı gibi gitmeyebiliyor. Bu yüzden sizden çok özür dilerim. Sizlere bir açıklama borçlu olduğumu biliyorum ve bunun gecikmesinin nedeni ise herşeyin tam netlik kazanamamasından dolayıdır. Üzüleceğinizi biliyorum fakat bunu size söylemek zorundayım. Tıpkı başlayacağımda sizleri haberdar ederken nasılsa ayrılacağımı da sizlere haber vermek zorundayım. Doktorlar dizisine ilk başladığımda kiminiz çok sevinmişti kiminiz de çok üzülmüştü ve bugünlere geldik. Çok üzülerek söylüyorum ki Doktorlar dizisinden ayrıldım. Sebebi ise farkındaysanız 2 yıldır aralıksız bu diziye devam ediyorum. Çok güzel anlarımın olmasına rağmen artık sürekli aynı oyunculuğu gösterdiğim için beni oyunculuk alanında ilerletmediğine karar verdim. Oyunculuğumu belli bir noktadan sonra geliştiremez olmuştum. Artık daha farklı projelerde, oyunculuk açısından beni daha çok geliştiren yapımlarda yer almak istiyorum. Bu yüzden umarım beni anlayışla karşılarsınız. Sizlerin daha çok beğeneceği ve benim kendimi daha çok geliştireceğim yapımlarda yer almayı ümit ediyorum.
Bu arada bilmeniz gereken bir diğer konu ise, son zamanlarda benim hakkımda basında sıkça çıkan "evleniyor, nişananıyor vb." türünde çıkan bu tür haberlerin hiç birinin doğruluk payı yoktur. Şuan da böyle bir düşüncem yok yani buna inanıp da bu haberlere göre yorumlar yapmassanız sevinirim.
Şimdi canımı sıkan bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim özel yaşantım da çektirmiş olduğum resimlerin, iznim olmadan sanal ortamda yayılmış olmasından dolayı duyduğum rahatsızlığı dile getirmek istiyorum. Fakat beni daha çok üzen başka bir konu var ki o da bu resimlerin bazı sanatçıların sitelerinde (buna keremcem de dahil) avatar, imza vb.çalışmalarının kasıtlı, tartışma açmak amaçlı kullanılmasıdır. Bu şekilde kendi isteklerini tatmin etmek uğruna bu resimleri kullanıp, olayı üzücü ve kırıcı boyutlara taşımamanızı rica ediyorum. Kısacası benim isteğim dışında sanal ortama sızmış olan özel yaşantıma ait resimleri kendi sitem ve diğer sitelerde kullanamamanızı rica ediyorum.
Umarım beni anlayışla karşılarsınız. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere, sevgiyle kalın. İyi tatiller Ailem...
YASEMİN ERGENE | |
| | | babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Salı Tem. 29, 2008 12:06 pm | |
| Doktor olma hayalini ‘Doktorlar’ ile kıyısından da olsa gerçekleştiren Ergene mutluluğunu dile getirdi
Yasemin Ergene, Aşk Oyunu dizisindeki duygusal "Ekin" karakteri ile özellikle genç izleyicilerin kalbinde taht kurmuştu. Şarkıcı Keremcem'le paylaştığı başrol yüzünden adı aşk dedikodularına da karışan genç ve güzel oyuncu Ergene, yeni dizisi "Doktorlar" ile hayranlarının karşısına çaylak bir doktor olan 'Ela' karakteri ile çıkacak. Oyuncu olmadan önce doktor olma hayali kurduğunu söyleyen Yasemin Ergene ile yeni dizisinin tanıtımında minik bir söyleşi yaptık...
Aşk Oyunu dizisi bittikten sonra başka teklifler de geldi mi?
Evet geldi ama MED Yapım'ın bu projesini kabul ettim. Çünkü benim için uğurlu bir şirket ve ekibiyle çok iyi anlaşıyorum. Bunun yanında teklif edilen rol de bana ilginç geldi. Doktor olmayı hayal ettiğim anlar da olmuştu. Şimdi oyunculuğu seçmemin verdiği şansla bu mesleğin kıyısından da olsa inceliklerini öğreniyorum. Bu yüzden de çok mutluyum.
Dizideki karakterinden biraz bahseder misiniz?
Tıp okulundan yeni mezun olmuş ve bir hastanede kendi gibi mezun olan genç doktorlarla asistanlık yapan birini oynuyorum. Doktorluk mesleğinin asıl zorluklarıyla karşılaşan ve önceleri götür getir işlerine bakan biriyiz. Karakterim olan Ela, hem ağlatacak hem güldürecek ve tabii yine aşk da yaşayacak. Yalnız Aşk Oyunu dizisindeki Ekin karakteri gibi aşırı duygusal bir yapıda değil.
Rol arkadaşınız Yağmur Atacan'la iyi anlaştığınızı gördük?
Yağmur çok neşeli, esprili biri ve karşılıklı rahatça konuşabileceğiniz biri. Evet onunla çok iyi anlaşıyoruz. Gerek ekip gerekse oyuncu kadrosu gerçekten özenle seçilmiş.
Aşk Oyunu dizisi neden böyle bitti?
Aslında dizi çok uzamıştı zaten. Tadında bitmesi iyi olurdu ama yazın sonunda tekrar başladı. Sonra oyuncular değişti, senaryo farklılaştı ve bu yüzden sanırım seyirci de başka dizilere yönelmeye başladı.
Keremcem'in ayrılması dizinin bitmesinde etkili oldu mu?
Tabii oldu. Çünkü ne olursa olsun onun bir hayran kitlesi vardı. Keremcem o diziyle parladı. Onun bu projeden ayrılması dizinin bitmesinde en büyük etken. | |
| | | GGamze D
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 35 Nerden : edirne İş/Hobiler : drlar, internet, tv, müzik.. Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Çarş. Tem. 30, 2008 11:51 pm | |
| Şişme botta romantizmİzzet Özilhan ile Yasemin Ergene, geçtiğimiz hafta Mumcular beldesi yakınlarında demir attıkları bir koyda yakalandılar. Anadolu Grubu’nun ortağı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan, yaklaşık 1.5 yıldır ‘Doktorlar’ dizisinin güzel oyuncusu Yasemin Ergene ile aşk yaşıyor. İşleri sebebiyle iki yıldır Rusya’da olan İzzet Özilhan, sevgilisinden ayrı kaldığı zamanların hasretini, her fırsatta İstanbul’a gelerek gideriyordu. Geçtiğimiz haftalarda tatile çıkan Özilhan, önce sevgilisiyle Las Vegas’ta 10 gün tatil yaptı. Aşıklar daha sonra Ege’nin incisi Bodrum’a gittiler. Gözlerden uzakta, objektiflerin olmadığı bir yerde tatil geçirebilmek için Özilhan Ailesi’ne ait ‘Sunset’ isimli teknede kalan İzzet Özilhan ile Yasemin Ergene, geçtiğimiz hafta Mumcular beldesi yakınlarında demir attıkları bir koyda yakalandılar. Hem de ne yakalanmak! Bir arkadaşlarıyla birlikte teknede bol bol güneş keyfi yapan ikili, baş başa kalmak istedi. Bunun üzerine teknedeki şişme botu suya indirdiler. Genç aşıklar, tekneden uzak, denizin, güneşin ve birbirlerinin keyfini çıkardılar. İki aşık, Bodrum sonrası rotalarını Çeşme’ye çevirdi. Çift, ilişkilerinin başında Özilhan Ailesi’nden onay almak için zorlanmış, ancak Yasemin Ergene geçtiğimiz kış aileye girebilmişti. Farklı ülkelerde oldukları için sık sık görüşemeyen sevgililer Yasemin Ergene ile İzzet Özilhan, Bodrum’da aşklarını tam gaz yaşadı! İzzet Özilhan, pembe renkteki şişme botu tekneden sevgilisine attı Bota önce Özilhan bindi, Yasemin ise tekrar tekneye çıkıp bota atladı.Çifte kumrular, açık denizde romantizmin doruklarına çıktı . Yasemin Ergene, teknede arkadaşıyla bol bol güneşlenip fotoğraf çekti. Ancak sürekli bikinisinin üstüyle oynayıp durdu. Hatta bir ara bikinisini o kadar çok çekti ki, göğüsleri az kalsın fora oluyordu. ‘Sunset’ adlı teknede hasret gideren sevgililer, birbirlerinden bir an olsun ayrılmadı. Sürekli el ele, göz gözeydiler. Yasemin Ergene, bir ara sevgilisinin sırtına güneş kremi sürdü . Hürriyet Gazetesi (Haftasonu Dergisinden alıntı..) BAŞKA HABER BODRUM KAÇAMAĞI 30 Temmuz 2008 Çarşamba 08:01 ŞİŞME BOTTA ROMANTİZM İZZET ÖZİLHAN İLE YASEMİN ERGENE, GEÇTİĞİMİZ HAFTA MUMCULAR BELDESİ YAKINLARINDA DEMİR ATTIKLARI BİR KOYDA YAKALANDILAR. Anadolu Grubu’nun ortağı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan, yaklaşık 1.5 yıldır ‘Doktorlar’ dizisinin güzel oyuncusu Yasemin Ergene ile aşk yaşıyor. İşleri sebebiyle iki yıldır Rusya’da olan İzzet Özilhan, sevgilisinden ayrı kaldığı zamanların hasretini, her fırsatta İstanbul’a gelerek gideriyordu. Geçtiğimiz haftalarda tatile çıkan Özilhan, önce sevgilisiyle Las Vegas’ta 10 gün tatil yaptı. Aşıklar daha sonra Ege’nin incisi Bodrum’a gittiler. Gözlerden uzakta, objektiflerin olmadığı bir yerde tatil geçirebilmek için Özilhan Ailesi’ne ait ‘Sunset’ isimli teknede kalan İzzet Özilhan ile Yasemin Ergene, geçtiğimiz hafta Mumcular beldesi yakınlarında demir attıkları bir koyda yakalandılar. Hem de ne yakalanmak! Bir arkadaşlarıyla birlikte teknede bol bol güneş keyfi yapan ikili, baş başa kalmak istedi. Bunun üzerine teknedeki şişme botu suya indirdiler. Genç aşıklar, tekneden uzak, denizin, güneşin ve birbirlerinin keyfini çıkardılar. İki aşık, Bodrum sonrası rotalarını Çeşme’ye çevirdi. Çift, ilişkilerinin başında Özilhan Ailesi’nden onay almak için zorlanmış, ancak Yasemin Ergene geçtiğimiz kış aileye girebilmişti. Farklı ülkelerde oldukları için sık sık görüşemeyen sevgililer Yasemin Ergene ile İzzet Özilhan, Bodrum’da aşklarını tam gaz yaşadı! İzzet Özilhan, pembe renkteki şişme botu tekneden sevgilisine attı Bota önce Özilhan bindi, Yasemin ise tekrar tekneye çıkıp bota atladı.Çifte kumrular, açık denizde romantizmin doruklarına çıktı . Yasemin Ergene, teknede arkadaşıyla bol bol güneşlenip fotoğraf çekti. Ancak sürekli bikinisinin üstüyle oynayıp durdu. Hatta bir ara bikinisini o kadar çok çekti ki, göğüsleri az kalsın fora oluyordu. ‘Sunset’ adlı teknede hasret gideren sevgililer, birbirlerinden bir an olsun ayrılmadı. Sürekli el ele, göz gözeydiler. Yasemin Ergene, bir ara sevgilisinin sırtına güneş kremi sürdü . | |
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Cuma Ağus. 01, 2008 8:33 am | |
| yasemin doktorlar için ..... yapmış
yasemin ergene zayıf olduğu için doktorlar dizisine alınmak için biraz daha kilo almasını söylemişler yaseminde sırf bu yüzden sabah akşamm nutella ekmek yiyomuş sonradan 7 kilo almış böylece oynamış gazetede önceden yazıyodu alıntıdır! | |
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Cuma Ağus. 01, 2008 12:38 pm | |
| izzet özilhan ile svgilisi yasemin ergenenin ilk samimi fotoğrafı facebookta ortaya çıktı ergene yılbaşı partisinde çekilen çekilen fotoğrafa sayfasında yer verince dostlarındanda ilginç yorumlar geldi genç oyuncunun resminin altına allah ayırmasın demeyeceğim siz zaten ayrılsak ta beraberiz durumları yaşıyorsunuz yazan eda taşpınara yanıtı bizim durumlar hep karışık oldu
hürriyet gazetesi /kelebek
alıntıdır! | |
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Cuma Ağus. 01, 2008 12:56 pm | |
| yasemin ergene(internetten yazdıkları)
--------------------------------------------------------------------------------
doktorlar dizisi 3. sezonda deam edecek mi? 3. sezona devam edecek gibi görünüyor, tatilde ki gelişmeler ne olabilir şu an belli değil, en kısa zamanda belirlenecek.
Seni dergilerde yeni resimlerinle,o sıcacık gülümsemeni görmeyi çok özledik..Bir reklam projesi ve özelliklede sinema fimi projesi harika olur çok yoğunsun biliyoruz ama senin o güzellğini sinema projesinde görmek istiyoruz Sinema teklifleri geliyor; fakat okuduğum zaman çok etkileneceğim bir proje olmasını tercih ettiğim için kabul etmedim..
bu meslegi seçmenizdeki en büyük etken neydi En önemlisi keyif alarak yapacağım bir işin olması, bu iştende yeterince keyif alıyorum. Seçmemde ki en büyük etken budur.. Kendine vakit ayıramıyosun bildiğim kadarıyla ve baya yoruluyosun... Eve gidince kendine herşeye değiyor yoruluyorum kendime zaman ayıramıyorum ama iyiki bu işi yapıyorum diyebiliyormusun? Yani kısaca mutlumusun Ne kadar yorulsamda o an sitem ediyorum; fakat, 'iyi ki bu işi yapıyorum'
yasemin ablacım şu an kaçıncı bölümü çekiyorsunuz 57. bölüm hg yasemin ablacım geçen sene olduğu gibi yeni yılda doğumgünün bizlele kutlicak mısın malum bu sene gelemedin önümzdeki yılda geleceğini umarak bekliyorumm Bu sene sizlerle beraber olamadım, bir projeme denk gelmişti. bir aksilik olmazsa tekrar biraraya geleceğiz yasemin abla en sevdiğin santçı ve en sevdiğin müzik türü nedir? Meltem Cumbul ve Çetin Tekindor'un oyunculuğunu beğenirim.. O an ki ruh halime bağlı, Türk müzisyenler tercihimdir. yasemin abla kendi sitene gelecek misin?? yani radyo dj lerinden biri olarak seni artık radyoda görmek istiyoruz ) Sette olduğum için fazla vakit bulamıyorum.. merhaba yasemin abla acaba kocaeli de bi imza günü düzenliyebilir misiniz Neden olmasın ; fakat, benim teklif etmem doğru olmaz herhalde. doktorlar dizisine başlamadan önce herhangi bir diziden teklif almışmıydınız? (şu an hala yayında olan) Aşk Oyunu bittikte hemen sona doktorlar dizisine başlamıştım, o yüzden teklifleri değerlendirecek vaktim olmamıştı dizinin çekimlerinin gebze de olduğu doğru mu? Arada bir Gebze'de çekimlerimiz oluyor, fakat,mekana göre değişiyor bu durum bir insana ağlamak bu kadar yakışmaz heralde senaristlerde b unu biliyorki devamlı boncuk gözyaşlarını görüyoruz
benim sorum gerçek hayatındada bu kadar ağlarmısın Evet duygusal biriyim, ama her insana ağlamak değil gümek yakışır mrb yasemin abla çok güzelsin ve oyunculuğunu çok beyeniyorum soracağım soruları sormuşlar o yüzden soracağım bir sorum yok=) ama bize birazcıkta olsa diziden tiyo verebilir misin?? neler neler olacak izlemeye devam edin beyaz showdan hiç teklif geldimi?seni orda görmeyi çok istiyoruzyanındada kutsiyi Teklif geldi ama, gidemedim Sette en iyi anlastıgın bayan oyuncu kim??(biliyorum ama emin olmak istedim Hepsiyle iyi anlaşıyorum Neden Doktorlarda kendi sesini kullanmıyorsun.?Bence gerçek sesinde gayet güzel Onu için ayrı bir vakit harcamanız gerekiyor yasemin abla giydiğin kıyafetler çok güzel sana çok yakışıyor dizi dışındaki hayatında hangi tarz giyinirsin Spor giyinmeyi tercih ederim yasemin abla aylaya tokatı gerçek mi attın??? inş öledirrrrr Evet, gerçek tokat attım: Sette başından geçen komik bir olayı anlatırmısın Her an başımızdan komik anlar geçiyor; seçemiyorum şu an.. en çok hangi rengi seversin? Kahverengi...
Sizlerle buluştuğum için çok mutluyum; Fakat, çekime girmek zorundayım. Fırsat buldukça dizifilm.com da buluşacağız.. Hepinizi çok seviyorum
alıntıdır | |
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Salı Eyl. 09, 2008 5:07 pm | |
| Ela gitti Duydu geldi YASEMİN ERGENE,EVLENECEĞİ İÇİN "DOKTORLAR" DİZİSİNDEN AYRILDI,MEDYAPIM MERVE SEVİ'Yİ DİZİNİN KADROSUNA KATTI Show TV'nin sevilen dizisi "Doktorlar", yeni yayın dönemine oyuncu değişikliğiyle girecek."Doktorlar" dizisi sayesinde tanıştığı Tuncay Özilhan ile evlilik kararı aldığı için Yasemin Ergene diziden ayrıldı."Doktorlar" dizisinin çekildiği Anadolu Sağlık Merkezi'nin veliahtı Özilhan'la düntaevine girmeye hazırlanan Yasemin Ergene'nin ayrılmasıyla zayıflayan kadroyu Medyapım,Merve Sevi ile güçlendirdi. Merve Sevi diziye asistan doktor Duygu olarak katılacak ve Kutsi'nin canlandırdığı cerrahın yeni gözdesi olacak. Kutsi ile Yasemin Ergene arasında "Doktorlar" dizisi sezon fnalini yaparken Kutsi'nin canlandırdığı "Op.Dr.Leveny Atahanlı" ile Yasemin Ergene'nin hayat verdiği "Cerrah asisitanı Dr. Ela Altındağ" arasındaki ilişki,"Levent"in "Ela" ile evlenmeyeceğini söylemesiyle noktalanmıştı. Dizinin yeni sezonunda "Levent"le "Ela" arasındaki ilişki havada kalacak."Levent"in yeni asistanı "Dr.Duygu" ile arasında yakınlaşma başlayacak. Alıntı:Milliyet Gazetesi ekinden. | |
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Perş. Kas. 06, 2008 10:44 pm | |
| Yasemin diziden ayrıldı ama röportajda Doktorlardan bahsedildiği için ekliyorum!
‘Doktorlar’dan Izzet yüzünden ayrılmadım... Sevgilisi İzzet Özilhan’ın “Doktorlar” dizisinden ayrılmasıyla bir ilgisi olmadığını söyleyen Yasemin Ergene “26 bölüm önce sözleşmem bitti ama onları kırmamak için devam ettim. Haftada 6 gün setteydim ve daha kısa süreli bir iş istiyordum” diyor.
“Aşk Oyunu” nun ardından iki yıl başrolünde oynadığı “Doktorlar” dizisinin kadrosundan bu sezon başında ayrılan Yasemin Ergene, yeni projesiyle hayranlarını şaşırtacak. TRT 1’de yapımcılığını Adem Kılıç’ın üstlendiği “Babam Adam Olacak” adlı komedi dizisinde Yeşim karakterini canlandıracak olan Ergene’ye başrolde Hakan Büyüktopçu, Bülent Alkış eşlik edecek.
Son dönemde “Doktorlar” dizisinden sevgilisi İzzet Özilhan’ın isteği üzerine ayrıldığı söylenen Ergene, konuşulanların doğru olmadığını belirtti. İş adamı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan’la birlikte olduktan sonra öpüşme sahnelerini kabul etmediğini belirten Ergene, “Şu anda mutlu ve güzel bir beraberliğimiz var” dedi.
“Babam Adam Olacak” dizisindeki karakterinizden bahseder misiniz? Yeşim karakterini canlandırıyorum. Ailesi onu okuması için Mersin’den İstanbul’a yollamış. Anadolu’da öğretmenlik yapmak isteyen biri... Deli dolu bir kız kardeşi var. Babası da deli dolu, çok kendini salmış paspal bir adam. Çocuklarını adam etmek istiyor. Yeşim de kendi içinde deli dolu bir kız. Babam adam olacak mı, olmayacak mı, âşık olacak mı, olmayacak mı diye babasına yardımcı olmaya çalışıyor.
İlk defa bir komedi dizisinde rol alıyorsunuz. Rolünüze yeterli şekilde hazırlanabildiniz mi? Yeşim, kardeşlerinin yanında ağır başlı, gayet olgun ama onların yanında değilken çatlak... İki karaktere sahip... Rolüm için bir hazırlık yapamadım. Dizi iki bölüm çekilmiş ben kadroya daha sonra katıldım.
Projede sizi etkileyen ne oldu? Üniversitede okuyabilmek için oyunculuğa ara vermiştim. Bu yüzden sadece kısa süreli işleri kabul ediyordum. Bir anda oldu. Aynı gün iki dizi teklifi birden geldi. Birincisi TRT’den, ikincisi başka bir firmadan geldi. Bir, iki gün kararsız kaldım ve sonunda TRT’yi seçtim. En önemlisi komedi olması...
“Doktorlar” dizisinden bir anda ayrıldınız, ne oldu da böyle bir karar aldınız? Ayrılık kararını çok önceden almıştım. Orada 26 bölüm sözleşmesiz çalıştım. 26 bölüm önce sözleşmem bitti ama onları kırmamak için devam ettim. Haftanın 6 günü setteydim ve daha kısa süreli bir iş istiyordum. Gece gündüz setlerdeydim. Bu da beni çok yordu, bünyem kaldırmıyordu. Sinema televizyon okumak için uzun süreli işlere ara verdim. Yeni projemde iki günüm gidiyor ve kalan haftanın 5 günü benim.
Hayranlarınızın tepkisi ne oldu peki? Onlar çok üzüldüler. İki hafta öncesine kadar “Doktorlar”a geri dönmemi bekliyorlardı. Ama yeni dizimi duyunca sevindiklerini söylediler. TRT olduğu için herkes izlemiyor diye kaygıları olmuş.
Daha önceki oyunculuğunuz ve şimdiki arasındaki nasıl bir fark var? Sadece Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldım. Ama ne kadar okula gidersen git, sette aldığın eğitim gibi olmuyor. “Doktorlar” ve “Aşk Oyunu” dizilerinin ilk bölümlerine baktığımda, çok eksiklerim olduğunu görüyorum. Dört yıl dramada oynadım ve komik bir rol çıkartmak istedim. Çünkü hep aynı rolü oynamaktan sıkıldım.
Tekirdağlısınız oraya gittiğinız zaman rahat dolaşabiliyor musunuz? Hayır, dolaşamıyorum yürümek zor oluyor. Ailem Tekirdağ’dan iki saat ileride Mürefte kasabasında yaşıyor. Oraya gidince zamanımı akraba ziyaretleriyle geçiriyorum.
Sinema filminde sizi göremedik. Yazın üç tane film teklifi geldi ama içime sinmedi. Hedefleriniz neler? Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Sinema televizyon okuyacağım. Sette çok dikkatli olduğumu söylediler. Sette ufacık bir hatayı fark edip yönetmeni düzeltmiş bir insanım. İleride kamera arkasını düşünüyorum. Odak noktam sürekli kamera arkası, bana da sette böyle söyledikleri için eğitimini almayı istiyorum. Polisiye ve seri katillerle ilgili bir film çekmek isterim.
“Doktorlar” dizisini şu anda birlikte olduğunuz İzzet Özilhan yüzünden bıraktığınız iddia edildi, diziden ayrılma nedeniniz bu mu? Okula hazırlanmak istemiştim. O dönemde İzzet’le ilgili haberlere denk geldi. İlişkimiz güzel gidiyor ve mutluyuz.
“Doktorlar” dizisinde kilo almanız gerekiyordu, şu anda kilo vermişsiniz özel bir nedeni var mı? Saçımın rengini kendi doğal rengine döndürdük. “Doktorlar”da hafif toplu bir karakteri canlandırıyordum. Kilo vermemek için çikolatalı ekmek yiyordum. Burada öyle değil ve 2 kilo verdim. 54 kiloyum.
İzzet Özilhan’la birlikte vakit geçirdiğinizde en çok hangi yemeği yapıyorsunuz? Mantı ve yaprak sarması yapıyorum. Kendim evde mercimek yemeği, dolma ve tatlılar yapıyorum. Kısaca birçok yemeği iyi yaparım.
Artık öpüşme sahnesinde yokum Nasıl bir yaşam tarzı istiyorsunuz? Mütevazı bir hayat tarzı istiyorum. Şu anda birlikte olduğum insan da çok mütevazı birisi.
İzzet Özilhan’ın sizin dizide oynamanıza tepkisi nasıl, yasakları var mı?İzzet’le ilişkiye başladıktan sonra öpüşme sahnelerinde bulunmadım. İzzet’ten sonra o tarz sahneleri kabul etmiyorum.
Ailesinin sizin ilişkinize karşı çıktığı konusunda çıkan haberlere ne diyorsunuz? Öyle bir şey yok, yalan ne diyorlarsa desinler hatta Külkedisi bile dediler. Desinler...
Şu anda erken... Çünkü İzzet Moskova’da çalışıyor, daha askerliği var. Ben 23, İzzet 26 yaşında... Neyin ne olacağı belli değil, hayırlısı diyelim. Şu anda mutlu bir ilişki yaşıyoruz o yeter.
Adanalı’yı kabul etmedim, içim gitti Sizin çekmeyi düşündüğünüz tarzda bir dizi teklifi geldi mi? En son “Adanalı” dizisi geldi ama o da dram olduğu için kabul etmedim. Ama polisiye olmasından dolayı içim gitti. Sinemada polisiye tarzı bir işte yer almak isterim.
Başarınızı neye borçlusunuz?İlk başta şanslı, ikincisi çalışkan ve istekli olmama bağlıyorum. Çünkü çalışkan olmasaydım, ilk işimde sıkılıp bırakabilirdim.
“Aşk Oyunu” çok sevildi, ardından yeni projelerde yer aldınız, karşılaştığınız tepkiler nasıl? Sizi hep eski projelerinizdeki isimlerinizle çağırıyorlar. Hâlâ Ekin diyen var
Komedi oynayarak risk aldığınızı düşündünüz mü? Evet, düşündüm ama bir yerde risk almazsanız başaramazsınız. Bir yerden başladım ve komedi de rol aldım.
Yorulduğunuzu söylediniz, oysa çok çok genç yaştasınız? Çünkü, 15 yaşında çalışmaya başladım şu anda 23 yaşındayım. Dizi setleri çok ağırdı. 7/24 sabahlara kadar çalıştım. Sonra “Doktorlar” seti çok ağır geçti. O setlerde beklemek ve zamanımın çoğu çalışarak geçtiği için çok yoruldum. Yeni işimde kendime zaman ayırabiliyorum, daha önce dediğim gibi burada iki günüm setlerde geçiyor.
Kaynak:milliyet.com.tr/Cafe(Bayram Kaygusuz) | |
| | | znnsuat Moderatör
Mesaj Sayısı : 674 Yaş : 32 Nerden : bekir ve melikeye uzak bi yerden:) Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Cuma Kas. 07, 2008 4:07 pm | |
| haha çıkan sonuç şu sen asla adam gbi bi oyuncu olamayacaksın hanım hatun çnkü sette 6 gün çalışmayı gözün yemedi sen 2 gün dandirik bi dizide çalış layığını bulmuşun:D:D | |
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri Cuma Kas. 07, 2008 8:27 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri C.tesi Ara. 20, 2008 2:24 pm | |
| Yasemin Ergene sevenlerinin yoğun isteğine daha fazla dayanamayıp "Doktorlar" isimli diziye geri dönüş yapmıştır! Zaman sorunu da Dizi yönetimi tarafından düzenlenip haftada 2 güne indirilmiştir! Böylece ÖSS+DİZİ devam etme şansı bulmuştur!
+++ ÇEKİMLERİ 2 GÜNDE TAMAMLANACAK DEMEK İSTENİYOR! O 2 GÜN YASEMİN' İN SAHNELER ÇEKİLECEK... DİĞER OYUNCULAR HAFTAYA YAYILACAK! ROLLERDE AZALMA OLMASI ENGELLENECEK BÖYLECE!
KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE 80.BÖLÜM BÜYÜK OLASILIK GELİYOR! | |
| Konu: Geri: Yasemin Ergene Haberleri C.tesi Ara. 20, 2008 2:24 pm | |
| YASEMİN Ergene, iki yıl başrolünü oynadığı “Doktorlar” dizisinden, hastane ortamında yoğun bir tempoda çalışmaktan yorulduğu gerekçesiyle sezon başında ayrılmıştı.
Son olarak TRT 1’de “Babam Adam Olacak” dizisinde rol alan Ergene, sürpriz yaparak “Doktorlar”a yeniden katıldı. Diziden ayrılırken senaryo gereği Fransa’ya gönderilen Ela, bu kez evlenip tekrar Türkiye’ye geliyor.
Bayram Kaygusuz/Milliyet Cafe Eki 19.12.2008 | |
| | | | Yasemin Ergene Haberleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|