..:: DOKTORLAR ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: DOKTORLAR ::..

•°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bekir Aksoy Haberleri

2 posters
YazarMesaj
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek
İş/Hobiler : yok

Bekir Aksoy Haberleri Empty
MesajKonu: Bekir Aksoy Haberleri   Bekir Aksoy Haberleri Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 9:37 pm

Bekir Aksoy ile ilgili bulduğunuz haberleri burada bizimle paylaşabilirsiniz...
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

MesajKonu: Geri: Bekir Aksoy Haberleri   Bekir Aksoy Haberleri Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 2:32 pm

Tiyatrocular 'Dünya Tiyatro Günü' nedeniyle İzmir'de biraraya geldi.
Selçuk Yöntem, Tilbe Saran, Hazım Körmükçü ve Bekir Aksoy'un rol
aldığı 'Koca Bir Aşk Çığlığı' adlı oyun önceki akşam İzmir Sanat'ta
tiyatroseverlerle buluştu. Öte yandan Tiyatro Oyunbozan oyuncuları
tarafından sahnelenen ve İsmail Hacıoğlu, Emel Çölgeçen, Erdem
Akakçe'nin rol aldığı 'Dokuz Ay Son Gün' ise Sabancı Kültür Merkezi'nde
sahnelendi. İki ünlü tiyatro oyununun oyuncuları sahne sonrası 'Servet'in Yeri'
adlı restoranda biraraya geldi. Çalışanlar, ünlü oyuncularla hatıra fotoğrafı
çektirdi.

sabah gazetesi

alıntıdırr
http://doktorlardizisi.forummum.com
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

MesajKonu: Geri: Bekir Aksoy Haberleri   Bekir Aksoy Haberleri Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 2:32 pm

bekir aksoy ödüle aday

Afife Jale Ödülleri’nde heyecanlı bekleyiş

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Afife Jale Ödülleri’nin adayları ve özel ödül sahipleri açıklandı. 14 dalda verilecek ödüllerin sahipleri ise 21 Nisan’da açıklanacak.
TİYATRO Yapı Kredi Sigorta Afife Jale Ödülleri, 22 Nisan 1919’da Kadıköy’deki ‘Apollon Tiyatrosu’nda Hüseyin Suat’ın ‘Yamalar’ adlı oyunundaki ‘Emel’ rolüyle sahneye çıkan Jale adına 1997’den bu yana veriliyor. Tiyato dünyasının bu saygın ödülü bu yıl da tiyatro severlerin gündeminde ayrı bir yer tutacağa benziyor.
Açıklanan özel ödüllerde ‘Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü’nü Haldun Marlalı, ‘Nisa Serezli Aşkıner Özel Ödülü’nü Beyhan Saran, ‘Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü’nü oyun yazarı Yiğit Sertdemir ve ‘Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü’nü ‘Dalga’ Oyununun oyuncuları aldı.
Seçici kurul tafafından belirlenen 14 ödülün adayları arasından belirlenecek kişiler bu yıl da İlhan Koman’ın Akdeniz Heykeli’nin bir minyatürü olan Afife heykelceiğine sahip olacak.
Bu yıl ‘Yılın en iyi tiyatro prodüksüyonu’ dalında ‘İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın ‘Bayazıt’, ‘Dot Tiyatro’nun ‘Kürklü Merkür’, ‘Tiyatro Pera’nın ‘Venedik Taciri’ isimli oyunları var. ‘Yılın En Başarılı Yönetmeni’ kategorisinin adaylarıysa ‘Bana Bir Picasso Gerek’ oyunuyla Arif Akkaya, ‘Şeylerin Şekli’yle Mehmet Ergen, ‘Kürklü Merkür’ ile Murat Daltaban.
Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ adayları ‘Bayazıt’taki performansıyla Can Başak, ‘Venedik Taciri’ ile Mehmet Ali Kaptanlar, ‘Bana Bir Picasso Gerek’ ile Sezai Altekin oldu. Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu bölümü için ise ‘Bana Bir Picasso Gerek’teki rolüyle Ayça Bingöl, ‘Şeylerin Şekli’ ile Esra Bezen Bilgin, ve ‘Beyazıt’taki rolüyle Şebnem Köstem değerlendirmeye alınacak.
‘Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ bölümünün adayları Enis Arıkan, Rıza Kocaoğlu, Tuğrul Tülek; ‘Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu’na ise Nurseli İdiz, Özge Özder ve Songül Öden aday gösterildi.
‘Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu’nda adaylar: Atılgan Gümüş (Müzikaldeki Hayalet ), Metin Serezli (Kim O?) Selçuk Yöntem (Koca Bir Aşk Çığlığı) olurken; ‘Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Kadın Oyuncusu’nun adayları ise Demet Tuncer (Müzikaldeki Hayalet), Suna Keskin (Aşkın Yaşı Yoktur) Tilbe Saran (Koca Bir Aşk Çığlığı) olarak belirlendi.
‘Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu’ dalında Bekir Aksoy, İsmail Hacıoğlu ve Volkan Severcan aday gösterilirken ‘Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Kadın Oyuncusu’nun adayları ise Ayça Varlıer, Ruhsar Öcal ve Simay Küçük Tuna olarak belirlendi.
Ayrıca ‘Yılın En Başarılı Sahne Tasarımcısı’, ‘Yılın En Başarılı Giysi Tasarımcısı’, ‘Yılın En Başarılı Sahne Müziği’, ‘Yılın En Başarılı Işık Tasarımcısı’ dallarında ödül verilecek. Seray Şahiner
seray.sahiner@gaste.biz
Açıklanan 52 aday arasında Selçuk Yöntem, İsmail Hacıoğlu, Nurseli İdiz, Bekir Aksoy ve Şebnem Köstem de var.
BİLGİ/
Yıldız Kenter, Haluk Bilginer, Önder Arık ve Ali Cem Köroğlu üçer ödülle en ço Afife ödülü kzanan sanatçılar. “Ayaktakımı Arasında” sekiz ödülle en çok ödül kazanan oyun.
Bu yıl adayların içinde gençlerin çokluğu dikkat çekiyor.
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

MesajKonu: Geri: Bekir Aksoy Haberleri   Bekir Aksoy Haberleri Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 2:33 pm

Bekir Aksoy Haberleri Rrii410
Afife Tiyatro Ödülleri"ni kazananlar, 21 Nisan 2008 tarihinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı`nda düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak

Afife Tiyatro Ödülleri Adayları:
Seçici Kurulun değerlendirmesine göre, Afife Tiyatro Ödülleri 2008 için 14 dalda belirlenen adaylar şöyle:
Yılın En Başarılı Prodüksiyonu: Bayazıt, Kürklü Merkür, Venedik Taciri.
Yılın En Başarılı Yönetmeni: Arif Akkaya, Mehmet Ergen, Murat Daltaban.
Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu: Can Başak, Mehmet Ali Kaptanlar, Sezai Altekin.
Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu: Ayça Bingöl, Esra Bezen Bilgin, Şebnem Köstem.
Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu: Enis Arıkan, Rıza Kocaoğlu, Tuğrul Tülek.
Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu: Nurseli İdiz, Özge Özder, Songül Öden.
Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu: Atılgan Gümüş, Metin Serezli, Selçuk Yöntem.
Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Kadın Oyuncusu: Demet Tuncer, Suna Keskin, Tilbe Saran.
Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu: Bekir Aksoy, İsmail Hacıoğlu, Volkan Severcan.
Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Kadın Oyuncusu: Ayça Varlıer, Ruhsar Öcal, Simay Küçük Tuna.
Yılın En Başarılı Sahne Tasarımcısı: Ali Cem Köroğlu, Başar Sabuncu, Şirin Dağtekin.
Yılın En Başarılı Giysi Tasarımcısı: Canan Göknil, Güler Yiğit, Gülhan Kırçova.
Yılın En Başarılı Sahne Müziği: Cem İdiz, Fazıl Say, Selim Atakan.
Yılın En Başarılı Işık Tasarımcısı: İlhan Ören, Kemal Yiğitcan, Yüksel Aymaz.

bu da benden olsun,diğer haberle aynı değil..ödüller yarın akşam verilecek..oyum,kalbim ve dualarım bekir aksoyla (alıntıdır)
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Bekir Aksoy Haberleri   Bekir Aksoy Haberleri Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 11:57 pm

DOKTORLAR DİZİSİNİN YAKIŞIKLISI BEKİR AKSOY KONUŞTUİZİLERDE KALİTE YOK
23 Nisan 2007 Pazartesi | 15:26

Doktorlar dizisinin cerrahlarından, oyuncu Bekir Aksoy, cumhurbaşkanlığı ve genel seçime hazırlanan Türkiye’deki ekonomik gelişmelere, piyasalara ve siyasete ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Business Channel’da Piyasalar Konuşuyor programına konuk olan Aksoy, ”Piyasalar seçim sonuçlarından emin. Bence altı ay öncesinde de eminlerdi. Dolayısıyla ben seçim sonuçlarının beklenildiği gibi olacağı düşüncesindeyim” dedi.

BUSINESS CHANNEL EKRANLARINDA BİR İLK DAHA!
Bekir Aksoy cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi siyaseti ve ekonomiyi değerlendirdi.

"Ekranlardaki dizi furyasına da değinen Aksoy, "Ben utanacağım, sıkılacağım işler yapmak istemiyorum. Sodkağa çıktığımda kimseye, 'mafya babası rolünde çok iyiydin', 'elinde silahla çok karizmatiksin' dedirtmek istemiyorum" diye konuştu.

"PİYASALAR SEÇİM SONUÇLARINDAN EMİN"

Piyasalar Konuşuyor programının sunucularından Demet Karal'ın konuğu olan Bekir Aksoy, "cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarından en emin olan taraf bence piyasalar. Piyasalar neyin ne olacağından bu kadar emin olmasa, herhalde borsa ve dolar bu noktalara taşınmazdı. Şu anda hem içeride hem dışarıda yatırımcıların Türkiye'ye ciddi bir güveni var. Bence herşey belli. Hatta bundan altı ay öncesinde de herşey belliydi. Bu güven olmasa yatırımcı türkiye'ye ara getirmezdi" diye konuştu.

"Partilerin birbirinden farkı yok"
Genel seçimlerin sonuçlarına ilişkin belirsizliklere de değinen Aksoy, "Ben seçime kimin gireceğinin ya da kimin kazanacağının da önemli olmadığını düşünmeye başladım. Bir kere kim kazanırsa kazansın mevcut politikaları sürdürmek zorunda kalacak. Mevcut para politikasına, istikrarına, borsasına sahip çıkmak zorunda kalacak. Bundan sonra gelecek hükümet AKP de olsa CHP de olsa bu istikrarı sürdürmek zorunda" dedi.
Aksoy, olası koalisyon hükümetinin bir miktar moral bozacağını düşündüğünü belirterek, "Çünkü bizde koalisyon sırf muhalif olmak için muhalefet yapmak anlamına gelir" diye konuştu. Koalisyonun aslında birbiriyle anlaşabilecek partilerin bir araya gelmesi olduğna değinen Akso, "Ancak Türkiye'de ANAP, DSP, MHP ya da bir başka partinin, zıt kutupların ortaklığını görürüz. Bu partiler ne demektedir böyle yaparak? Ya bizim aslında birbirimizden bir farkımız yok demektedirler; ya da ortaklık kurabilecek kadar hoşgörülüyüz demektedirler. Kaldı ki ben, bizim siyasetimizde böyle bir hoşgörü olduğna inanmıyorum" diye konuştu.

"DİZİLERDE KALİTE YOK"
Bekir Aksoy programda, Türkiye'deki televizyon anlayışını da ele aldı. Ekranlardaki dizi fırtınasının bir sektör yarattığını, tıpkı bir şirket gibi, iş yapan, para kazandıran dizilerin ekranlarda kaldığını, diğerlerinin elendiğini anlatan Aksoy; "Televizyonda kaliteden çok ratinge endeksli hareket edildiği için sorun yaşanmaktadır" dedi.
Aksoy, bununla birlikte, gerçek başarıyı, kalitesinden ödün vermeden yayınlanan dizilerin elde ettiğini söyledi ve şöyle konuştu: "Kalitesi de düşünülerek yapılan işlerin, hem zamanla halk tarafından sahiplenildiği hem de yıllarca varlığını sürdürdüğünü görüyoruz. Mesela İkinci Bahar, Süper Baba byle dizilerdi. İlk başlarda düşük ratinglerle ilerleyen, ama zamanla sahiplenilen ve bir sonraki bölümü iple çekilir hale gelen dizilerdi. Bugün tekrarı yayınlansa yine izlenecek çalışmalar bunlar. Diğerleri ise, kalitesiz işlerse çöp olup gidecektir"

"Çok teklif alıyorum, ama utanacağım işler yapmayacağım"

Bekir Aksoy, iş yaşamında seçici davranmasıyla ilgili bir soru üzerine de, "Sanırım ben yeterince profesyonel değilim. Profesyonelliğin gereği işini yapıp karşılığında para almaktır. Ben biraz daha duygusalım. Utanacağım, sıkılacağım işler yapmak istemiyorum" dedi.

"Bana kimse 'elinde silahla karizmatiksin' demesin"

Aksoy, "Dışarı çıktığımda kimseye, 'Vay ne güzel mafya babası olmuşsun' ya da 'elinde silahla amma da karizmatik duruyosun' dedirtmeyeyim istiyorum. Yaptığım işten utanmak istemiyorum" diye konuştu. Aksoy, Doktorlar dizisini kabul etme nedeni olarak da bunu göstererek, "Dedim ki herkes can alıyor, biz can vereceğiz, insanlara hayat vermek için uğrşacağız dizide. Bizim dizimizde doktorlar var, hastalar var. Hayatta da böyle. Bizi izleyenler, kendilerinden de bir parça görüyor" dedi.

"Herkesten marka olmaz ki..."

Ünlülerin dünyasında özellikle vurgulanan "marka olma" konusu da programın tartışma konularından biriydi. marka olmanın bir tescil meselesi olduğnu söyleyen Aksoy, "sanatçıya kim o tescili veriyor, kim onaylıyor bilmiyorum," dedi.
Sanatçı olmanın ve sanat dünyasınd bir marka olmanın, kişinin kültürel ve entelektüel birikimiyle, yaratıcılığıyla ve onu geliştirmesiyle bağlantı olduğunu söyleyen Aksoy, şöyle konuştu: "Kültürel birikim ben gazete okuyorum demekle olacak bir iş değil. Kaldı ki onu bile yapmayanı var. Şöhretle marka olunur mu derseniz, o da olmaz. Televolelere, magazin programlarına çıka çıka isim yaparsınız. Bir süre korursunuz o ismi... Sonra yaşınız ilerler ya da başka insanlar çıkar ortaya, unutulmaya başlarsınız. Bir şirketin kurumsallaşması, marka yaratması için nasıl şartsa bu da öyle. Kaliteli ve kalıcı şeyler yaparsanız marka olabilirsiniz. Ben markayım diyen sanatçılardan böyle olanı var mı?"
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Bekir Aksoy Haberleri   Bekir Aksoy Haberleri Icon_minitimeÇarş. Ekim 15, 2008 8:27 pm

Bekir Aksoy Haberleri Eaf6s1
4 Ekim 2008 Güneş Very Happy
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Bekir Aksoy Haberleri   Bekir Aksoy Haberleri Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:07 am

Doktorlar dizisinin cerrahlarından, oyuncu Bekir Aksoy, cumhurbaşkanlığı ve genel seçime hazırlanan Türkiye’deki ekonomik gelişmelere, piyasalara ve siyasete ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Business Channel’da Piyasalar Konuşuyor programına konuk olan Aksoy, ”Piyasalar seçim sonuçlarından emin. Bence altı ay öncesinde de eminlerdi. Dolayısıyla ben seçim sonuçlarının beklenildiği gibi olacağı düşüncesindeyim” dedi.

Bekir Aksoy Haberleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Naz Elmas Haberleri
» Dizi Haberleri
» Yasemin Ergene Haberleri
» Kutsi Haberleri