..:: DOKTORLAR ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: DOKTORLAR ::..

•°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dizi Haberleri

4 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek
İş/Hobiler : yok

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 9:36 pm

Dizi ile ilgili bulduğunuz haberleri burada bizimle paylaşabilirsiniz...
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeC.tesi Tem. 26, 2008 11:34 am

Dizi Haberleri Fe335bbed4bb0344b11234fot9

Doktorlar' dizisinde iki sevgiliyi canlandıran ve gerçek hayatta da birlikte olan Bekir Aksoy ve Melike Güner, gecede ilginç bir açıklama yaptı. Törende 'Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu' dalında ödül alan Bekir Aksoy, Melike Güner ile nişanlandıklarını ve 22 Haziran'da evleneceklerini söyledi. Bekir Aksoy ile Melike Güner'in mutlulukları yüzlerinden de okunuyordu.
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeC.tesi Tem. 26, 2008 11:37 am

Milliyet Gazetesi İnternet Sitesinden alıntı:
Dizi Haberleri Milliyetfd8
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeC.tesi Tem. 26, 2008 11:39 am

14 . Kavram Olimpiyatlarında ödüller sahiplerini buluyor

14 . Kavram Olimpiyatlarında ödüller sahiplerini buluyor… ÖĞRENCİLER HEM SEÇTİ HEM SEÇİLDİ…

Kavram Dershaneleri tarafından düzenlenen "Kavram Olimpiyatları"nın ödül törenine çok sayıda bilim adamı, sanatçı ve eğitimci katılacak.
Atatürkçü, çağdaş, laik ve demokratik bir yapı içinde başarılı ve çalışkan öğrencileri yüksek öğretim kurumlarına hazırlamak amacıyla Kavram Dershaneleri tarafından 9. sınıf, 10.sınıf ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Kavram Olimpiyatları’nın ödül törenine çok sayıda bilim adamı, sanatçı ve eğitimci katılacak.

Hülya Koçyiğit , Berksan, Şerif Sezer, Hazal, Yeliz, Tuba Ünsal, Burak Hakkı. Tuğba Özerk, Hakan Altun, Pınar Aylin, Sinan Özen, Gürgen Öz, Burak Kut, Aydan Şener, Tolga Karel, Burcu Güneş, Hüsnü Şenlendirici, Sarp, Evrim Akın, İbrahim Toraman ve Kutsi gibi ünlü isimler katıldı.
KAVRAM OLİMPİYATLARINA ÜNLÜ YAĞDI

KAVRAM OLİMPİYATLARI’ nın bu yıl ki ödül töreni geçtiğimiz gün Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti.
Atatürkçü, çağdaş, laik, demokratik bir yapı içinde, başarılı ve çalışkan öğrencileri, yüksek öğretim kurumlarına hazırlamak amacıyla Kavram Dershaneleri’nce 9.sınıf, 10.sınıf ve 11.sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Kavram Olimpiyatları’nın ödül törenine çok sayıda bilim adamı, sanatçı ve eğitimci katıldı.
Hülya KOÇYİĞİT, Şerif SEZER, Yeliz, Burak HAKKI, Hakan ALTUN, Sinan ÖZEN, Burak KUT, Tolga KAREL, Hüsnü ŞENLENDİRİCİ, , Berksan, Hazal, Tuba ÜNSAL, Tuğba ÖZERK, Pınar AYLİN, Gürgen ÖZ, Aydan ŞENER, Burcu GÜNEŞ, Sarp, İbrahim TORAMAN’ ın katıldığı törende “DOKTORLAR” dizisi ekibine yılın dizisi, “GENÇ MAGAZİN” programına yılın en başarılı gençlik programı, “STADYUM” programına yılın en başarılı spor programı, “RECEP İVEDİK”e yılın en iyi sinema filmi, “HOP DEDİK AYHAN”a yılın en iyi radyo programcısı, “STAR LIFE”a yılın en başarılı magazin programı ödülü verilmiştir.
Dünya ile yarışacak, Türk gençlerine destek olacak kurumlara öncülük etmenin onurunu taşıyan Kavram Dershaneleri’ nin bu töreninde ödüller, bakanlık üst düzey yöneticileri ve sanatçılar tarafından verilmiştir. Kavram Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin DURMUŞ: “Sanata ve sanatçıya verdiğimiz değeri eğitimle birleştirmenin önemine sonuna kadar inanıyoruz. Hedefimiz bilinçli, ne yaptığını bilen, kültür ve bilgi düzeyi yüksek Türk Gençliği yetiştirmek. Bu ödüller de ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtıdır .”dedi.
14 yıldır Dinçer Karacalar tarafından yapılan KAVRAM OLİMPİYATLARI’ nda öğrenciler bugüne kadar 200’e yakın sanatçı ile tanışma imkanı buldular ve onlarla hoşça vakit geçirerek eğitim maratonunda büyük bir motivasyon elde ettiler.
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 12:21 pm

Dzimiz 3.lükten 2.liğe yükseldi!!!! Smile Smile

Popüler Diziler
1 Hatırla Sevgili

2 Doktorlar

3 Sıla

4 Kavak Yelleri

5 Yaprak Dökümü

6 Asi

7 Arka Sokaklar

8 Avrupa Yakası

9 Binbir Gece

10 Bizim Evin Halleri

11 Parmaklıklar Ardında

12 Kurtlar Vadisi Pusu

13 Ezo Gelin

14 Elveda Rumeli

15 Dudaktan Kalbe
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 12:26 am

arkadaşlar yasonun sitesinde biri şunları yazmış

[dün med yapımın icra kurulu başkanına mail atmıştım doktorlar ne zaman başlıycak diye eylülün ilk haftası başlıycak diye mail atmış yani 1 eylül başlıycak haber vermek istedim ]

işte böle yazmış DOKTORLAR EYLÜLÜN İLK HAFTASI BAŞLIYOMUŞ

arkadaşlar dün kutsinin çanakkaledeki konserindeydim süperdi inanılmaz derecede yakışıklı acayip esprili tam foto çekiyodum güldü poz verdi dizi çekimlerine 1 hafta sonra başlıyoruz dedi herkes eladan ayrılma diye bağırdı o da ben bişi yapmadım herşeyi ela yaptı dedi tüm oyuncuların selamını getirdim dedi

ARKADAŞLAR YASONUN SİTESİNDE OKUDUM ...
PAYLAŞMKA İSTEDİM ..
HERKEZİN MERAK ETTİ SORUNUN CEWABI BURDA İŞTE

tamamen alıntıdır!
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 12:05 am

Dizi Haberleri Ilkkkuh2
Dizi Haberleri Kutsipn7
Dizi Haberleri Melike1ed3
Dizi Haberleri Melikeeelo0
Dizi Haberleri Yeimcerenjz0
Dizi Haberleri Yagnurhp1
Dizi Haberleri Gamzeez8
Dizi Haberleri Cneyttrelin4
Dizi Haberleri Mervegirginir8

Kaynak: Dizi Dergisi/Şubat 2008

Alıntıdır!...
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 12:06 am

Show TV'nin sevilen dizisi "Doktorlar"ın aylardır beklenen Soundtrack Dizi Müzikleri CD'si nihayet müzik marketlerde yerini alıyor. Birçok ünlü sanatçının seslendirdiği ve enstrumantal eserlerin de yer aldığı albümde toplam 20 eser bulunuyor.

Albümdeki Eserler

Annem Gibi
Solist: Sevda Söz & Müzik: Halil Koçak

Kış
Solist: Sevda Söz & Müzik: Halil Koçak

Seni Kalbimden Atmak Mı
Solist: Elif Turan Söz & Müzik: Altan Çetin

İlan-ı Aşk
Solist: Kutsi, Sevda Söz & Müzik: Kutsi

Kalbim (Ağla Kalbim)
Solist: Bengü Söz & Müzik: Alper Narman, Fettah Can

Unut Beni
Solist: Bengü Söz & Müzik: Adnan Fırat

Kal Dudağımda
Solist: Elif Turan Söz & Müzik: Altan Çetin

Nefes Almak Bana Yetiyor
Solist: Kutsi Söz & Müzik: Kutsi

Son Perde
Solist: Kutsi Söz & Müzik: Ahmet Kutsi Karadoğan

Doktorlar Dizi Ana Jenerik
Beste: TA Project (Taner Ayan & Ankan Sakarya)

Hayat ve Bebek
Beste: Kutsi

Acılar Biter

Işık Sönmesin

Sevgi Limanı

Acil Servis

Umut Vagonu

Yaşam Savaşı
Beste: Kutsiİ
yileştim Doktor

Elveda Hastane

Yaşamak Güzeldir
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 2:52 pm

Yasemin'in yerine Melike
SHOW TV'deki "Doktorlar" dizisinde. Yasemin Ergene'nin yerine kadroya dahil olacak isim Melike Öcalan olarak belirlendi. Yapımcı Fatih Aksoy'un teklifini kabul eden Öcalan, intern hekim rolüyle kamera karşısına geçecek. Öcalan, "Şarkı Söylemek Lâzım"daki performansı ile hem canlı yayın tecrübesini ortaya koymuş hem de her hafta söyleyeceği şarkının ruhuna uygun kıyafeti ve tavırlarıyla oyunculuk yeteneğini de sergilemişti.
sabah gazatesi yüksel aytuğ
http://doktorlardizisi.forummum.com
tbqhem
Moderatör
Moderatör
tbqhem

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Yasemin Ergene'nin yerine Melike Öcalan   Dizi Haberleri Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 4:01 pm

Dizi Haberleri Levent_ve_cetesi

SHOW TV'deki "Doktorlar" dizisinde. Yasemin Ergene'nin yerine kadroya dahil olacak isim Melike Öcalan olarak belirlendi.
Yapımcı Fatih Aksoy'un teklifini kabul eden Öcalan, intern hekim rolüyle kamera karşısına geçecek.
Öcalan, "Şarkı Söylemek Lâzım"daki performansı ile hem canlı yayın tecrübesini ortaya koymuş
hem de her hafta söyleyeceği şarkının ruhuna uygun kıyafeti ve tavırlarıyla oyunculuk yeteneğini de sergilemişti. (Yüksel Aytuğ)
Dizi Haberleri 5480510

ALINTIDIR
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 5:08 pm

Doktorlar’da yaprak dökümü

YASEMİN Ergene’nin ardından bu kez de Yağmur Atacan “Doktorlar” dizisinden ayrılmaya karar verdi. Dizide asistan doktor Hasan’ı canlandıran Atacan yeni sezonda dizide olmayacak. Bunun üzerine Med Yapım da Atacan’ın yerine diziye girecek yeni bir oyuncu arayışı içine girdi ve Paşhan Yılmazel’le anlaşmaya vardı.

Vatan gazetesi
23/08/2008

alıntı
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 5:08 pm

Naz Elmas ve Pashan Yılmazel Doktorlar'da

Sevilen dizi Doktorlar' ın yeni sezon sürprizleri devam ediyor.
Sevilen oyuncular Naz Elmas ve Paşhan Yılmazel, Doktorların yeni sezon bölümlerinde seyirciyle buluşacaklar.

Show Tv ekranlarında yayınlanan dizinin yapımcılığını Med Yapım üstleniyor...
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty

Doktorları Artık Doktorlar Bile Kurtaramayacak...

Yeni sezona yine her zamanki gibi kan kaybıyla giren Doktorlar'ı Artık naz,paaşhan ve merveninde kurtarabilceğini zannetmiyorum...
Yarası büyük doktorların...
Yasemin Ergene ve Yağmur Atacan,Gamze Topuz gibi dizinin sevilen üç ağır topu başrol oyuncularının yokluğu kendini iyiden iyiye hissettirecek...

Doktorların bu kan kaybı dayanılmaz halde devam ediyor.Terzi kendi söküğünü dikemez ya Doktorlarda kendi yarasına merhem olamayacak anlaşılan...

Yüksel Aktuğ/Sabah
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 5:10 pm

Naz Elmas, Doktorlar dizisinde

NAZ Elmas, Show TV’de yayınlanan ‘Doktorlar’ dizisine katıldı.

Dizide yıllar önce çocuğunu kaybetmiş ‘Eylül’ü canlandıran ve kariyeri boyunca çok sayıda yapımda görev alan Naz’la ilgili en ilginç ayrıntı ise eğitimiyle ilgili. Çünkü oyunculuk yaptığı dizilerde Naz’ın koçluğunu ‘Kurtlar Vadisi’nin ‘Halo’su Sönmez Atasoy üstleniyor.

Televizyon gazetesi
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 5:10 pm

Sevilen kahramanlarımız yeni maceralarıyla sezona merhaba diyor.Emekliye ayrılan Haldun Hoca'nın yerine beklenenden çok farklı bir başhekim geliyor.Yeni başhekim dişli bir kadındır!Üstelik hastaneye kız kardeşiyle birlikte geliyor ve hastaneyi torpil söylentisi sarıyor.Yeni dönemde asistan kadrosuda yenileniyor, Hasan ve Zeynep'in yerine hayat dolu yetenekli Duygu(merve sevi) ile plastik cerrah olmayı uman ancak Arslan'a toslayan Ahmet(Paşhan Yılmazel) geliyor.Yeni sezonda bir süpriz de Suat ve Zenan'dan.Olaylı aşkları sonunda evliliğe varmış durumda.Zenan altı aylık hamile ve hamilelik onu çok değiştiriyor(tabi elada yok kızın psikoloji çöküntü)Naz Elmasın da kadroya dahil olduğu yeni sezonda DOKTORLAR,yepyeni aşklara,dramlara ve hayatlara gebe...
Akşam/Pazar
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimePerş. Eyl. 11, 2008 3:46 pm

Doktorlardan geriye...

BU yıl Doktorlar dizisinde değişim var; birlikte çalışma kararı alıp istifa eden Hasan ve Zeynep olmayacak, Ela gitti, Başhekim Cüneyt Türel de...Gelenler arasında iki asistan doktor dikkat çekiyor, Duygu ve Ahmet...Yeni kadroda ilgiyi, güzel Naz Elmas çekecek, hastanede stajyer, yıllar öncesinde doğurup evlatlık verdiği bir çocuğu var. Kader kayıp, Levent, kanserli bir kızla ilgileniyor, Renan hamile...Yani Doktorlar tam tamına yeniden başladı.

TUNA SERİM
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeÇarş. Eyl. 17, 2008 2:13 pm

Doktorlarda geri sayım...
Doktorlar geri sayıma hazırlanıyor merve paşhan ve nazla kadroyu güçlendirmeye çalışacan ancak güçlendiremeyen medyapım duyduğuma göre ela karekterini geri getiriyor...Ne diyelim izleyicelir yorumuna kalmış...
Tuna Serim / Tercuman

alın size bi bomba:)
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimePerş. Eyl. 18, 2008 2:06 pm

Yakından Kumanda'nın "hafiye" okurlarından Elvan Kanlı, Show TV'deki Doktorlar dizisinin yeni sezondaki ilk bölümüyle ilgili bir değerlendirme yapmış. Aynen aktarıyorum: "Geçen sezon Doktorlar dizisini keyifle izliyordum ve bu sezonun ilk bölümünü heyecanla bekliyordum.. Fakat izlediğimde beklediğime değmediğini gördüm. Sanırım bu senaristler bizim güzelim(otomatik kelime sansürleme nedeniyle değiştirilmiştir) olduğumuzu falan zannediyorlar! Sezon finalinde Ela ile Levent'in nikahları vardı ve nikah Haziran ayındaydı.. Bu bölümde Zenan ile Suat, aralarında Ela'nın gidişini konuşurken Suat, Ela'nın 6 ay önce gittiğini söylüyor. Haziran'dan 6 ay sonrası yaklaşık olarak Ekim sonu, Kasım başına denk geliyor.. Dolayısıyla soğuğun kendini gösterdiği aylara yani... Ama ne hikmetse Zenan'ın üstünde boyundan bağlı elbise var ve bu kadın hamile! Başka bir çelişki de şu: Zenan, Ela ile Levent'in nikah günlerinde 1 aylık hamileydi. O zaman dizideki şu ana göre 7 aylık hamile olması gerekiyor. Oysa Zenan doğuma 3 ay kaldığını söylüyor! Ve bütün bunlara ek olarak Zenan'ın karnını hiç gerçekçi yapamamışlar... Biz onlardan tıpa tıp aynısını yapmalarını beklemiyoruz elbette ama öyle direkt yastığın belli olması da biraz komik oluyor bence.."

( Yüksel Aytuğ - Sabah
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimePaz Ekim 05, 2008 8:23 am

Doktor olacaktım ama istemedim!
Bengü önceki gün katıldığı bir TV programında ilginç açıklamalarda bulundu. Kendisine pek çok dizi teklifi geldiğini belirten ünlü şarkıcı, "Doktorlar dizisinde Yasemin Ergene'nin canlandırdığı karakteri ben oynayacaktım. Ama vaktim yoktu onun için kabul edemedim" dedi.

Evliliği düşünüyorum
Son yıllarda sosyal sorumluluk projelerinin önemini kavradığını da anlatan Bengü şunları söyledi: "Diyaliz makinesini görünce organ bağışının önemini anladım ve organlarımı bağışladım. Ayrıca yakında engelli çocuklara müzik eğitimi vermeye başlıyorum." Bengü; yedi ay önce 'Recep İvedik' filmini izlerken tanıştığı sevgilisi Akın Altan ile ilişkilerinin yolunda gittiğini ancak sanıldığı gibi nişanlanmadıklarını belirterek, "Henüz nişan yok ama ileride Akın ile evlenmeyi tabii ki düşünüyorum" dedi.
İlker GEZİCİ
Sabah/Günaydın
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimePerş. Ekim 23, 2008 10:55 pm

"Doktorlar"a Beton Dayanır mı, Dayanmaz mı?"

73. Bölümde ‘Doktorlar’ dizisinde gözlerinize inanamayacağınız bir vaka hastaneye getiriliyor. Sevdiği kıza cesaretini kanıtlamak amacıyla çimentonun içine atlıyor ve zamanla betona dönüşen çimentonun içine hapsoluyor. Arama kurtarma ekibi, Vedat’ı hastaneye getirdiğinde bu korkunç manzarayla karşılan doktorlarımız çocuğu en kısa zamanda o betonun içinden çıkarmak için bütün yolları deniyorlar... Başarıya ulaşıp ulaşmayacaklarını 24 Ekim Cuma günü Show tv’de saat 22:00’de izleyebilirsiniz...
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimePtsi Ekim 27, 2008 12:21 am

TV kanallarında kriz depremi

Diziler bir bir yayından kalkıyor, set işçisindnen oyuncusuna herkes panikte

Ekonomik kriz, TV dünyasını da vurdu. Kanallar, dizi yapımcılarından aldıkları ücreti yüzde 30 düşürmelerini istedi. Yapımcılar, oyuncuların fiyatlarını indirdi.

Dünyayı saran ekonomik kriz, TV kanallarını da etkiledi. Büyük ümitlerle çekilen diziler birbiri ardına yayından kaldırılırken, halen yayında olanları da endişe sardı. TV dünyasında bundan sonra neler yaşanacak? Kriz en çok kimleri etkileyecek? Televizyon yöneticilerine, yapımcılara ve oyunculara krizi sorduk:

‘Tekrar’a geçebiliriz

Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin: “Kriz bizi etkilemedi diyemeyiz. Dolayısıyla masamdaki yemek çeşitleri azaldıktan, ekmek bittikten sonra kriz geldi demenin bir anlamı yok. Krizden ötürü oluşacak muhtemel senaryoya göre yapımcılardan maliyetli yapımlarda yeni düzenleme yapmalarını istiyoruz. Kriz kendini biraz daha yüksek oranda hissettirirse dizilerin tekrarlarını yayınlayacağız. Yaprak Dökümü, Binbir Gece, Küçük Kadınlar, Asi, Aşk-ı Memnu, Annem, Beyaz Show, Disko Kralı devam kriterlerine uyan projelerden.”

Oyuncuyu vurur

YAPIMCI FATİH AKSOY: “Kanalların biz yapımcılardan maliyetlerimizi yüzde 30-40 oranında düşürmemizi istedikleri doğru. Dizilerdeki belli başlı birkaç oyuncu haftada 60-70 bin YTL alıyor. Bu yüzden kriz önce oyuncuyu vuracak. Yöneticiler benden düşük maliyetli programlar istiyorlar.”

Az oyuncu

Yapımcı Kerem Çatay: Kanallar bizle üç hafta önce bir kriz toplantısı yaptı, ‘yüzde 30-40 masrafları kısın’ talebi yapıldı. Bizim dizilerimizin maliyeti çok yüksek. Bu yüzden öncelikle çok kazanan oyuncuların paralarında indirimler olacak. Bu kriz bizi ve izleyiciyi bir kaç yıl geri atar. Rekabet ortamı olduğu için daha iyi işler yapılmaya başlanmıştı. Yaprak Dökümü’nde 30 karakter var. 5-6 kişinin olduğu hikayelere dönüş yaşanacak.

Jüriye az para

Yapımcı Osmantan Erkır: “Kanalın yöneticileri maliyet nedeniyle programı bitirmemi rica ettiler. Popstar Alaturka’da jüriyle görüştüm. Paralarını yüzde 30 düşürmem gerektiğini söyledim. Teklife olumlu baktılar.” Popstar Alaturka’dan Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay 50 bin YTL, Ebru Gündeş 35 bin YTL, Armağan Çağlayan ise 25 bin YTL bölüm başına alıyordu. Bu rakamlar yüzde 30 oranında düşürüldü.

AYDA 240 BİN YTL’DEN OLDU
Oyuncu Hande Ataizi de ekonomik krizin dizi sektörünü etkilediğini söyleyerek “Başrolünde yer aldığım Ece dizisi de bu yüzden yayından kaldırılıyor” dedi. Hande Atazi, Ece dizisinden ayda 240 bin YTL kazanıyordu

150 bin kişinin ekmek kapısı

- Dizilerde başrol oyuncuları bölüm başına 10-30 bin YTL arasında ücret alıyor.

- Maliyetin yüzde 20’sini başrol oyuncusu ya da oyunculara gidiyor.

- Diziler yaklaşık 150 bin kişiye istihdam sağlıyor.

- Bölüm başına maliyet, 500 bin YTL’ye çıkabiliyor.

- Dizide görev alanların sayısı çaycısından yönetmenine kadar 60 ile 100 kişi arasında değişiyor.

- 80 dakikalık diziye 30 dakikalık reklam alınıyor

Yayından kaldırılanlar

SHOW TV: “Hayat Güzeldir”, “Altı Pas”, (Kurtlar Vadisi önümüzdeki hafta tekrar bölümüyle ekranda olacak. Pana Film’in kanaldan ödeme alamamasından dolayı böyle bir karar aldığı öğrenildi.)

atv: “Servet Avcısı”, “Dolu Dizgin Yıllar”, “Gurbet Kuşları”, “Gonca Karanfil”, “Elif”

KANAL D: “Düğün Şarkıcısı”, “Konuşa Konuşa”, “Cesaretin Var mı Aşka”

STAR: “Pulsar”, “Bir Varmış, Bir Yokmuş”

FOX: “Ece”

KANAL 1: “Aşkım Aşkım”, “Pınar Altuğ-Bebeğim” (Başlamadan bitti)

vatan gazetesinden alıntıdır...
tbqhem
Moderatör
Moderatör
tbqhem

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeSalı Kas. 11, 2008 5:29 pm

Fatih Aksoy, Hande Ataizi'nin başrolde oynadığı 'Ece' dizisinin neden bittiğini anlattı ve 'Doktorlar' dizisinin akıbetiyle ilgili bilgi verdi.

Ekonomik kriz nedeniyle dizi maliyetlerinin artması üzerine 'Ece' dizisi de bitirme kararı verilen diziler arasına girdi. Kanaltürk'te Doğa Rutkay'ın 'Herşeyi Söylemek Mümkün' programına konuk olan Fatih Aksoy, dizinin Hande Ataizi'nin aldığı yüksek ücret nedeniyle bittiği söylentilerini soran Doğa Rutkay'a "Yok canım dünya tatlısıdır Hande" diyerek diziyi bitirme kararını neden aldığını şöyle anlattı:

"Ece'nin yerine daha ekonomik bir program yapmaya karar verdik. O bir dizi ve o diziyi daha ucuza yapamam. Ama onun fiyatının yüzde 30-40 azına bir program yapabilirim. Şimdi 'Mehmet Ali ile 50 sarışın' programını yapacağız."

Doktorlar da bitecek mi?

Show TV'nin sevilen Dizisi 'Doktorlar'ın da yapımcısı olan Faruk Aksoy, kriz nedeniyle rafa kaldırılan diziler arasında Doktorlar'ın da yer alıp almayacağı sorusuna "Doktorlar devam ediyor ve edecek. Ama bence Ocak'a kadar hiç bir dizi de her hafta yayınlanamayacak. Ayda bir bölüm eksik ya da tekrar yayınlanabilir. Bu seyircinin keyfini kaçırabilir ama ne yazık ki hayat böyle. Dünyadaki krizin Türkiye'ye yansımaları da olacak tabi" yanıtını verdi.

Televizyon Gazetesi / Engin Medya
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 3:00 pm

kızlar heryerde m-b ayrılığı yalan yazıo melike artıık sitesine girip açıklama yapacakmış Very Happy çoooookkk mutluyuuummm Smile
sekercikkk
Administrator
Administrator
sekercikkk

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 3:01 pm

bugün açıklamayı yapmış bende yeni gördüm

HOŞBULDUM KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK TATLISINIZ
PAZAR GÜNÜ ZEYNEPLE GÜLİZAR YANIMDAYDI BURAYA VE BAŞKA BİR KAÇ SİTEYE BİR HABER EKLENDİĞİNİ AMA EN AZINDAN BURDAKİLERİ HEMEN SİLDİKLERİNİ SÖYLEDİLER
NE BEKİRİN NEDE BENİM HİÇ BİR GAZETEYE HERHANGİ BEYANDA BULUNMADIĞIMIZI SÖYLEMEK İSTİYORUM
BİRDE BU KONU HAKKINDA MESAJLAR GÖRMEK BENİM AÇIMDAN ÇOK HOŞ OLMUYOR
ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI UMUYORUM
KIZLAR BU KONUDA HASSAS OLDUKLARINI VE HEMEN MÜDAHELE ETTİKLERİNİ SÖYLEDİLER
ANLAYIŞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

melikenin resmi sitesinden alıntıdır...
znnsuat
Moderatör
Moderatör
znnsuat

Kadın

Dizi Haberleri Empty
MesajKonu: Geri: Dizi Haberleri   Dizi Haberleri Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 4:36 pm

bn bundan bişi anlamadım arkadaşlar sanırsam gzateye açıklamadılar ama ayrıldıkları doğru:(Sad bnde istemem ama burdan bu çıkıyo ....

Dizi Haberleri
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Merve Sevi Haberleri
» Kutsi Haberleri
» Naz Elmas Haberleri