SHOW TV'DEKİ 'DOKTORLAR' DİZİSİNİN KADROSUNA BU SEZON ASİSTAN DOKTOR DUYGU OLARAK KATILAN MERVE SEVİ, DİZİ BAŞLAMADAN ÖNCE CERRAHLARI GÖZLEMLEMEK İÇİN AMELİYATA GİRMİŞ.
Doktorlar dizisinin yeni doktoru Merve Sevi, Habertürk'te Saba Tümer'in programında rolünü ne kadar ciddiye aldığını anlattı.
Sevi, 'Dizi başlamadan önce 2 tane gerçek ameliyata girdim. Biri sezeryandı, biri de safra kesesi ameliyatı. Hemşireye sormadık yani direk ameliyata girdim. Dayanabildim ama sezeryandan sonra doğurmaktan vazgeçiyorsunuz' dedi.
Diziye sonradan dahil olduğu için hemen başarılı olamadığını ve zamanla rolün oturacağını düşünüyor. Sevi'nin dizide en beğendiği ouuncu ise Kutsi olmuş:
'Onlar 2 yılda çok oturtmuşlar. Benim şu an 1. bölümde oynadığım asistan cerrah Duygu Hekimoğlu ile 3. bölümdeki oyunum çok farklı. Çünkü hemen başarılı olamadım. Doktor gibi yürümek, doktor gibi bakmak gerek. Ama ben mesela Kutsi'yi çok beğendim. Doktor o! Çok ilginç. Benim rolümün de 3. bölümde oturduğunu düşünüyorum. Ama daha oturacak çok şey var.'