..:: DOKTORLAR ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: DOKTORLAR ::..

•°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ela-Levent Replikleri

2 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek
İş/Hobiler : yok

Ela-Levent Replikleri Empty
MesajKonu: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 9:34 pm

Tüm Ela-Levent repliklerini burada bizimle paylaşabilirsiniz...
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Tem. 27, 2008 10:52 am

ela&levent dinlenme odasında...

levent: Nazenin hanım buradaydı.Biraz konuştuk.
ela: Ne söyledi? Ne konuştuğunuz?
levent: Son bir haftada yaşadığımız üzüntünün sebebini söyledi annen. Niye bana gelip anlatmaktansa ayrılmayı tercih ettin? Kaç gündür kendime neden diye sormaktan yorgun düştüm Ela. Şaşırdım... Böyle birşeyi benden saklamana gerçekten çok şaşırdım.
ela: Ben senin ne kadar çok çocuk sahibi olmak istediğini biliyorum. Sırf birlikte çocuklarımız olsun, bir ailemiz olsun diye başhekimlik kariyerini bile reddettin.Ben...
levent: Benim seni ne kadar sevdiğimi de biliyorsun Ela... Gel buraya.(alnından öper) Çocuk sahibi olmak için bir sürü metod olduğunu sizde benim kadar biliyorsunuzdur doktor hanım. En sonunda elbet bizde çocuk sahibi olucaz. Hem... Belki de küçücük şirin bir bebek evlat ediniriz. Bilmiyorum Ela Hanım mutlaka bir yolunu buluruz. Ama yeterki sen benim hayatımda ol.
ela: Haklısın. Özür dilerim.
levent: Hadi artık. Şu yarım bıraktığımız düğün hazırlıklarını bitirelim. Seni karım olarak görebilmek için sabırsızlanıyorum.
ela: Tamam ama bir şartım var. Nedir şu kızın hikayesi anlat bakalım. O, dergiler falan...
levent: İnandın dimi? Sen beni çok kıskanıyorsun.
ela: Hayır hiç de bile...
levent: Kıskanıyorsun kıskanıyorsun...
ela: Ya kıskanmıyorum...
levent: Kıskanıyorsun...

...sarılırlar
babazi
Administrator
Administrator
babazi

Erkek

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 5:24 pm

61. bölümden
ela:ıı şey haldun hoca başhekimliği sana teklif etmiş
levent:nerden duydun bunu
ela:duydum işte teklifi kabul etmediğini de duydum
levent:evet kabul etmedim

ela neden der gibi levente bakar

levent:çünküüü çocuklarının babası olmamı bekleyen ..... harika bir kadın var.

ela levente sarılır ve levette elayı alnından öper

ela panoya bişeyler yazıyordur

levent: Başhekimlik yarışı boyunca beni destekledin.Ama bunu gerçekten isteyip istemediğini bilmem gerekiyor.

ela biraz kıızgın şekilde

ela: Ne demek bu
levent: Yakında evlenicez (inşalhh o günleri görücez bizde) başhekim olma ihtimalim seni hiç düşündürmedi mi ela

ela: Bilmem yooo
levent: Bu ihtimal seni hiç korkutmadı mı
ela:Kariyerin öünüdeki engel olmak istemem levent..Haldun bey seni seçseydi bununla baş etmenin bir yolunu bulucaktım.
levent: Elaaa kıvırıp durmayı bırak.. ben senin en içten isteğini soruyorum(sor levent sor)
ela: Peki benn çocuklarımız olsun istiyorum..senin iyi bir başhekim olmandan sa iyi bir baba olmanı tercih ederim.
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:45 pm

5.Bölüm

Levent:Ehh beee, aaa Ela sen iyi misin?
Ela:Bana sıkı sıkı sarıl ve asla bırakma olur mu?(ağlayarak)
Levent:Merak etme seni asla bırakmıyacağım hatta sen istesen bile...

---

Ela:Ben artık eve gitmeliyim Kader'in sevgilisiyle tanışacaktık söz vermiştim
Levent:Nerde buluşcaktınız?
Ela:Akşam yemeği dedik Kader yeri ayarlıyınca arayacaktı eve gidip üstümü değiştireyim
Levent:Ben seni eve bırakayım ordan da Hastaneye uğrarım Ayşe'yi merak ediyorum..
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:45 pm

9. Bölüm..

Ela bakımevine, babasının yanına gitmişti. Tam o sırada Levent geldi...

L-" Açıklamama izin ver Ela... Sonra git dersen bir daha seni asla rahatsız etmeyeceğim... Bir şans ver... Lütfen... "

Ela başıyla olur işareti verdi.

L-" Bilge ve ben birlikte büyüdük. Her şeyi birlikte öğrendik. Bu yüzden evlenmemiz kaçınılmazdı. Benim annem, onun babası, arkadaşlarımız hatta hocalarımız bile evlenmemizi bekledi."

E-" Birlikte olmanız gerektiği anlıyorum. O zaman ben neydim?"

L-" Sen benim âşık olduğum kadınsın. Bilge sadece çocukluktan kalma bir hatıra."

E-" Bunu beni görünce mi anladın?"

L-" Hayır, bunu hep biliyordum. Ama aramızdakinin aşk olmasa da özel bir şey olduğunu düşünüyordum. Ta ki geçen yıla kadar. Bilge hamile kaldı ve bana hiçbir şey söylemeden bebeği aldırdı. Sırf Amerika’dan gelen iyi bir iş teklifini kaçırmamak için... Bense bütün bunları iş işten geçtikten sonra annesinden öğrendim."

E-" Zamanla unutabilirsin. Belki de..."

L-" Affedebilirim, evet. Ama onunla devam edemem. Aldırdığı bebeğimizle birlikte her şey yok olup gitti. O an anladım ki aramızda ne aşk ne de özel bir şey var. Bizim ilişkimiz hiç var olmamış. Yaşanan her şey alışkanlıkmış. İki ay önce karar verdik ve bir haftada boşandık. Ben de aynı gün İstanbul’a taşındım."

E-" Peki, daha önce bütün bunları niye anlatmadın?"

L-" Aptalcaydı biliyorum ama her şeyi unutup seninle yeni bir hayata başlamak istedim."

E-" Keşke bende her şeyi unutabilsem..."

L-" Unutturacağım. Söz veriyorum. Bu aşkı çok zor buldum ve bu kadar kolay kaybedemem. Kaybetmemeliyiz."

Levent kalkar ve gitmeye yönelir. Ela elini tutar.

E-" Gitme..."

L-" Yani bu evet demek mi?"

E-" Hıhı..."

"Sarılırlar..."
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:46 pm

~~~~~~~1. Bölüm~~~~~~~

E- Taksi... Of ya bir tanesi de boş geçmez mi? Taksi... Taksi...
Taksici- Ne tarafa gidiyorsunuz?
E- Karşıya gideceğim.
Taksici- Bu yağmurda gidemem.
E- Uf! Taksi...

[Taksi gelir, Ela biner...]

E- Lütfen iner misin? İlk önce ben bindim.
L- Bence ikimizde aynı anda bindik. Bu yağmurda kimse beni bu taksiden indiremez.
E- Önce benim bindiğimi beyefendiye söyler misin amca?
L- Amcanız mı şoför bey? İsterseniz soralım amcanıza, kim daha önce binmiş, ha?
Taksici- Ben karışmam, siz aranızda halledin artık.
E- Beyefendi iner misiniz? Zaten canım burnumda. İşe de geç kaldım.
L- Bu yağmurda?
E- Erimezsiniz!
Taksici- Karar verin artık, ya ikinizde inin ya da devam edin!

[Araba devam ediyor, Ela’nın telefonu çalıyor...]

E- Alo. Evet benim. Evet, sabah konuşmuştuk. Tamam, bir saniye lütfen. Bir dakika lütfen, kalem bulmaya çalışıyorum!

[Levent cebinden kalem çıkarıp Ela’ya uzatır.]

E- Buyurun sizi dinliyorum... [Saçları önüne gelir, Levent düzeltir.. ] Kontrol edip sizi arayacağım. [Sinirli] Sağda durur musunuz?

[Levent’e döner... Kızgın kızgın bakmaktadır...]

E- Şimdi siz iniyorsunuz ve kendinize başka bir taksi buluyorsunuz!
L- Anlamadım?!
E- Anlayacağınız dilde anlatırdım ama zamanım yok. İner misiniz aşağıya!
L- Affedersiniz ama bakın, siz neden bahsediyorsunuz?
E- Sen hangi cesaretle bana dokunursun ya!
L- Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyordum.
E- Yardımmış! [Alaylı ve kızgın] Centilmenlik yapıp bir kadına takside öncelik tanımazsın ama utanmadan saçını düzeltirsin... Ne kadar inandırıcı! Sapık mısın nesin!
L- Sapık mı, ben mi? Bakın küçük hanım, hakaret ettiğiniz farkında mısınız siz?
E- Çok özür dilerim beyefendi, ama sizin gibilere hiç tahammülüm yok! Hemen arabadan inmezseniz sizi polise şikâyet edeceğim! İnin aşağıya, polis çağırırım!
L- Tamam... Sakin olun iniyorum.

[Levent arabadan iner... Şemsiyesini unutmuştur.]

L- Şemsiye...

[Ela şemsiyeyi Levent’e fırlatır. Sinirini alamamıştır...]

E- Hödük!
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:47 pm

Levent: Kimse bilmiyor ama senin gizli bir gülüşün var...(elayı öper)ve onu sadece benim için kullanmalısın.
Ela: Ve sen de hastanede yaptığın deliliği bir daha yapmamalısın.
Levent: Tıp aşkın anatomisini henüz çözemese de onun da her zaman biraz delilik olduğunu biliyoruz. İnsanlara kahramanca şeyler yaptırabiliyor.
Ela: Ya da şeytanca…
Levent: Evet. Bilge ikimize de korkunç şeyler yaşattı…
Ela: Sence her şey bitti mi? Bana sanki her şey tekrar...
Levent: Geçmişe, Bilge”ye ait her şeyi unuttum ben, sen de unutmalısın.
Ela: Haklısın, kötü şeyler düşünmemeliyim. Ayrıca artık gitsem iyi olacak.(Levent ceketini giymesine yardımcı olur…)
Levent: Bir gün gelecek, bir an bile yanımdan ayrılmana izin vermeyeceğim...(Düğmeleri kendi ceketine ilikler)
Ela: Hoşcakal, yarın görüşürüz.
Levent: Bak,kader de benimle aynı fikirde..
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:47 pm

Ela:hocam okan beyin yapimcisi ve menajeri geldi bilgi almak istiyorlar kiminle görüsmeleri gerekiyor sizinle mi yoksa suat beyle mi ??

Fikret:ikimizle de deyil okan bey levent atahanliya verildi bak surda.

''ela oraya bakar basini cevirir levent onu görür biraz bakistiktan sonra ela arkasini dönüp gitmege baslar levent arkasindan kosar kolunu tutar.''

Levent:bir saniye konusabillir miyiz ?

Ela:levent bey ben .....

Levent:levent bey mi hödüye ne oldu ?? sabah beni taksiden atarken hödük diyordun beyliye mi terfi ettik simdi ??

ELa:levent bey ben cok mahcubum özür dilesem ya bütün bu olanlari unutabillirmiyiz ??

Levent:hangi birini ?? bana hakaret edip taksiden atmani mi?? yoksa kafama semsiye firlatmani mi ??

ELa:hepsini

Levent:imkansiz hepsinin bende ayri bir anisi olucak

Ela:ben cok özür dilerim ya böyle terbiyesizlikler yapmam aslinda ben baska birseye sinirlenmistim sizinle bir ilgisi yok

Levent:sinirini benden cikardin öylemi ??

Ela:bir an kendimi kaybettim bende cok üzüldüm sonra

Levent:bende olsam üzülürdüm istanbullun en yakisikli en karizmatik cerrahi senin arabana binsin sen tut yaka paca disari at

ELa: Peki tamam benim yaptigim terbiyesizlikti ama söylediklerinizin hepsine katildigimi söyliyemiycem

Levent:hangi birine mesela??

Ela:yakisikli olma bölümüne

Levent:bu önlükle olmiyabilirim ama sabah hic de fena deyildim

Ela:levent bey ben bir kez daha özür diliyeyim sizde bu konuyu unuttun lütfen

Levent:vallaha zor bir durum tibbin cözemedigi vakalarda bir takim alternetif yöntemlere basvurmak gerekebillir

Ela:ne gibi ??

Levent:bu sabahki yakisikliyla cuma aksami yemege cikmak gibi mesela

Ela:üzgünüm olmaz siz uzman doktorsunuz ben sizin asistaniniz benim icin böyle birsey.leventle göz göze gelirler.bana öyle bakmayin

Levent:nasil ??...
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:48 pm

L: ne uzun bi gün dimi?
E: uzun ve yorucu

(levent elaya uzun uzun bakar)

E: yine bana öyle bakıyosun?
L: nasıl bakıyorum
E: öyle işte biliyorsun
L: ve bildiğim bir şey daha var bundan sonra her anımı, her günümü, her ayımı, her yılımı sana böyle bakarak geçiricem
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:48 pm

ela:levent,ne oldu?bir terslik mi var?
levent:hayır.hatta herşey mükemmel...hayatımı mkemmel yapan kadını görmek istedim
ela:sabahın bu saatinde mi?
levent:herşeyin sorumlusu beni uyandıran bu yağmur...
ela:eskiden ben de yağmuru hiç sevmezdim.içimi karartırdı,ama şimdi gülümsetiyor.
levent:beni gülümseten tek şey sensin.sadece seni düşünmek bile dünyayı güzelleştiriyor.
ela:bu halimle mi?daha yeni uyandım,eminim berbat görünüyorumdur
levent:hayır.hatta seni hiç bu kadar güzel görmemiştim.
E:Biri görebilir yani içeri girmem lazım
L:Haklısın hastanede görüşürüz
E:Görüşürüz
L:Sen şemsiyeyi al ıslanma
E:Almam o zaman sen ıslanırsın
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:50 pm

6. Bölüm..

ela:alo
levent:ela,napıyorsun?
ela:hiiiç,tek başıma oturuyorum.
levent:ben de...çünkü sensiz hiç bir şey yapmak istemiyorum...eeee,senin tam bu noktada ben de sensiz hiç birşey yapmak istemiyorum falan demen gerekmiyor muydu?
ela:söylememe gerek var mı?
levent:e o zaman kapıyı aç....bu aşk için,senin için herşeyi yaparım ela.gerekirse hastaneden bile ayrılırım.o da yetmezse tüm dünyaya karşı bizi,aşkımızı savunurum.tabi sen de istersen...bu aşkta sen de varsan...merak etme,istediğin zaman cevap verebilirsin,(elanın saçlarını düzeltir)seni sonsuza kadar beklerim...
ela:levent...sonsuzluk çok uzun ,o kadar bekleyemem...(sarılırlar)
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:50 pm

e:evet neymiş böle acil olan niye çağırdın beni buraya
l:senden bişiy istiycem
e:tamam ne istiyosun
l:beni tanıdığını unutmanı
e:nasıl yani
l:birbirini yeni tanıyan iki insan olalım
e:hh nasıl yapıcaz bunu
l:HERŞEYE YENİDEN BAŞLIYALIM BEYAZ SENSİN TÜM RENKLERİ TAŞIYIP HİÇBİRİ OLMIYAN HERŞEYSİN AMA HİÇ KİMSEYE BENZEMİYEN BENİMSİN
e:tam bu anda gestaponun gelmesi gerekiyodu hani gelmişti ya:
l:hayır gerekmiyo bu yeni bi başlangıç

kısa bi öpüşme sonrası

L:ÇOK ÖZLEDİM ELA ÇOOK

l:sana bi süprizim var
e:süprizmi neymiş
l:süpriz dedim ya şaşkın şey
e:ya bi ipucu ver bari
l:eve gidip hazırlan seni biyere götürücem....eee hadiii
e:tamam
l:gelir seni evden alırım
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:51 pm

Ela:dosyayi burda unutmusum iste

[ve levente bakar]

Levent:hep beni uyurken izleyen bir kadinla evlenmek istemişimdir.
Ela:sizi izlemiyordum.Ben...

[ dosyayi gösterir ]

...bunun icin gelmistim.
Levent:eminim öyledir
Ela:kendinize cok güveniyorsunuz anlasilan kadinlarin ilgisi sizi baya şimartmış.
Levent:diger kadinlari bilmem ama hoslandigim kadinin benimle ilgilenmedigi cok acik.Ne zaman yemege cikiyorduk?
Ela: sarabin sahibi kizmasin
Levent:kizcaklarini sanmam.kari-koca cok iyi insanlar ayrica bu sarap hayatini kurtardigim icin ufak bir hediye...
Ela:izninizle...
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:52 pm

[ Ela bi hastanın yanındadır adam resmen Ela ya asılıyodur ama Ela hastası olduğu için bişey demez.Adam tam giderken Ela nın gözünün önüne gelen saçını düzeltir Ela geri çekilir.]

A: seninle tekrar görüşücez doktor hanım
E:Kendi iyiliğin için görüşmeyelim

[Adam gider O sırada Ela Levent in onları dışardan izlediğini görür]

E:Ne var

[Levent yanına gelir ]

L: onun da kafasına bişeyler atman gerekmiyor mu sence ayrıca hödük ya da sapık dediğini de duymadım
E : bir hasta
L:Bildiğim kadarıyla hastanla flört etmek patronunla etmekten daha ahlaksız değil mi?
E:Ben kimseyle flört etmiyorum
L:Ben de onu diyorum işte benimle edebilirsin ( ahh...levo)
E: patronumsunuz kuralları ve insanları biliyorsunuz. yine de benimle çıkmak için neden bu kadar ısrar ediyorsun?
L:Bilmem sence?
E:Bence kaçan kovalanır safsatası yüzünden
L:Ne?
E:E işte söyledim ya,ya patronum olduğunu biliyorsun kurallara aykırı olduğunu biliyorsun ve sürekli hayır dediğimi biliyosun ama kovalamak heyecanlı geliyor değil mi?
L:Eğlenceli değil mi?

[ Ela bunu onun ağzından duyunca çok sinirlenir ]

E:Gördün mü yaşadığımız herşey senin için eğlence oyun oynamak istiyorsun ama ben istemiyorum çünkü senin aksine benim kendimi kanıtlamam lazım
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:52 pm

Ela Levent bahçede oturmuşlardır Levent yemek yiyen Ela'yı izlemektedir. Ela farkeder başını kaldırır ]

E:Yoksa hep yemek yerken izleyeceğin bi kadınla mı evlenmek isterdin? (afferim ela.10 puan)
L:Hiçbir şeyi unutmaz mısın sen
E:Hayır bence hatırladığımız sürece varız()
L:İşte bunun için
E:Ne
L:Sen ve ben,seni kaçtığın için değil sen olduğun için istiyorum.Herkesten saklamaya çalıştığın gözlerindeki acı için ; Etkisiz küçük yumrukların ve yaramaz çocuklar gibi davranan saçın için

[ bir yandan da Ela nın saçını okşar ]

E:saçım mı?
L:Bir türlü söz dinlemiyorlar tıpkı senin gibi
E:Yine de seninle çıkmıcam

[ Kalkar gitmek için ]

L:Artık çok geç farkındamısın bilmem ama artık çıkıyor sayılırız sınırlarını bi kere aştın artık geri dönemezsin...()

[ Ela Levent e ters ters bakar ama arkasını dönünce gülümser.]
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

L: Peki sen niye kaçıyorsun?
E:Neden kaçıyorum?
L:Benden bizden...
L:Bence kovalanmaktan hoşlanıyorsun.
E:Kesinlikle hayır.Kovalanmak istediğimde yok.Ayrıca sizi tanımıyorum bile.Çok başarılı bi cerrah olduğunuzu biliorum o kadar.Sakladığınız milyonlarca sırrınız olabilir ve ben onlardan nefret edebilirim, sizden de.En iyisi böyle kalmak...
E:İyi geceler...

L:Ela...
E:Efendim.
L:Benimle bir yere gelir misin?
E:Nereye
L:Bir yere işte

E:Ee...
L:Çocukluğumdan beri en çok istediğim ve şu an sahip olduğum tek şey...Hastanede olmadığımda burdayım.Bir tane ablam var Ankarada.Annem ve babamsa emekli öğretmen, Ayvalıkta yaşıyorlar.Brokoli ve brüksel lahanası gibi sebzelerden nefret ederim.

[ Ela gülümser ]

L:Her türlü müziği dinlerim hatta bazen yalnız kaldığımda...

[elaya yaklaşır ; kulağına]

...şarkı bile söleyebilirim...Benle ilgili bilmen gerekenler şimdilik bu kadar.Gerisini zaman gösterecek.

[ el ele tutuşurlar ]
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:53 pm

Ela hastanede leventle karşılaşır onu görür gözmezde kaçar.
L:Yine mi günaydın
E:Günaydın
L:Senin peşinde koşmaktan zevk aldığımı düşünme bu güne kadar fazlasıyla koşmuştum diye hatırlıyorum
Eeşimden koşmana gerek yok çünkü ben kaçmıyorum
L:Allah allah peki ne yapıyosun
E:Sadece geç kaldım o kadar
L:Nereye gidiyosun ela
E:Hasta kontrolleri için fikret hanımla buluşmaya
L zaman ters yöne gittiğini söylemek zorundayım
E:Ben... önce bi yere uğruyıcaktım
L:Çok kötü bi yalancısın
E:Tamam senden kaçıyorum ama aynı zamanda geçte kaldım
L:Fikret hanımın bizi öpüşürken görmesini konuşarak halledebiliriz
E:Konuşarak mı çok iyimsersin
L:Sende fazla karamsarsın ne olabilirki
E:Sana hiç bi şey olmaz tabi ama benim için hastanenin cehenneme dönüceği kesin fikret hanım benimle o günden beri konuşmuyo bile
L:Ben olsam buna sevinirdim
E:Hiç komik değil
L:Tamam çok ciddiyim ne yapmamı istiyosan söyle onu yapıcam
E:Bilmiyorum sadece... belki... bi süre görüşmesek iyi olur
L:Ayrılmak mı istiyosun ela
Elabilir
Llabilir mi
E:Yaa bilmiyorum geç kaldım işte(der ve hızlı bi şekilde gider.)
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:53 pm

Ela Hasan ın hastasının odasının önünde yeni evli çifti izlemektedir.Levent gelir.]

L:Ne güzel bi çift değil mi?Özür dilemek bu kadar zor mu?
E:Kim ben mi özür dilicem
L:Neyse ben seni affettim bile
E:Ameliyata girmek için neden beni seçtiniz
L:Çünkü seni etkilemek istiyorum.

[Ela tam cvp verecekken]

...Sadece şaka yaptım (kötüsün levo...)

E:Ben ameliyata girmek istemiyorum izin verin Zenan girsin
L:Hayır,daha ilk günden bütün tecrübesizliğine rağmen bi hastanın hayatını kurtardın bu yüzden ameliyata girmeyi herkesten çok sen hakediyosun
E:Haklısınız
L o zaman ameliyatta görüşürüz...
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

L:Yaptığın yemekler yüzünden zehirleneceğimi bilsem bile seninle olmak isterdim ya tamam sabah seni ameliyattan aldığım ve biraz sert davrandığım için bana kızgınsın
E: pek te haksız sayılmam dimi
L:Yani tabi bide gestopa meselesi var ikimizde haklıyız çünkü o saçma şeyleri seni gestopadan korumak için yaptım
E:Senin korumana ihtiyacım yok
L:Ela gurur yapmanın sırası diğil ben korumassam gestopa seni ezer
E:Hayır asıl sen beni korumaya devam edersen ezer hatta ezmekle kalmaz gestopğa beni kesin öldürür bu yüzden beni koruma anlaşıldımı
L:Tamam gayet iyi anladım
E- Diğer asistanlara nasıl davranıyosan banada öyle davran haketmediğim halde kayırmassan haketmediğim halde kötü davranmak zorunda da kalmazsın
L:Tamam sakin ol her şeyi halledicez
E:Hayır ben halledicem
L:Nasıl
E:Senden uzak durarak
L:Ama yapamıyıcaksın buna ne ben izin veririm nede kalbin
E:Kendine bu kadar güvenme
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:54 pm

ela küçük kızın başında uyuyakalan leventi izler.]

ela:günaydın seni uyandırmak istememiştim.
levent:günaydın...
ayşe:nerdeyim ben?
levent:ayşe,korkma.hastanedesin.annenle baban da 1-2 saat içinde gelecekler.kardeşin yalnız kalmasın diye eve gittiler.ama ben onlar gelene kadar senin yanında olacağım.
ayşe:önemli değil,sen hastalarınla ilgilen,ben yalnız kalmaya alışığım.
levent:kimse yalnız kalmak istemez,hele çocuklar hiç...

[ elaya bakar,elanın gözleri dolmuştur,dışarı çıkar ]

levent:ne oldu sana,iyi misin?
ela:iyiyim iyiyim,sizi yalnız bırakayım dedim.
levent:beni kandıramazsın.başkalarına yalan söyleyebiliriz ama en azından biz birbirimize yalan söylemeyelim.
ela:haklısın...ben küçükken çok yalnız bir çocuktum ve ayşe kadar da güçlü değildim.neyse...dün bütün gece seni aradım,ama telefonun kapalıydı.
levent:yoksa beni merak mı ettin?
ela:ya,benimle konuşmak istemediğini sandım.daha kötü bir sürü şey işte...
levent:cerrahları hastalarından kıskanmamak gerek biliyorsun di mi?
ela:benim ömrümün her günü böyle geçti.önce hastalar gelir,sonra ailen ve çocukların..
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 6:54 pm

ela:beni niye buraya çağırdın?
levent: çünkü burası seni ilk öptüğüm yer...benim yüzümden çok üzüldün ela.ben de senin keyfini yerine getirebilecek,bütün kötü anıları silecek birşey buldum.
ela:neymiş o?
levent: (haritayı çıkarır) işte bu.
ela:o ne?
levent: rotamızı belirleyecek harita.
ela: ne rotası?
levent:mavi yolculuğa çıkacağız.en uygun zamanda.mesela önümüzdeki ay.
ela:ben...ben hep böyle birşey yapmak istemiştim.
levent (elanın elini tutar) :başbaşa,herşeyden uzak.sadece sen ve ben...bir gün doğumuyla yola çıkacağız.ben kaptan olacağım (elanın saçını okşar) sen de benim güzel denizkızım ve bütün sorunları,bize engel olmaya çalışan herşeyi,herkesi karada bırakacağız.deniz hepsini unuttıracak bize.
ela:gerçek olamayacak kadar güzel.
levent: sen de gerçek olamayacak kadar güzelsin ela...ama işte bak,burdasın.yanımdasın.
ela:levent,bu harika birşey...keşke hemen yola çıkabilsek.
levent: çıkacağız sevgilim.en kısa zamanda çıkacağız.hiç demir atmayacakmış gibi,deniz bizi nereye götürürse oraya gideceğiz.yeter ki sen yanımda ol.mutlu ol.ben hayatta başka hiçbir şey istemiyorum.(sarılırlar)
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

levent:neyi kutluyoruz?
ela:doğumgünümü...bugün benim doğumgünüm ve ben de sadece seninle olmak istedim...
levent:iyi ki doğdun ela
[ birbirlerine yaklaşırlar,telefonu çalar leventin ](tam zamanıydı afferim!)

levent:efendim...iyi akşamlar...tamam,teşekkür ederim,sağolun...yarın sabah görüşmek üzere...

[ telefonu kapatır ]

...özür dilerim ela,nerde kalmıştık?
ela:mumu söndürüp dilek tutma kısmında...

[ gözlerini kapatıp dilek tutar ]

levent:keşke tüm dileklerini gerçekleştirebilseydim
ela:belki bir gün yapabilirsin

[ birbirlerine yaklaşıp öpüşürler
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 7:12 pm

Ela kalbini çizdiği bir hasta için üzgündür..
L:Her şey yolunda mı
E:Babamla ilgili ufak bir mesele sadece
L:Ben kalp olayından bahsediyorum nasılsın
E:İyi değil artık yoruldum belki de babam haklıdır ben doktor olucak kadar güçlü diğilim
Loktoruz diye mükemmel olmamız gerekmiyo biz de insanız hata yapabiliriz
E:Bay mükemmel için konuşması kolay tabi
L:Ben mükemmel falan diğilim sadece...
E:Boşver benim gidip yaptığım hatalarımın bedelini ödemem lazım görüşürüz
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 7:13 pm

levent:umarım beni düşünüyorsundur ela...
ela:hayır.
levent:bari yüzüme söyleme...()
ela:zenan ve suat için bişeyler yapmalıyız...
levent:bence de yapmalıyız ama ne?
ela:o zaman bana yardım ediceksin...
levent:isterdim ama ben çok kötü bi çöpçatanımdır...
ela:çok kolay hiç zorlanmıcaksın ben herşeyi planladım...
levnet:sana hayır diyemem ki...
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Ela-Levent Replikleri   Ela-Levent Replikleri Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 7:15 pm

ela:levent ne oldu?sen iyi misin?
levent:iyiyim,sakin ol
fikret:ben en iyisi diğer hastaları kontrol edeyim...
ela:nasıl oluyor da olaysız bir gün geçiremiyoruz,anlamıyorum...
levent:yanımda sen olsaydın hiç birşey olmazdı.ben demiştim sana,biz hiç ayrılmamalıyız.
ela:ya, bu durumda bile şaka yapıyorsun...
levent:şaka yapmıyorum,senden ayrılmamak için bahane yaratıyorum

bahçedeki kıskançlık sahnesi

levent:hasta bakıcım sen olacaksan,daha çok yaralanmalıyım
ela:eee,bugün çok yoğundun galiba,seni göremedik.
levent:evet,gece getirdiğimiz hastalarla ilgilendim.
ela:başka?
levent:başka...başka birşey olmadı.
ela:öyle mi? (yaraya bastırır)
levent:ahhhh!!!noluyor ya?
ela:biraz daha iyi düşün istersen,hiçbir şey olmadığına emin misin?
levent:senin neyin var ela?
ela:yok birşeyim...
levent:hadi söyle,sen birşeye sinirlenmişsin...
ela:bilgeyle...
levent:haaa...o mesele...kıskanınca çok sevimli oluyorsun ama buna gerek yok.aniden tansiyonu çıkmış, ben de yardım ettim,o kadar...boşu boşuna canımı yaktın...

levent:ela,ben çıkıyorum.sen de işin biter bitmez tekneye gel.sana çok güsel bir sürprizim var.
ela:yaaa ne sürprizi?
levent:ne olduğunu söylersem sürpriz sayılmaz.gelince görürsün.
ela:tamam,ben de bir saate çıkarım.
levent:sakın geç kalma!

Ela-Levent Replikleri
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» Doktorlar Dizisi Replikleri
» Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri
» Ela-Levent Fan Clup