| Doktorlar Dizisi Replikleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Doktorlar Dizisi Replikleri Salı Tem. 22, 2008 9:35 pm | |
| Beğendiniz, sevdiğiniz bütün replikleri burada bizimle paylaşabilirsiniz... | |
|
| |
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Paz Tem. 27, 2008 10:53 am | |
| Suatın ailesinin konuştuğu sahne...
Filiz: Biliyor musunuz? Ben abimle konuştum dün akşam. İki hafta sonraya gün almışlar. Daha ne kadar bu durumu uzatıcaksınız? Bu inadı daha ne kadar sürdüreceksiniz? Necip(suatın babası. ismi galiba buydu):Filiz... Bu konuda söylenmesi gereken herşeyi söyledik biz. Gerisi abine kalmış. Filiz: Kız doktor niye onaylamıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Mine: Evet ama aile yapısı... Filiz: Abla... Yine mi aynı şeyler? Çok abartıyorsunuz.(burada filizi gerçekten çok sevdim)Daha sonra çok üzülüceksiniz. Necip: Daha önce de söyledim. Sen karışma Filiz. Filiz: Çocukları olunca ne yapıcaksınız? Onu da mı aileden aforoz ediceksiniz? Mine: O zamana kadar Suat'ın aklı başına gelir herhalde. Filiz: Yanılıyorsun ablacım. Zenan Hamileymiş. Mine: NE!!!!
Bu sırada hepsi şok geçiriyor... | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Paz Tem. 27, 2008 10:54 am | |
| aylinin hasta olarak yattığı odada konuşmalar...
suat: Baki bey...Artık vedalaşmaya hazırsanız... baki: Hiç çocuğunuz yok herhalde. suat: Efendim? baki: Eğer çocuğunuz olsaydı döyle demezdiniz. Vedalaşmaya hazırsanız.... demezdiniz. suat: Baki bey çok üzgünüm ama size bunu teklif etmek zorundayım. baki: Hayır onun kalbini almayacağım. Kızımın kalbi göğsümde atarken yaşayamam. Hayatımın her günü cehenneme döner
suat(zenana): Hzır olduğunda bana haber ver. zenan: Hı hı...
suat çıkar...
zenan: Baki bey... Hiç çocuğum yok. Yani henüz yok. O yüzden çocuğunu kaybetmenin nasıl birşey olduğunu bilmiyorum. Ama... Baba kaybetmenin nasıl birşey olduğunu biliyorum. Kızınız sizi seviyordu. bu sabah bunu gördüm. Sizin için savaşıyordu. Sizin hayatınız için savaşıyordu. Siz onun babasısınız. onun babasısınız. Sizi bırakıp gitmeği hiç istemezdi. Eğer yapabilseydim ben babama kalbimi verirdim. Eminim kızınızda böyle isterdi. baki: Tamam. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Paz Tem. 27, 2008 10:54 am | |
| Mine: Zenan... Zenan: Mine hanım. Mine: Herşeyi öğrendim Zenan. Zenan: Anlayamadım. Mine: Evet Zenan. Senden bile bu kadarını beklemezdim. Oturup buna seyirci kalıcağımızı düşünmedin herhalde. Zenan: Mine hanım lütfen. Benim sizle konuşucak birşeyim yok. Ayrıca bunun ne yeri ne de zamanı. Mine: Hayır. Bence tam zamanı. tabi baktın ki Suat ailesini seçicek sırf onu evlenemeye ikna edebilmek için hamile kaldın. Suat'ın ne kadar çok çocuk istediğini biliyordun. Onun sana hayır diyemeyeceğini biliyordun. Zenan: Mine hanım gerçekten saçmalıyorsunuz ve ben daha fazla sizi dinlemek istemiyorum. Suat: Zenan... Hayrola Mine ne işin var burada. Noluyor bir sorun mu var Zenan? Zenan: Evet var. Çok sevineceklerini düşündüğün için mi söyledin hamile olduğumu. Bak Mine tebrik etmeye gelmiş. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Paz Tem. 27, 2008 10:55 am | |
| hasan-zeynep Hasan: Zeynep... Bir türlü konuşamadık. Zeynep: Yaa öyle. Hasan: Ben... Yani biz... Biz o gece gerçekten... Zeynep: Evet. Biz gerçekten... Hasan: Tabi ikimizde sarhoştuk. Hem sende çok içmiştin. Zeynep: Evet. Sarhoştum. Sen de evlisin zaten. Hasan: Tabii evliyim. Yani evli sayılmam ama kağıt üzerinde öyle tabi. Zeynep: Zaten biz de çok yakın arkadaşız. Değil mi? Hasan: Tabi tabi... Çok yakın arkadaşız. Biz en iyisi... Biz... en iyisi unutalım o geceyi. Değil mi? Zeynep: Tabii tabii.... Hasan: Ama arkadaşız birşey değişmiyor değil mi? Zeynep: Evet hala arkadaşız. Hasan: İyi... Ben işimin başına döneyim artık... Görüşürüz | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Ağus. 04, 2008 5:17 pm | |
| 61. Bölüm Repliği
levent:arslan nasıl gidiyor arslan:iyi....niye gülüyorsun,nedense herkes bugün bana bakıp gülüyor l:Jülide hakkında atıp tutmalarını hatırladımda a:noldu?? l:ııı sana bunu söylemekle jülide'ye ayıp etmişmi oluyorum bilmiyorum ama... a:emin ol iyi birşey yapmış oluyorsun,ağzımdan hiç bişey kaçırmam merak etme l:sana bi iyi bide kötü haberim var.Kötü haber Jülide bi mantık evliliği yapıp hemen bi bebek doğurmak istiyor iyi haber kısa zamanda baba olucak gibi görünmüyorsun.Baba adayıyla tanıştım korkarım sıkı bi rakibin var | |
|
| |
babazi Administrator
| |
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Kas. 24, 2008 7:50 pm | |
| 75. Bölüm
Eylül: Bebeğin durumu iyi
Suat: Levent Zenanı durumu nasıl?
Levent: Şuuru uykuya meyilli, taban cildi refleksi solda eksansör sende biliyorsun tomogrofi sonuçlarını görmeden kesin birşey söylemem imkansız
Suat: Yapma Levent bende doktorum mutlaka bazı şüphelerin vardır.
Levent: Tamam ama söyleyeceklerimin düşündüğünden çok daha öte olmadığını aklından çıkarma. Kafatasında kırık var epidural hematom olmasından şüpheleniyorum.
Suat: Eeee?
Levent: Yani Zenanın durumu çok kritik olabilir. Doğum da çok zorlandı, doğumu etkilemiş olabilir.
Suat: Levent lütfen, lütfen... Lütfen onun ölmesine izin verme, lütfen Levent!
Levent: İnan bana elimden geleni yapıyorum | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Kas. 24, 2008 7:51 pm | |
| 75. Bölüm Suat: Hadi gel Zenan Arslan: Suat! Suat: Hadi Zenan Arslan: Herşey yoluna girecek bak burda Zenandan söz ediyoruz onun ne kadar dişli dirayetli bir kız olduğunu hepimizden daha iyi biliyorsun Suat: Hadi Zenan hadi lütfen hadi hadi Zenan hadi gel artık (ambulans gelir) Hadi acele edin hadi Fikret: Hadi acele edin acele edin Suat: Zenan.. Hadi arkadaşlar acele edin acele edin!! Sık dişini iyileşeceksin Zenan iyileşeceksin.. İyileşeceksin, iyileşeceksin birtanem.. Fikret: Hemen acile alıyoruz!! | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Kas. 24, 2008 7:52 pm | |
| 75.Bölüm, Tomografi Odası Levent: Ne yazıkki durumu sandığımdan daha kötü. Şurayı görüyor musun Suat: Evet Levent: Sağ temperopariyetal bölgede yaklaşık 2 cnm kalındığında epidural hematom var. Ayrıca beyin çok ödemli. Suat: Peki napıcaz? Levent: Zenanı hemen ameliyata alıcaz Fikret: Hemen ilgileniyorum Levent bey. (Duyguya) Sen benimle geliyorsun. Suat: Levent sence Zenanı kurtulma olasılığı yüzde kaç? Levent: Çok zor bir soru bu Suat cevaplamak çok zor gerçekten birşey söyleyemiyorum.. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Perş. Kas. 27, 2008 11:41 pm | |
| 76.Bölüm Levent:Merhaba. Eylül:Geçmiş olsun. Zenan:Saol. Levent:Nasılsın Zenan? Zenan:İyi.Ama yeterince değil. Levent:Sakın ne zaman ayağa kalkarım diye sorma.Bunun için henüz çok erken.{Zenan içli içli oflar }Bir muayene edelim mi? Suat:Ver bitanem.Gel bakalım bana..Gel bakalım. Levent:Gözlerini kapat.Konuşmada dizartri yok.Herşey yolunca görünüyor. Zenan:Teşekkür ederim Levent.Sana da Eylül.Sen olmasaydın belki de ben başaramazdım. Eylül:Teşekküre gerek yok. Suat:İyi ki ordaydınız.Şimdi karım ve kızım yanımsaysa; ikinizin sayesinde. Levent:Aslında daha çok Eylül sayesinde.Zenan telefonda konuşmayınca gidip görelim diye çok ısrar etti.Annelik içgüdüsü böyle bişey herhalde Zenan:Teşekkür ettim ya Eylül:Bebeğe isim koydunuz mu? Zenan:Hayır. Suat:Aslında düşündük ama bir türlü karar veremedik. Levent:Neyse sıkmayın canınızı, eminim aile büyükleri bu konuda size yardımcı olucaklardır.(tabi tabi ) Eylül:Benim gitmem lazım.Tekrar geçmiş olsun Zenan:Saol. Suat:Teşekkürler Eylül.
Suat:Zenan bitanem o iyi bir kız Zenan:Tamam anladık on kere söylemene gerek var mı? Suat:Yok yani hayatım kıza az çektirmedin de o yüzden..Hatırlatayım dedim.. Zenan:Ne bileyim ben!Alnında mı yazıyordu bu iyi bir kızdır diye..Levent sende gülme orda!Zaten senin yüzünden! Levent:Ne!Günah keçisi ben mi oldum yani?! Zenan:Sensin tabi.Hem siz dışarı çıksanıza biraz.Kızımla baş başa kalamıyacak mıyım ben? Suat:Tamam..Tamam hayatım sinirlenme. Levent:Görüşürüz Suat:Hı hı. Zenan:Meleğim.. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri C.tesi Kas. 29, 2008 1:38 pm | |
| Zeynep-Ela-Zenan Ze:Zenan ben bugün görümceni azarladım Z: ne Ze:ama o sırada kim oldugunu bilmiyordum..kadın delirtti beni..bende bir ton saydırdım.. bir de yalandan aglaması yokmu Z: Zeynep sarılmayı sevsem şu anda sana sarılırdım E: tam gelinler birliği oldu Ze:güzelmiş..gelinler birliği Z: ozaman yaşasın gelinler birliği..yılan dilli görümceleri yeriz biz.yeriz o görümceleri Suat gelir Ze:Zenan..Zenan
Suat-Zenan
Z: Suat..Suat bekle S: şuanda çok sinirliyim Zenan sonra konuşalım Z: küçük bir şakayı büyütmeyeceksin herhalde dimi S: ablamı aglatıp arkasından savaş naraları atmanımı..yok canım.. Z: benim yüzümden aglamıyordu ki..Zeynebe kızmış S: hayır o üstüne tuz biber olmuş zaten aglıyormuş Z: neden ki S: az önceki manzaraya bakınca neden oldugunu tahmin etmek zor değil Z: tamam sonra konuşalım çünkü şuanda benimde kan beynime cıktı
Zenan-Zeynep-Ela-Hasan
Z: şaka gibi şimdi de ezilen taraf oldum Ze:iki yüzlü canım belli. Z: hiç birşeyi açıkca söylemiyo ama nedemek istediğini bal gibi anlıyorsun..çıkışıncada sen kötü oluyosun Ze:bana da emirler filan verdi..kendini birşey sanıyor. Z: Azze nenem bunu kasdediyordu demek E: ne demişti ki Z: bir adamla evlenince ailesiyle de evlenmiş olursun dedi.o yüzden karşı cıktı ya zaten Ze:kaynanan nasıl biri Zenan H: öff yeter ya..kadınlar hamamına cevirdiniz burayı E: neyin var sevdalı kuş çok sinirlisin H: yok birşey E: var var söyle bakayım H: senin o sapık cerrahın var ya cok fena canımı sıkmaya başladı benim Z: şitt nereye H: nereye olcak eve..parti için hazırlık yap demedin mi..yapıcam işte.. E: ne partisi H: ıı partimi dedim ben..yok canım dilim sürştü ne partisi E: bi işler ceviriyor ama
Zenan-Suat
Z: hem Muşta hem İstanbulda iki nişan olsun dedi bende ne gerek var dedim..Muştaki tören sizin şanınıza yakışmazmış gibi konuştu S: böylemi dedi Z: acıkca söylemedi ama bunu kasdettiğini biliyorum S: alınganlık yaptıgını biliyorum kasdetme filan.senin yorumun bunlar Z: onun yorumu ne..neye içerledi o kadar S: bilmiyorum sen söyle istersen Z: çıldırıcam şimdi ben sadece Muştaki törenin yeterli oldugunu söyledim okadar S: e neden agladı ozaman Zenan Z: ne bileyim ben Suat..zaten aglaması inanılır gibi değil..5 yaşında cocuk sanki..özür dilerim ama ablan gerçekten normal bir insan değil..ya çift kişilikli yada sadece manyak Suat ayaga kalkar Z: Suat affedersin..bu geceyi rezil etmeyelim lütfen S: bunu düşünmek için gec kaldın Z: bencillik etme Elalar için burdasın
Haldun-Suat-Zenan
H: haa gel Suat gel..baksana şu küçük adama S: Haldun bey ben H: bak buda Suat amcan..hastanede sana bakan kızın nişanlısı Zenan gelir Z: merhaba küçük Hasan..Suat amcanı sıkı tut kaçmasın tamammı S: kalıcam ama onlar için Z: tamam anladım..
Zenan-Suat
S: girin Z: Mine'nin ilişkimizi bozmasına izin vermiycem Suat S: Zenan..dürüstce söyle..Mineyi sevmiyorsun dimi Z: bak böyle yaklaşırsak bunu aşamayız S: neneni,amcanı,ailenden herhangi birini sevmediğimi anlasan ne hissedersin Z: çok üzülürdüm S: iyi..bende bir acayiplik yok yani Zenan telefon eder Z: merhaba Mine hanım..ben Zenan..nasılsınız..bende iyiyim..dün yogundum pek konuşamadık isterseniz izin günümde buluşalım.tamam görüşmek üzere Mine hanım.. ne ablan ne de ben bir anda değişemeyiz ama zamanla birbirimizi kabullenebiliriz herhalde Suat Zenanın yanına gider S: seni seviyorum Z: ama kesinlikle ve kesinlikle iki nişan olmayacak S: ben nişanı düğünü boşverip dogrudan balayına gitmeye bile razıyım Z: terbiyesiz
Hasan-Zeynep-Zenan-Ela
H: vay öpüşüyorlar..yok fazla uzatmaz bunlar hemen evlenirler..off teknede yaşamazlar dimi buraya gelirler.ben pansiyoner olarak kalabilirim aslında Z: saçmalama H: sana kolay tabii sende evleniyorsun ohh. Z: ay sende kimsesiz değilsin herhalde ailen var H: yok ben alıştım artık aile evinde yaşayamam Ze:ikimiz bir ev tutarız sevdalı kuş..bakıyorum beni unutuverdin H: yok canım unutmadım..hıh ama sende büyük aşkını buldun ya..üçlü düğün yaparsınız bence olur biter Z: büyük aşk H: valla agzımdan kaçtı Z: agzından mı kaçtı gizlimiydi ki..Ömere aşık oldugunu farketmemek için kör olmak lazım E: ben geldim nasılsınız bakalım Z: Ela nenem beni affetmiş E: aa Z: ama nazlandıgından konuşmuyormuş H: Suata da o mendebur ablan torunumu üzerse yakarım cıranızı demiş E: oh iyi yapmış uzakta bile olsa seni koruyan kollayan bir ailenin var oldugunu bilsin sahipsiz değilsin sen..ben hemen uyuyacagım galiba..size iyi geceler Ze:çok zor ya..ne annesi var ne babası..yani varda yok.. Z: ama biz varız.
Fikret-Ela-Hasan-Zeynep-Zenan
F: evet Zenan ve Hasan vizite Zeynep kardiyolojiye Ela sen benimle acile..Aslana bir vaka geliyo E: oh be nihayet gerçek bir hasta görücem galiba Ze:ikramları ben hallederim ama hazır alıcam yapmaya vakit olmaz Z: tamam süsleri de sen hallet davetli organizasyonu da benden H: anlaştık süper çak bakalım..çak çak çak çak..heh takım ruhu..çak sende çak..çok güzel F: oh bende bir tane çakayım istermisiniz.daima bir gözüm ve bir kulagım sizinle bunu öğrenemedinizmi hala.. Z: afedersiniz hocam Ze:çıktık bile.. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Cuma Ara. 05, 2008 11:31 pm | |
| Suat:Nazlı'm uysal kızım benim..Neyse ki annene çekmemişsin Zenan:Attığın bu taşlar bir gün sana kaya olarak dönücek haberin olsun.Suat?Sence de bugün hastahanede bir tuhaflık yok mu? Suat:Tuhaflık mı? Zenan:Evet.Sabahtan beri yanım bizimkilerden kimse gelmedi.Çok garip. Suat:Niye garip olsun aşkım herkes işinde gücündedir. Zenan:Yok yok.Kesin bişeyler oluyor.Önemli bir ameliyat kokusu alıyorum.Benden bişey saklamıyor musun değil mi? Suat:Ya saçmalama Zenan.Ne saklıyacam Allah aşkına
Levent:Günaydın. Suat:Günaydın Levent. Levent:Bugün nasılsınız bakalım Zenan Hanım? Suat:Nasıl olucak?Şu an doktorluk yapamıyor ya dedektifliğe soyundu.İyileşmeyi düşünüceğine hastahanede neler olup bittiğini merak ediyor.Kusura bakma ama bitanem bazen kafanda bir tahtanın eksik olduğunu düşünüyorum. Zenan:Ya Levent:Aslında doğru söylüyorsun.Zenan'ın kafasından çıkardığım kemiği yerine koymadım.Sonraki ameliyata kadar kafasında bir tahtanın eksik olduğunu söyleyebilirim. Zenan:Öyle demek.Eh bir tahtamın eksik olduğunu kabul ettiğinize göre istediğim herşeyi yapabilirim.Kimse bana bişey diyemez değil mi? Suat:Bence o kadar da değil Zenan:Ee raporum var Suat.Çok sıkılıyorum hep yatmak zorunda mıyım Levent? Levent:Yoo.Kendini çok zorlamamak kaydıyla hastahanenin içinde dolaşabilirsin. Suat:Levent bu söylenir mi?Ya yaktın beni.Aa ne oldu kızım?Iı dur dur bir beline bakayım.Hımmm yok ben bir hemşireye götüreyim bez kalmamış. Zenan:Eee hastahanede ne var ne yok bugün? Levent:Aslında bugün önemli bir gün.Yarın aynı anda 5 böbrek nakli yapılıcak. Zenan:Ne?!Aynı anda 5 böbrek nakli mi? Levent:Ya sakın Suat'a benden duyduğunu söyleme. Zenan:Merak etme.Bunu kesinlikle kaçırmamalıyım.. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Cuma Ara. 05, 2008 11:33 pm | |
| Levent:Senin için çok endişeleniyor.. Zenan:Endişeleniyor ama beni anlamıyor..Tamam anne olmak çok güzel ama ameliyata girmeyi özledim..Ne ameliyata giriceksiniz Levent Bey? Levent:Bel fıtığı ameliyatı. Zenan:Anlatsanıza.Hastanın ne türlü şikayetleri var? Levent:Hı.Hasta sol bacağına vuran ağrı, güçsüzlük ve uyuşma şikayetleriyle poliklinikliğimize başvurdu. Zenan:Ameliyata nasıl karar verdiniz? Levent:Lonbe damarında L4 L5 mesafesinde nörel fromeni daraltan diskopatisi mevcuttu.Ayrıca nörolojik mesafesinde sol Ea ile 4/5 kas gücünde Lase 45 derece pozitifti..{Öldüm bu cümleyi yazarken} Zenan:Peki bende ameliyata girbilir miyim? Levent:Suat herhalde beni öldürür.İyileşinceye kadar sabrediceksin. Zenan:Bütün gün bu odada hiç bir işe yaramadan oturmak beni delirtiyor.Baksana bebeğime süt bile veremiyorum. Levent:Sıkıntını anlıyorum Zenan.Ama bebeğinin yalnızca süte değil senin sevgine, sıcaklığına, şefkatine de ihtiyacı var.Bak senin kucağında ne kadar huzurlu duruyor.Hem yakında ilaçlarını da kesicez.O zaman gönül rahatlığıyla emzirebilirsin. Zenan:Emzirebilir miyim gerçekten? Levent:Evet.Benim ameliyata girmem gerek. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 23/11/08
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:16 pm | |
| 62. BöLüM E-Z genel replikler
Asistan odasında herkes giyinmiştir..Zenan bagcıklarını baglıyordur..Ela içeri girer..Hasan ve Zeynep kuşkuyla Zenanı gösterirler..Ve çıkarlar..
e=Zenan bişi mi oldu..? z=Yok..Yok bişi..İyiyim ben..Ben iyiyim.. Diyerek çıkar..
Z-E Acilde e=Zenan bişi olmuş..! z=EVet Ela oldu..Bişi oldu..! Der Suat'a bakarak.. e=Anlat.. z=Ben dün gece kanepede yatmadım.. e=E yani.. Zenan bakıslarını Suat'a diker.. z=Dün gece kanepede yatmadım diyourum..!! e=Yani siz..Sen ve Suat.. z=Beni yargılama.. e=Yürü..! Ela Zenan'ı sakin bir yere çeker..El'nın yüzünde nihayet gülümsemesi vardır e=EE nasıl oldu..? z=Ya oldu işte..! e=Sorun ne..? z=Her yerde Azze nenemin yüzünü görüyorum..Nasıl yaparsn diyor..! e=Ya Zenan..Siz birbirinize aşıksınız..Ve yazın evleniyorsunuz..Zaten olucaktı..Biraz erken olmus o kadar. Der kıkırdıyarak.. z=Asıl sorun şu ki.. Ela'ya yaklasır.. z=Kalktıgımda Suat beni bırakıp gitmişti.! | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:47 pm | |
| Suat:Mine zenan öyle evlilikle beyaz gelinlikle kafayı bozan kızlardan değil Mine:Eee Suat:Çok üstüne gitme diyorum sıkılıyor Mine:Niye sıkılsın ki nişan alışverişinde çok güzel vakit geçirdik Suat:Eminmisin Mine:Ne demek bu zenan başka bir şeymiş mi söyledi yoksa Suat:Manken bacaklı ölmüş nişanlım falan kafasını karıştırmışsın biraz Mine:Bak çok üzüldüm şimdi kesinlikle yanlış anlamış beni zaten hep böyle oluyor özüm sözüm bir yaa insanlar hep beni yanlış anlıyor halbuki ben içten samimi davranıyorum ama galiba biraz politikte olmak lazım bu hayatta Suat:Yaa olur mu canım öyle şey Mine:Eee öyle sizin için kendimi paralıyorum ikinizde yoğunsunuz diye her işi üstüme aldım bir tanecik erkek kardeşim ve sözlüsü mutlu olsun diye uğraşıyorum Suat:Tamam farkındayım minecim bize kalsa yapamayız haklısın Mine:Nişan alışverişinde zenanla yakınlaştık diye sevinmiştim ama baksana o hiç memnun olmamış madem öyle ben hiç bir şeye elimi sürmem bundan sonra siz bildiğiniz gibi yapın nişana da misafir gibi gelip giderim gıkımı çıkarmam Suat:Bak zenan yaa seni çok seviyor sadece çekiniyor biraz o misafir lafını unut lütfen biz senin yapmandan mululuk duyuyoruz | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:48 pm | |
| Mine & Zenan
M:Nişanla ilgili bazı detayları konuşcaz zenancım.. ben herşeyi ince ince düşündüm Z:Mine hanım siz bunlarla yorulmayın nişanı kız tarafı yaparmışya bizimkiler hallediyo M:Hallediyor demek... nerde yapılcak peki? Z:Evde... ha biliyosunuz Muş ilkel bi şehir olduğ için bi çırağan otel bile yok.. Moğru.. ama üzülme çünkü İstanbul'da da bi tören yapıcaz Z:İki nişan törenimi? şaka yapıyosunuz heralde M:Yoo ciddiyim.. hemm Muşta sizin akrabalarınızla birlikte bi tören olsun hemde burda şöle bize yakışır bi tören yapalım... Z:Muştaki tören size yakışmazmı yani... M:Öle bişey demedim Z:Ama öle demek istediniz... mine hanım ben işe dönmek zorundayım M:Zenancım otur lütfen... buraya sizin için geldim ve saatlerdir bekliyorum Z:Evet ama biliyosunuz ben insanların hayatını kurtarıyorum.. hani ev dekorasyonu gibi keyfe keder bişey olsa sorun değil ama.. M:Bana sölüyosan ben iç mimarım zenancım dekoratör değil Z:Yaa... neyse.. nişan kız tarafına ait olduğuna göre Muşta yapılacak ve tek bi tören olacak..görüşürüz mine hanım.. anne babanıza selamlar
Mine/Zeynep/Suat
M:Suat beyin burda olacağını sylediler bana Z:Burda değil.. siz hastamısınız hasta yakınımısınız M:İkiside değilim hemen suatı bul bana ve mine hanım sizi çağırıyor de... ağladığımıda söle.. Z:Ne hasta nede hasta yakını olmadığınıza göre bekliceksiniz hanım efendi M:Sen kiminle konuştuğunu biliyomusun Z:Hasta olmadığınız sürece kimliğiniz umrumda değil.. M:Bana bak dediğimi yapmazsan çok fena olucak Z:Aaaa.. bekleme salonuna gidermisiniz siz.. hastamı ameliyata hazırlamam lazım.. suat beyde gelemez çünkü ameliyata giricek M:Ben küçük bi ricada bulunmuştum sadece... S:Zeynep.. neler oluyor burda Z:Bu bayana buranın hastane olduğunu anlatmaya çalışıyorum suat bey... ama bayan kendisini dünyanın merkezinde sandığı için.. anlamamakta ısrar ediyo M:Suatcım duydun değilmi.. kendi kulaklarınla duydun S:Zeynep o benim abblam.. Z:Benn.. ömeri hazırliyım M:Önüne gelen beni azarladı bugün... herkes canavar kesilmiş S:Tamam sakin ol.. gell.... evet dinliyorum.. zeynep yüzündenmi ağlıyosun M:Yok canım.. zaten ağlıyordum üzerine cila çekti S:Neden zaten ağlıyodun? M:İşte.. boşver.. ben sana artık nişan işlerine karışmıcamı sölemek istemiştim S:Sebep Mkadar sölüyorum işte... nişanada düğünede davetli gibi gidip gelirim(ağlıyo.. güyaa) hatta çok rahatsız olucaksanız onuda yapmam S:Mine bak ameliyata girmek zorundayım.. nedemek oluyo bütün bunlar M:Yok bişey.. beni kafana takma sen.. ben sadece haberin olsun istedim (öpüp) görüşürüz sonra.. sen git hastanla ilgilen | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:49 pm | |
| Hasan-Zeynep-Zenan-Ela
H: vay öpüşüyorlar..yok fazla uzatmaz bunlar hemen evlenirler..off teknede yaşamazlar dimi buraya gelirler.ben pansiyoner olarak kalabilirim aslında Z: saçmalama H: sana kolay tabii sende evleniyorsun ohh. Z: ay sende kimsesiz değilsin herhalde ailen var H: yok ben alıştım artık aile evinde yaşayamam Ze:ikimiz bir ev tutarız sevdalı kuş..bakıyorum beni unutuverdin H: yok canım unutmadım..hıh ama sende büyük aşkını buldun ya..üçlü düğün yaparsınız bence olur biter Z: büyük aşk H: valla agzımdan kaçtı Z: agzından mı kaçtı gizlimiydi ki..Ömere aşık oldugunu farketmemek için kör olmak lazım E: ben geldim nasılsınız bakalım Z: Ela nenem beni affetmiş E: aa Z: ama nazlandıgından konuşmuyormuş H: Suata da o mendebur ablan torunumu üzerse yakarım cıranızı demiş E: oh iyi yapmış uzakta bile olsa seni koruyan kollayan bir ailenin var oldugunu bilsin sahipsiz değilsin sen..ben hemen uyuyacagım galiba..size iyi geceler Ze:çok zor ya..ne annesi var ne babası..yani varda yok.. Z: ama biz varız.
Fikret-Ela-Hasan-Zeynep-Zenan
F: evet Zenan ve Hasan vizite Zeynep kardiyolojiye Ela sen benimle acile..Aslana bir vaka geliyo E: oh be nihayet gerçek bir hasta görücem galiba Ze:ikramları ben hallederim ama hazır alıcam yapmaya vakit olmaz Z: tamam süsleri de sen hallet davetli organizasyonu da benden H: anlaştık süper çak bakalım..çak çak çak çak..heh takım ruhu..çak sende çak..çok güzel F: oh bende bir tane çakayım istermisiniz.daima bir gözüm ve bir kulagım sizinle bunu öğrenemedinizmi hala.. Z: afedersiniz hocam Ze:çıktık bile..
Zeynep-Ömer
Ö: kelime haznem cok geniştir Z: öylemi benim için sorun değil rekabeti severim..sevişmek..kaç puan ettiğini hesaplamak istermisin Ö: dur bakalım bu oyunda ayıp kelimelerin serbest oldugunu söylememiştin Z: serbest değil zaten senin için fesat Ö: ama sevişmek yazdın Z: seks anlamında değil..eskilerin kullandıgı anlamda yazdım..sevişerek evlendiler,çok sevişiriz gibi.yani birbirini sevmek Ömer fenalaşır Z: Ömer..sakın panikleme nefes almaya calış..hemen Suat beye haber verin..sadece nefes al Ömer nefes al..nefes al..sakin ol..sakin ol..tamam sakin ol..nefes al. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:49 pm | |
| Haldun-Suat-Zenan
H: haa gel Suat gel..baksana şu küçük adama S: Haldun bey ben H: bak buda Suat amcan..hastanede sana bakan kızın nişanlısı Zenan gelir Z: merhaba küçük Hasan..Suat amcanı sıkı tut kaçmasın tamammı S: kalıcam ama onlar için Z: tamam anladım..
Zenan-Zeynep-Ela-Hasan
Z: şaka gibi şimdi de ezilen taraf oldum Ze:iki yüzlü canım belli. Z: hiç birşeyi açıkca söylemiyo ama nedemek istediğini bal gibi anlıyorsun..çıkışıncada sen kötü oluyosun Ze:bana da emirler filan verdi..kendini birşey sanıyor. Z: Azze nenem bunu kasdediyordu demek E: ne demişti ki Z: bir adamla evlenince ailesiyle de evlenmiş olursun dedi.o yüzden karşı cıktı ya zaten Ze:kaynanan nasıl biri Zenan H: öff yeter ya..kadınlar hamamına cevirdiniz burayı E: neyin var sevdalı kuş çok sinirlisin H: yok birşey E: var var söyle bakayım H: senin o sapık cerrahın var ya cok fena canımı sıkmaya başladı benim Z: şitt nereye H: nereye olcak eve..parti için hazırlık yap demedin mi..yapıcam işte.. E: ne partisi H: ıı partimi dedim ben..yok canım dilim sürştü ne partisi E: bi işler ceviriyor ama
Zeynep-Ela-Zenan Ze:Zenan ben bugün görümceni azarladım Z: ne Ze:ama o sırada kim oldugunu bilmiyordum..kadın delirtti beni..bende bir ton saydırdım.. bir de yalandan aglaması yokmu Z: Zeynep sarılmayı sevsem şu anda sana sarılırdım E: tam gelinler birliği oldu Ze:güzelmiş..gelinler birliği Z: ozaman yaşasın gelinler birliği..yılan dilli görümceleri yeriz biz.yeriz o görümceleri Suat gelir Ze:Zenan..Zenan | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Doktorlar Dizisi Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:50 pm | |
| Hasan-Sevda
H: çık S: aaa H: şimdi yandık işte S: nasıl cıkıcam ben burdan H: bizim çıkmamızı bekleyeceksin başka çaresi yok S: bu hafta iki kere geç kaldım zaten..bugünde geç gidersem hiç iyi olmaz H: bizden beş dakika sonra cıkarsın..birşey olmaz merak etme S: nolur ki beni görseler sevgili oldugumuzu biliyorlar zaten..neyi saklıyoruz ki H: Sevda bak burası benim evim değil.Elanın evinde yaşıyorum ve onun kurallarına uymak zorundayım..başımı belaya sokma tamammı S: dün buraya gelmem için yalvaran sendin..elli tane yalan söyledim eve senin yüzünden ama şimdi bana belaymışım gibi davranıyorsun..ölmeyeceğimi bilsen camdan atıcaksın beni. H: ya ne ilgisi var otur işte şurda on dakika S: tuvalete gitmem lazım H: olmaz..Allahım bana sabır ver ya..sevda bu böyle oldu mu
Hasan-Zeynep-Ela-Zenan
H: Zeynep hadi çıksana şurdan ya Ze:tamam cıkıyorum E: günaydın H: günaydın..heh dur..Ela.. E: benim daha cok acelem var H: yaa..Ela yaa Z: Ela bugün benimle geliyorsun unutma E: nişan alışverişi tabii ya..tamamen aklımdan cıkmış Z: bana sakın gelemeyeceğini söyleme..beni o cadıyla yalnız bırakamazsın E: o senin görümcen Z: görümcek
Hasan-Sevda
H: olanlara inanamıyorum ya şanssızlıgıma inanamıyorum S: noldu ki H: off..bugün Elanın izin günüymüş..aksi gibi Zenanda izin almış S: yani H: yani evdeler S: ama ben cıkmak zorundayım H: olmaz olmaz olmaz Sevda
Zenan-Ela
E: tamam söz verdim biliyorum ama bugün seninle gelemem Z: böyle birşeyi kabul etmiyorum gelmek zorundasın E: nedenini görünce bana hak vericeksin L: günaydın Zenan Z: aa tamam bu durumda seni affediyorum..yine de bir gün daha dişinizi sıkabilirdiniz. keşke yarın barışsaydınız..hadi mutfaga gelin beraber bir kahve içip bu olayı kutlayalım bari
Hasan-Sevda-Zeynep
S: bana surat asıyosun H: hayır asmıyorum S: asıyosun Ze:evet asıyosun S: o yalvardı bana gece orda kalmam için H: ya bir dakka..ben niye yalvarayım S: yemin ederim yalvardı..daha öncede yalvarmıştı ama ben kalmamıştım.şimdi şu suratına bak ama suç bende..Kadriye abla söylüyodu zaten sende hiç gurur yok diye.mesela dün gece beni sevdiğini de söyledi ama şimdi inkar eder dimi Hasan H: ben ben mi S: dün gece bana seni seviyorum dedin mi demedin mi H: dedim mi S: altı kere dedin hemde saydım H: ben uykumda konuşurum..yani cocuklugumdan beri..yani.. | |
|
| |
| Doktorlar Dizisi Replikleri | |
|