| Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Salı Tem. 22, 2008 9:33 pm | |
| Tüm Zenan-Suat-Revan Birtan repliklerini burada bizimle paylaşabilirsiniz...
En son denissegirl tarafından C.tesi Kas. 29, 2008 1:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
babazi Administrator
Mesaj Sayısı : 2587 Yaş : 31 Nerden : yok İş/Hobiler : yok Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Paz Tem. 27, 2008 10:43 am | |
| 66. Bölüm Suat'ın odasındaki sahne... Z-Günaydın Canım... S-Günaydın... (ve sarılır) S-Az önce Levent ile karşılaştık çok tatsızdı,Ela ile tartışmışlar galiba,Zenan, Allah aşkına nedir Ela'nın sakladığı şu sır? Z-Söyleyemem Suat,lütfen ısrar etme ben de üzlüyorum. Ama yapamam Ela'ya söz verdim, hem bu onların hayatı... S-Evet, haklısın sonuçta onlar yetişkin...eee bugün nasıl bebeğimiz?... Z-Hadi ben geç kaldım görüşürüz... S-(ve Suat çeker öper Zenan'ı)Görüşürüz... | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Paz Tem. 27, 2008 10:48 am | |
| 66. Bölüm S-Z soyunma odasındaki sahne... S-Filiz'le konuştum oda çok üzgün,sabah annemlerle tartışırken o sinirle ağzından kaçırmış,Mine'de bu fırsatı değerlendirmiş anlaşılan... Zenan bütün bu yaşanılanlar için çok üzgünüm, keşke, keşke engel olabilseydim keşke... Z-Rezil oldum... Haldun Bey'e rezil oldum,zaten benim için bebeği doğurmaya karar vermek kolay değildi... S-Bak zenan,evlendikten sonrada bu sorunların devam edip etmiyeceğine yada daha başka sorunların çıkıp çıkmıyacağına söz veremem, Ben bir kalp adamıyım onu parçalara ayırıyorum,tekrara birleştiriyorum,ellerimde tutuyorum,ben bir kalp adamıyım emin olduğum tek şey, sen benim eşimsin,aşkımsın,en iyi arkadaşımsın,kalbim,... benim kalbim senin için atıyor ve her ne olursa olsun bunu aklından çıkarma... Z-Seni seviyorum,Seni seviyorum... S-Sen yanımda olduktan sonra,bizi hiç birşey ayıramaz... Hiç birşey... | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Paz Tem. 27, 2008 10:51 am | |
| | |
|
| |
black-rain65 DO
Mesaj Sayısı : 115 Yaş : 32 Nerden : çanakkale Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Perş. Tem. 31, 2008 11:08 am | |
| 33. bölüm repliği z:bn onların yaşadığını yaşamak istemiyorm korkular yada gurur yznden aşka geç kalmk istemiorm s:yani z:ama yinede hala zenanm we o soruyu soran bn olmucam s:ama bn sorarsm kabul ediceksn z:öğrenmn için önce sormn lazım suat yüzüğü getirir s:bnde hala suatm we bna o kadar kök söktüren kadına bnmle ewlenrmsn die sormıcm yüzüğü uzatr z:parmağıma tkmasam olurmu kolyemde taşırm s:sn blrsn yani bu kabulediorm demkmi oluo yani yani ewleniomyz z:galiba s:ewleniorz zenanı kendine çeker we öper z:karı-koca olucaz ama sana asla kocacm demem s:ewt karıcım da zaten kulağa pek hoş gelmio | |
|
| |
sekercikkk Administrator
Mesaj Sayısı : 1108 Yaş : 28 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 22/07/08
| |
| |
babazi Administrator
| |
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Ağus. 04, 2008 5:20 pm | |
| bu da 62. Bölüm repliğinin daha düzgün hali
zenan&suat evde...
Zenan: kalp ameliyatlarının daha ufak kesiklerden yapılması hastalar için pek çok avantaj getirmektedir. Kozmetik üstünlüğün yanında daha az ağarı daha hızlı toparlanma ve normal hayata daha erken dönme gibi avantajları vardır. Suat: ee nasıl gidiyor seminere hazır mısın? Zenan: aort akses tekniği ile ilgili sunumumu hazırlıyorum. Suat: robotik kalp cerrahisinden de bahsetmelisin bence Zenan: elbette bahsediyorum. Robotik korner by-pas cerrahisinde zenan parlar yöntemi Suat: beni unutuverdin bakıyorum. Halbuki tıp tarihine birlikte geçebiliriz. Zenan: doğru. Tıbbın pierre curie ve madam curiesi olabiliriz. Evet evet harika bir fikir seminerde bu fikrimi de anlatabilirim. ………….. Zenan: niye öyle bakıyorsun? Suat: nasıl bakıyorum? Zenan: bilmem… hayran hayran bakıyorsun. Suat: evet hayran hayran bakıyorum. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Ağus. 04, 2008 5:21 pm | |
| 62. Bölümden spr bi replik s: zenan z: hemşire senin aylık çizelgeni istemişti onu götürüyordum s: sabah neden gittin z: sen neden gittin s: papatya ve peynir almıştım ,peynir bitmişti z: papatyamı aldın =) s: evet.. papatya aldım ,sana hazırladığım kahvaltı tepsisine koymak için z: yatağa kahvaltımı getirdin=) s: evet z: gittiğini sanmıştım s: nası yani senden kaçtığımı mı sandın? bende kaçanın sen olduğunu sanıyordum z: yani ikimizde birbirimizin kaçtığını sandık s: ama ikimizde kaçmadık =) | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Ağus. 04, 2008 5:22 pm | |
| 62. Bölümden bir replik
z:bana niye öyle bakıyorsun s:nasıl? z:hayran hayran.. s:evet hayran hayran bakıyorum
s:13 haziran z:ne var 13 haziranda S:düğünümüz,yani cumartesi istersen 14 te olabiliri..tabi sen hala benle evlenmekten vazgeçmediysen | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Çarş. Eyl. 03, 2008 2:16 am | |
| 21. Bölüm
Z: Gestapo hala seninle ilgili laf atıyor… Nenem bile bu kadar çektirmedi bize, ya… Hayır, Azze Hatun’u nasıl yola getireceğimi biliyordum ama Gestapo hakkında en ufak bir fikrim bile yok… Sen de biraz yardım etsen diyorum… S: İnsanlara en ufak bile bir açık vermekten nefret ediyorsun değil mi? Z: Ne ilgisi var şimdi bunun? S: Neyse boş ver…(Yürümeye devam eder.) S: Ha, bu arada annem özürlerini iletti… Z: Teşekkür ederim ama bence gerek yoktu… S: Evet, sorun halledildiğine göre bu akşam bize geleceksin değil mi? Z: Yine mi? Yani dün gece sizdeydik, hem biraz da baş başa kalsak diyorum, daha iyi olmaz mı? Önce ninem, şimdi annenler derken… Değil mi ama? S: Sen istedikten sonra, bence de baş başa kalmak çok iyi bir fikir… Z: Ihım… (Utanarak) Ben onu demek istemedim, yani sinemayı, tiyatroyu falan kast etmiştim… S: Ne sineması? (Kurnazca) Yapılacak çok daha ilginç şeyler bulabiliriz bence… Z: (Utanarak gider, Suat’ta arkasından kurnazca gülümser.) | |
|
| |
znnsuat Moderatör
Mesaj Sayısı : 674 Yaş : 32 Nerden : bekir ve melikeye uzak bi yerden:) Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri C.tesi Eyl. 06, 2008 10:41 am | |
| L:nasılsın suat? z:iyiyim ama zenanın peşinde koşmaktan yoruldum z:vitaminimi unuttum dimi? s:kızımızın da senin gbi unutkan olmasını istemiyorsan bunları içmeyi ihmal etmemelisin aşkım | |
|
| |
black-rain65 DO
Mesaj Sayısı : 115 Yaş : 32 Nerden : çanakkale Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Eyl. 15, 2008 5:25 pm | |
| z:hayat kavga etmk için çok kısa suat s:eft haklısın kısa sonra sarılırlar | |
|
| |
znnsuat Moderatör
Mesaj Sayısı : 674 Yaş : 32 Nerden : bekir ve melikeye uzak bi yerden:) Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Eyl. 22, 2008 2:29 pm | |
| z:kızmadın dimi aşkım o konuşan bn değildim annelik hormonuydu üzgünüm suat gerçekten s:önmli değil siz iyi olun da ama dua edelim doktoruz yoksa günde 8 kere hastaneye gelmemiz gerekecekti o zmnda hormon mormon dinlemez z:eee s:öperdim seniiii:D:D z:yalancı der we gülüşürler:D | |
|
| |
tbqhem Moderatör
Mesaj Sayısı : 658 Yaş : 30 Nerden : Melike♥Naz Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri C.tesi Ekim 25, 2008 12:59 pm | |
| 46.BölümZenan:Ablan ve baban beni kahve içmeye çağırdılar. Suat:Ne güzel işte. Zenan:Neresi güzel bunun? Çıngırağının sesini duyabiliyorum. Bütün zehrini akıtacak. Benden nefret ediyor ve bunu sen de biliyorsun.Baban da yanında olduğu için hiçbir şey yapamayacağım.Oturup bana hakaret etmesini dinleyeceğim. Suat:Zenan, abartıyorsun. Zenan:Hayır, abartmıyorum. Sen beni bu durumdan kurtaracaksın.Nasıl yaparsın bilmiyorum ama beni ordan kurtarmak zorundasın.Gerekirse seni o yataktan kazırım. Suat: Zenan:Özür dilerim..Saçmaladım.Tamam, ben giderim. | |
|
| |
babazi Administrator
| |
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Paz Kas. 23, 2008 11:16 pm | |
| 75. Bölüm Son Sahne..
Suat: Sensiz herşey yarım, herşey kırık dökük.. Lütfen aşkım bizim yalnız bırakma, benim de kızımın da sana ihtiyacı var. (Zenanın kalp ritimlerinde sorun çıkar.. )
Zenann!! | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri C.tesi Kas. 29, 2008 1:33 pm | |
| 76.Bölüm
Levent:Merhaba. Eylül:Geçmiş olsun. Zenan:Saol. Levent:Nasılsın Zenan? Zenan:İyi.Ama yeterince değil. Levent:Sakın ne zaman ayağa kalkarım diye sorma.Bunun için henüz çok erken.{Zenan içli içli oflar }Bir muayene edelim mi? Suat:Ver bitanem.Gel bakalım bana..Gel bakalım. Levent:Gözlerini kapat.Konuşmada dizartri yok.Herşey yolunca görünüyor. Zenan:Teşekkür ederim Levent.Sana da Eylül.Sen olmasaydın belki de ben başaramazdım. Eylül:Teşekküre gerek yok. Suat:İyi ki ordaydınız.Şimdi karım ve kızım yanımsaysa; ikinizin sayesinde. Levent:Aslında daha çok Eylül sayesinde.Zenan telefonda konuşmayınca gidip görelim diye çok ısrar etti.Annelik içgüdüsü böyle bişey herhalde Zenan:Teşekkür ettim ya Eylül:Bebeğe isim koydunuz mu? Zenan:Hayır. Suat:Aslında düşündük ama bir türlü karar veremedik. Levent:Neyse sıkmayın canınızı, eminim aile büyükleri bu konuda size yardımcı olucaklardır.(tabi tabi ) Eylül:Benim gitmem lazım.Tekrar geçmiş olsun Zenan:Saol. Suat:Teşekkürler Eylül.
Suat:Zenan bitanem o iyi bir kız Zenan:Tamam anladık on kere söylemene gerek var mı? Suat:Yok yani hayatım kıza az çektirmedin de o yüzden..Hatırlatayım dedim.. Zenan:Ne bileyim ben!Alnında mı yazıyordu bu iyi bir kızdır diye..Levent sende gülme orda!Zaten senin yüzünden! Levent:Ne!Günah keçisi ben mi oldum yani?! Zenan:Sensin tabi.Hem siz dışarı çıksanıza biraz.Kızımla baş başa kalamıyacak mıyım ben? Suat:Tamam..Tamam hayatım sinirlenme. Levent:Görüşürüz Suat:Hı hı. Zenan:Meleğim.. | |
|
| |
babazi Administrator
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri C.tesi Ara. 06, 2008 2:10 pm | |
| 43.Bölüm(Elaların evinin önü)
Zenan: evet Suat ne oluyor, seni dinliyorum Suat: Bana bir gün ameliyat kepimi göstererek bunu dolabımda saklıyorum çünkü bana kim olmak istediğimi hatırlatıyor demiştin. Zenan : ( gülümser ) evet senin kadar başarılı bir cerrah. Suat: ama anlaşılan kepini saklaman gereken Kemal Enginmiş. Zenan: ayrıldığımızdan beri benimle konuşmak için hiçbir şey yapmadın, bunu yapman için beni kıskanman mı gerekiyordu. Suat: az önce söylediklerim doğru olduğu için mi Kemal Bey’den söz etmekten kaçınıyorsun Zenan: bütün kalp cerrahları tapar ona, sen bile… Sana duyduğum hayranlıkla bunun hiçbir ilgisi yok. Suat: Çocuk kandırır gibi gururumu okşadın, ama bana onunla yakınlığından, senin gerçek idolün olduğundan, onu benim üstümde bir yere koyduğundan hiç söz etmedin. Benim ikinci tercihin olduğumu gizledin. Zenan: İkinci tercih mi?! Yani benim için Kemal Bey birinci sen ikinci sıradaydın öyle mi? Sen ikinci sırada olmak nedir biliyor musun Suat? Ailesi seni küçümserken, sevgilinin bunu görmezden geldiğini fark etmektir. Ablası seni boyundan adına, giyiminden ayak parmağına kadar her şeyine hakaret ederken sevgilinin sana alttan alıver dediğini duymaktır. Sen sinir testlerine tabi tutulurken, ailenin onuruyla dalga geçilirken, abartılmış hikâyelerle aramız bozulmaya çalışılırken, sevgilinin sana onlara değil sana özür dilettirmesidir. İşte ikinci sırada olmak bu Suat, seninki ise sadece alınganlık ve kıskançlık, o kadar... | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 23/11/08
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri C.tesi Ara. 27, 2008 5:18 pm | |
| S: Zenan, bazı sıkıcı detayları konuşmamız lazım
Z: Ne gibi?
S: Sizinkiler İstanbul’a gelemeyeceğine göre, biz Muş’a gidicez, bu akşam annemlere gidelim diyorum, hepsini konuşuruz
Z: Bu akşam gitmesek, ben daha geçen sefer yediklerimi hazmedemedim de
S: Ne demek bu?
Z: Sadece bu kadar acele etmeyelim derim
S: hı hı, senin canını sıkan bir şey mi var?
Z: Büyütecek bir şey yok
S: Tamam…yok…ama yine de neye takıldığını bilmek istiyorum
Z: Doğru zaman mı? Ailen bana ilkel kabileden gelmişim gibi davranmaktan vazgeçecek mi? Saraylı ninenden kalan daha kaç vazoyu kırıcam? Bunun gibi şeyler…
S: Sen alınganlık yapmışsın
Z: Yapmadım, benden hoşlanmadıklarını biliyorum
S: Zenan hanım, siz fazla oluyorsunuz artık
Z: Ne oluyor Suat
S: Lütfen benimle gelir misiniz?
Z: Dur ne yapıyorsun biri gelicek! S: Bir hatırlatayım dedim Z: Neyi? S: Benimle bir an önce evlenmezsen neler kaçıracağını… Z: ... | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri C.tesi Ara. 27, 2008 5:53 pm | |
| zenan: levent aylarca geçici başhekimlik yaptığı halde ona teklif etmedi. onu eleyebilirsin. jülide kadın onu da ele. ve şimdi arslanda kayıp onu da gönül rahatlığıyla eleyebilirsin. suat:sen başarılı erkeğin arkasındaki kadın mısın bakıyım? zenan: hayır. sen başarılı kadına layık olmaya çalışan adamsın.
ümit gelir...
ümit: hala bu kadar komik olmana çok sevindim. zenan: ümit... bey... ne işiniz var burda? ümit:seni görmeye geldim zenan:....... suat:merhaba ümit:merhaba zenan: suat ümit bilenle tanışıyor musunuz? o da kalp cerrahı. suat: ismen biliyorum ama daha önce tanışmamıştık. ümit:merhaba.suat birtandı değil mi? suat: evet(çağrı cihazı çalar) gitmek zorundayım.afedersiniz. ümit:zenan ben... zenan:ben de onunla gitmek zorundayım. suat:nerden tanışıyorsunuz? zenanuldayken bir seminere gelmişti. suat: tek bir seminerde mi bu kadar samimi oldunuz? zenan: okula sık sık gelirdi. teklifsiz ve densiz biridir. suat: evet farkettim. zenan: suat. beni görmeye gelmediğine eminim. saçmalıyor. suat: aranızda birşey var mıydı? zenan: hayır tabiki. yani bana benden hoşlandığını söylemişti ama asla birşey olmadı. suat:iyi buna sevindim. benden saklamadığın sürece sorun yok.
--------
zenan: nasılsın? suat: bunu sormaya mı geldin? zenan: yine yok birşey dersen çıldırıcam suat. bana kötü davranıyorsun ve sebebini söylemiyorsun. ümit yüzünden değil mi?ama bu benim suçum değil. onu başhekim adayı olarak haldun bey çağırdı. buraya gelmesini ben istemedim. suat: hayır. sen sadece yalan söyledin. zenan: ne? ne yalanı? suat: adam bana sevgili olduğunuzu söyledi zenan: sense öyle birşey olmadı diyorsun. ikinizden biri yalan söylüyor. gitmem lazım zenan: ahhhh
suat merdivenlerden iner... zenan: suat dur. sadece bir hafta sürmüştü. sadece bir hafta. bir haftanın sonunda bana evlenme teklif etti. reddettim ve ayrıldık. suat: ilk sorduğumda neden inkar ettin bunu? zenan: korktum. ümit hastanede kalırsa seninle aramızda sorunlara yol açacağından korktum. suat: zenan bana yalan söyledin. zenan: hayır. sevgili değiliz dedim. çünkü asla kendimi onun sevgilisi gibi hissetmedim. o günlerde derslerden başımı kaldıramıyordum. robot gibi yaşıyordum. ve o bana o kadar çok ilgi gösteriyordu ki belki de bir şans tanımalıyım diye düşündüm. bir hafta çıktık ondan hoşlanmadım ve ayrıldık. hepsi bu. suat: bunu bana söyleyebilirdin. zenan: bunu aramıza girmesini istemedim. şu an ilişkimiz çok iyi gidiyor. saçma bir sebepten bozulmasını istemiyorum. suat: birşeyleri bildiğim sürece sorun etmem. ya neyim ben. görgüsüz bir maço mu? bir daha bende birşey saklama. tamam mı? sebebi ne olursa olsun saklama. zenan: söz. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Paz Ara. 28, 2008 7:18 pm | |
| S&Z'm 21.bölüm
S: Anlatmayacak mısın? Z: Anlatacak bir şey yok! Annen de baban da çok şeker insanlar
S: Hadi Zenan seni tanıyorum, belli ki bir şeye kızmışsın. Z: Kızmadım. S: Belli oluyor... Z: Tamam...Birazcık kızmış olabilirim ama benim yerimde kim olsa kızardı... S: Sizi sadece iki dakika yalnız bıraktım...Annem bu kadar kötü ne yapmis olabilir ki...?
Z: Hiç bir sey yapmadı...çok iyi bir kadın... S: Ama...
Z: Ama ben geldiğim yerle ilgili kurulan cümlelerden hoslanmıyorum...Sana demiştim, iste biz farklıyız... S: Zenan...Yine saçmalamaya basladın... Z: Saçmalamıyorum...Ben böyle hissediyorum...Benden bu kadar... S: Ne yani...Yine ayrilmak mi istiyorsun.? Z: Hayır...Sadece ben bu kadar alttan alabiliyorum demek istemiştim... S: Su halimize bak yaaa...Durmadan birbirimizi yanlis anliyoruz...Ne Yapacağım ben seninle.? | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Paz Ara. 28, 2008 7:20 pm | |
| Suat : Sen daha kendini bile iyilestiremesken, hastaları nasıl iyilestirceksin ?.. Zen : Terzi kendi sökügünü dikemez derler.. Suat : Çok iyi bir cerrah olacagından eminim..ama haftada 100 saat çalısıp verimli olman için vucudunu güçlendirmelisin..ilaçlarını aksatmıycaksin tamam mı? Zen : Tamam Suat bey..
[ birbirine bakarlar, zenan odadan çikar..].. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Paz Ara. 28, 2008 7:21 pm | |
| s=günaydın z-günaydın s=sabaha kdr gözümü kırpmadım bebeğimizi düşünmekten kendimi alı koyamadım z-ona bebeğimiz deme o sadece bikaç kaftalık hücre yığını
s-ben seni anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun z-hyr sen anlamıyorsun ben asla anne olmicam demiyorum ama şimdi değil s-hayat her zaman pilanladığın gibi gitmez | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Paz Ara. 28, 2008 7:21 pm | |
| Suat:Ben bi kalp adamıyım! Onu parçalara ayırıyorum,tekrar birleştiriyorum, ellerimde tutuyorum...Ben bi kalp adamıyım! Emin olduğum tek şey ''sen benim eşimsin, aşkımsın, en iyi arkadaşımsın, kalbim! Benim kalbim senin için atıyo'' ve her ne olursa olsun bunu sakın aklından çıkarma. Zenan:Seni seviyorum! Seni seviyorum! Suat:Sen yanımda olduktan sonra! bizi hiç bişey AYIRAMAZ, HİÇ BİŞEY! | |
|
| |
| Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri | |
|