..:: DOKTORLAR ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:: DOKTORLAR ::..

•°o.HAFTANIN ÜYESİ ada SEÇİLMİŞTİR•°o.O ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDİYORUZ•°o.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri

+2
black-rain65
babazi
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 8:12 pm

Zenan:Hasanın dışında kimse elini bilmiycek

Suat:Ama ben biliyorum.Şef olamam.Şimdi Olmaz.Bu şekilde olmaz.Bunu ne kadar zamandır istediğimi biliyo musun?Bütün kariyerim boyunca ve sonunda onu elde edeceğim zaman üzerinde kan olucak.Elim titiriyodu ve kimse bundan bahsetmedim.O halde ameliyata girdim ve hastaların hayatını tehlikeye attım.Bu akıl almaz bişi. Etil değil.Onurlu değil.Her çizgiyi geçtim.

Zenan:Çizgiyi beraber geçtik.Çizgiyi seninle beraber bende geçtim.

Suat:Beni çizginin diğer tarafına sen sürükledin.Sen bizi bir takım yaptın.Sen Levente iyi olduğumu söyledin. Sen kimsenin bilmesine gerek yok dedin. Ben kendimde bile değildim. Sen bizi bir takım yaptın.Ben ne yapak istiyorsam onu yaptım.

Zenan:Hayattan kopmuştun.Kendine acıyodun.Kanepeden kalkmıyodun.Sonra seni bi kadavranın başında buldum.Berbat haldeydin.Bana ellerinin bütün hayatın olduğunu söyledin.Eğer ameliyat yapamazsan,Suat Birtan olamazsan hayatının bi anlamı olmuycak gibi davranıyodun.Bütün kariyerimi riske attım ben. Senin yanında yer aldım.Seninle kaldım. Ne kadar yorulduğumu biliyo musun? Her ameliyatta ne kadar korktuğumu biliyo musun? Ama yinede yaptım. Kendim için değil senin için...

Suat:Sen benim her ameliyata girişimizde ne kadar korktuğumu biliyo musun? Sadece kendi kariyerim için endişelenmiyorum.Seni de düşünmek zorundayım. Ama dediğin gibi biz bir takımız değil mi?

Zenan:Evet biz bi takımız çünkü biz aşığız.Bana sen ben yok biz varız demiştin. Biz ilk engelde dağıldık demiştin.Ama dağılmadık işte dağılmadık. Kendime soruyorum. Suat için neden bunları yapıyosun Zenan diyorum ve bi cevap bulamıyorum. Hayatımda cerrahlıktan daha önemli hiçbişi yoktu. Ben hayatımı buna adadım ve şimdi şimdi.İÇimde bana bunu yaptıran bi güç var. Bu gücün adı aşk tamam mı? Buna aşk diyolar
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 8:12 pm

Zenan:Senin kadar iyi bir doktor olmasamda çok çalışırım fazlasıyla hırslıyım..Hatta bazılarına göre de ukalayım...Sağır bir kedim ısrarla açmayan bir menekşem var..Niye diye sorma çünkü bilmiyorum...Ve o kelimeleri söylemek benim için çok zor..Çünkü şimdiye kadar kimseye söyleyemedim..Çünkü hiç bu kadar hissetmedim..
Suat:Zenan...
Zenan:Eğer konuşmamı bölmye devam edersen hayatımın sonuna kadar da söylemicem..Seni seviyorum...
Suat:Bende seni seviyorum..
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

Suat:Nerde kalmıştık Zenan Hanım.?
Zenan:Suat..Sen gittin..Yani gitmiştin
Suat:Gitmedim..Gidemedim..Burdayım
Zenan:Ama seni gördüm..Yani...Havaalanının kapısından içeri girdin...
Suat:Evet.Evet..O kapıdan içeri girdim...Ve bir an durup düşündüm..Seninle aynı güne uyanmıyacaksam aynı güneşin altında yaşamıyacaksam ne anlamı var ki...Ne diyordum..Nerde kalmıştık Zenan Hanım...Yeniden başlamaya var mısın benim küçük aksi sevgilim...
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 8:13 pm

zenan: levent aylarca geçici başhekimlik yaptığı halde ona teklif etmedi. onu eleyebilirsin. jülide kadın onu da ele. ve şimdi arslanda kayıp onu da gönül rahatlığıyla eleyebilirsin.
suat:sen başarılı erkeğin arkasındaki kadın mısın bakıyım?
zenan: hayır. sen başarılı kadına layık olmaya çalışan adamsın.

ümit gelir...

ümit: hala bu kadar komik olmana çok sevindim.
zenan: ümit... bey... ne işiniz var burda?
ümit:seni görmeye geldim
zenan:.......
suat:merhaba
ümit:merhaba
zenan: suat ümit bilenle tanışıyor musunuz? o da kalp cerrahı.
suat: ismen biliyorum ama daha önce tanışmamıştık.
ümit:merhaba.suat birtandı değil mi?
suat: evet(çağrı cihazı çalar) gitmek zorundayım.afedersiniz.
ümit:zenan ben...
zenan:ben de onunla gitmek zorundayım.
suat:nerden tanışıyorsunuz?
zenanuldayken bir seminere gelmişti.
suat: tek bir seminerde mi bu kadar samimi oldunuz?
zenan: okula sık sık gelirdi. teklifsiz ve densiz biridir.
suat: evet farkettim.
zenan: suat. beni görmeye gelmediğine eminim. saçmalıyor.
suat: aranızda birşey var mıydı?
zenan: hayır tabiki. yani bana benden hoşlandığını söylemişti ama asla birşey olmadı.
suat:iyi buna sevindim. benden saklamadığın sürece sorun yok.
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 8:14 pm

zenan: nasılsın?
suat: bunu sormaya mı geldin?
zenan: yine yok birşey dersen çıldırıcam suat. bana kötü davranıyorsun ve sebebini söylemiyorsun. ümit yüzünden değil mi?ama bu benim suçum değil. onu başhekim adayı olarak haldun bey çağırdı. buraya gelmesini ben istemedim.
suat: hayır. sen sadece yalan söyledin.
zenan: ne? ne yalanı?
suat: adam bana sevgili olduğunuzu söyledi zenan: sense öyle birşey olmadı diyorsun. ikinizden biri yalan söylüyor. gitmem lazım
zenan: ahhhh

suat merdivenlerden iner...
zenan: suat dur. sadece bir hafta sürmüştü. sadece bir hafta. bir haftanın sonunda bana evlenme teklif etti. reddettim ve ayrıldık.
suat: ilk sorduğumda neden inkar ettin bunu?
zenan: korktum. ümit hastanede kalırsa seninle aramızda sorunlara yol açacağından korktum.
suat: zenan bana yalan söyledin.
zenan: hayır. sevgili değiliz dedim. çünkü asla kendimi onun sevgilisi gibi hissetmedim. o günlerde derslerden başımı kaldıramıyordum. robot gibi yaşıyordum. ve o bana o kadar çok ilgi gösteriyordu ki belki de bir şans tanımalıyım diye düşündüm. bir hafta çıktık ondan hoşlanmadım ve ayrıldık. hepsi bu.
suat: bunu bana söyleyebilirdin.
zenan: bunu aramıza girmesini istemedim. şu an ilişkimiz çok iyi gidiyor. saçma bir sebepten bozulmasını istemiyorum.
suat: birşeyleri bildiğim sürece sorun etmem. ya neyim ben. görgüsüz bir maço mu? bir daha bende birşey saklama. tamam mı? sebebi ne olursa olsun saklama.
zenan: söz.
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 8:14 pm

Z-günaydın cnm
S-günaydın (ve sarılır)
S-az önce levent ile karşılaştık çok tatsızdı,ela ile tartışmışlar galiba,zenan Allah aşkına nedir elanın sakladığı şu sır
Z-söyleyemem suat,lütfen ısrar etme bende üzlüyorum ama yapamam elaya söz verdim hem bu onların hayatı
S-evet haklısın sonuçta onlar yetişkin...eee bugün nasıl bebeğimiz
Z-hadi ben geç kaldım görüşürüz
S-(ve suat çeker öper zenanı)görüşürüz
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 8:15 pm

s-z soyunma odasındaki sahne...

S-filiz'le konuştum oda çok üzgün,sabah annemlerle tartışırken o sinirle ağzından kaçırmış,minede bu fırsatı değerlendirmiş anlaşılan,
zenan bütün bu yaşanılanlar için çok üzgünüm,keşke angel olabilseydim keşke
Z-rezil oldum haldun beye rezil oldum,zaten benim için bebeği doğurmaya karar vermek kolay değildi
S-bak zenan,evlendikten sonrada bu sorunların devam edip etmiyeceğine yada daha başka sorunların çıkıp çıkmıyacağına söz veremem,
ben bir kalp adamıyım onu parçalara ayırıyorum,tekrara birleştiriyorum,ellerimde tutuyorum,ben bir kalp adamıyım emin olduğum tek şey,
sen benim eşimsin,aşkımsın,en iyi arkadaşımsın,kalbim, benim kalbim senin için atıyor ve her ne olursa olsun bunu aklından çıkarma
Z-seni seviyorum,seni seviyorum
S-sen yanımda olduktan sonra,bizi hiç birşey ayıramaz hiç birşey
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ara. 28, 2008 8:15 pm

Suat:Nazlı'm uysal kızım benim..Neyse ki annene çekmemişsin
Zenan:Attığın bu taşlar bir gün sana kaya olarak dönücek haberin olsun.Suat?Sence de bugün hastahanede bir tuhaflık yok mu?
Suat:Tuhaflık mı?
Zenan:Evet.Sabahtan beri yanım bizimkilerden kimse gelmedi.Çok garip.
Suat:Niye garip olsun aşkım herkes işinde gücündedir.
Zenan:Yok yok.Kesin bişeyler oluyor.Önemli bir ameliyat kokusu alıyorum.Benden bişey saklamıyor musun değil mi?
Suat:Ya saçmalama Zenan.Ne saklıyacam Allah aşkına
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:05 pm

35. Bölüm S&Z

S: Zenan, bazı sıkıcı detayları konuşmamız lazım

Z: Ne gibi?

S: Sizinkiler İstanbul’a gelemeyeceğine göre, biz Muş’a gidicez, bu akşam annemlere gidelim diyorum, hepsini konuşuruz

Z: Bu akşam gitmesek, ben daha geçen sefer yediklerimi hazmedemedim de

S: Ne demek bu?

Z: Sadece bu kadar acele etmeyelim derim

S: hı hı, senin canını sıkan bir şey mi var?

Z: Büyütecek bir şey yok

S: Tamam…yok…ama yine de neye takıldığını bilmek istiyorum

Z: Doğru zaman mı? Ailen bana ilkel kabileden gelmişim gibi davranmaktan vazgeçecek mi? Saraylı ninenden kalan daha kaç vazoyu kırıcam? Bunun gibi şeyler…

S: Sen alınganlık yapmışsın

Z: Yapmadım, benden hoşlanmadıklarını biliyorum

S: Zenan hanım, siz fazla oluyorsunuz artık

Z: Ne oluyor Suat

S: Lütfen benimle gelir misiniz?

Z: Dur ne yapıyorsun biri gelicek!
S: Bir hatırlatayım dedim
Z: Neyi?
S: Benimle bir an önce evlenmezsen neler kaçıracağını…
Z: ...
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:05 pm

10.bölüm S&Z'm

Z:Suat Bey!Sizinle bir şey konuşabilir miyim?
S:Çok şaşırdım.Oysa benimle konuşmak istemediğini düşündüm.
Z:İstiyorum..!Ama bizi yanyana gelince herkes aramızda bir şey olduğunu anlıyor.O yüzden bende o yüzden hastanede senden uzak durmaya çalışıyorum.
S:Ama şunu bil, Böyle daha fazla dikkat çekiyoruz.
Z:Öff ya biliyorum... O yüzden gestapo Ela'ya yaptıklarının aynını şimdi bana yapıyor.Nasıl davranacağımı şaşırdım.Ben asıl adamın parmağını yutan köpek için gelmiştim.
S:Köpek mi?
Z:Evet.

----------------------------------

Zenan dinlenme odasında elindeki kitabı okurken Suat girer.

S:Sen bile mükemmel olamazsın.Kendini bu kadar zorlama.
Z:Veterinerde köpeğin istestinal sisteminde parmak aramayı mantıksız buldu.Parmağı kurtaramadık.
S:Şunu kafana sok artık.Ben bile o parmağı kurtaramazdım.
Z:Ama ben senin yapamadığını yapıp senden daha iyi olmalıyım.

Suat Zenan'ın elini tutar ve ona yaklaşmaya başlar..

Nefeslerini hissettikleri anda, odaya Burak girer

----------------------------------

S&Z'm Süper Doktor oynarken

S:Bana kalsa cerrahi asistan alıken yazılı sınav yerine bu oyunu kullanmalılar.
Z:Nasıl yani?
S:Cerrahi bir zanaattır.Nöra anatomy'den iyi notlar aldı diye sucuk gibi parmakları olan bir adamı mikrocerrahiye almamalılar.Ameliyatta beyninden çok ellerini kullanırsın.Kısacası doğuştan gelen bir yetenek şart
Z:Ben nasılım?
S:Gördüğüm en güçlü rakipsin
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:07 pm

aylinin hasta olarak yattığı odada konuşmalar...

suat: Baki bey...Artık vedalaşmaya hazırsanız...
baki: Hiç çocuğunuz yok herhalde.
suat: Efendim?
baki: Eğer çocuğunuz olsaydı döyle demezdiniz. Vedalaşmaya hazırsanız.... demezdiniz.
suat: Baki bey çok üzgünüm ama size bunu teklif etmek zorundayım.
baki: Hayır onun kalbini almayacağım. Kızımın kalbi göğsümde atarken yaşayamam. Hayatımın her günü cehenneme döner

suat(zenana): Hzır olduğunda bana haber ver.
zenan: Hı hı...

suat çıkar...

zenan: Baki bey... Hiç çocuğum yok. Yani henüz yok. O yüzden çocuğunu kaybetmenin nasıl birşey olduğunu bilmiyorum. Ama... Baba kaybetmenin nasıl birşey olduğunu biliyorum. Kızınız sizi seviyordu. bu sabah bunu gördüm. Sizin için savaşıyordu. Sizin hayatınız için savaşıyordu. Siz onun babasısınız. onun babasısınız. Sizi bırakıp gitmeği hiç istemezdi. Eğer yapabilseydim ben babama kalbimi verirdim. Eminim kızınızda böyle isterdi.
baki: Tamam.
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:08 pm

Mine: Zenan...
Zenan: Mine hanım.
Mine: Herşeyi öğrendim Zenan.
Zenan: Anlayamadım.
Mine: Evet Zenan. Senden bile bu kadarını beklemezdim. Oturup buna seyirci kalıcağımızı düşünmedin herhalde.
Zenan: Mine hanım lütfen. Benim sizle konuşucak birşeyim yok. Ayrıca bunun ne yeri ne de zamanı.
Mine: Hayır. Bence tam zamanı. tabi baktın ki Suat ailesini seçicek sırf onu evlenemeye ikna edebilmek için hamile kaldın. Suat'ın ne kadar çok çocuk istediğini biliyordun. Onun sana hayır diyemeyeceğini biliyordun.
Zenan: Mine hanım gerçekten saçmalıyorsunuz ve ben daha fazla sizi dinlemek istemiyorum.
Suat: Zenan... Hayrola Mine ne işin var burada. Noluyor bir sorun mu var Zenan?
Zenan: Evet var. Çok sevineceklerini düşündüğün için mi söyledin hamile olduğumu. Bak Mine tebrik etmeye gelmiş.

Zenan Haldun'u görür ve koşarak uzaklaşır...

Suat: Zenan...
Mine: Hala bu kızın nasıl birisi olduğunu anlayamadın Suat. Gözünün açılması için daha ne olması lazım. Sırf hamile kaldı diye bu kızla evlenmek zorunda değilsin.

Mine gider...(
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:11 pm

suatın odasındaki sahne...

Z-günaydın cnm
S-günaydın (ve sarılır)
S-az önce levent ile karşılaştık çok tatsızdı,ela ile tartışmışlar galiba,zenan Allah aşkına nedir elanın sakladığı şu sır
Z-söyleyemem suat,lütfen ısrar etme bende üzlüyorum ama yapamam elaya söz verdim hem bu onların hayatı
S-evet haklısın sonuçta onlar yetişkin...eee bugün nasıl bebeğimiz
Z-hadi ben geç kaldım görüşürüz
S-(ve suat çeker öper zenanı)görüşürüz
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:11 pm

s-z soyunma odasındaki sahne...

S-filiz'le konuştum oda çok üzgün,sabah annemlerle tartışırken o sinirle ağzından kaçırmış,minede bu fırsatı değerlendirmiş anlaşılan,
zenan bütün bu yaşanılanlar için çok üzgünüm,keşke angel olabilseydim keşke
Z-rezil oldum haldun beye rezil oldum,zaten benim için bebeği doğurmaya karar vermek kolay değildi
S-bak zenan,evlendikten sonrada bu sorunların devam edip etmiyeceğine yada daha başka sorunların çıkıp çıkmıyacağına söz veremem,
ben bir kalp adamıyım onu parçalara ayırıyorum,tekrara birleştiriyorum,ellerimde tutuyorum,ben bir kalp adamıyım emin olduğum tek şey,
sen benim eşimsin,aşkımsın,en iyi arkadaşımsın,kalbim, benim kalbim senin için atıyor ve her ne olursa olsun bunu aklından çıkarma
Z-seni seviyorum,seni seviyorum
S-sen yanımda olduktan sonra,bizi hiç birşey ayıramaz hiç birşey
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:13 pm

S:Bebeğin elini tutarken seni seyrettim yüzündeki heyecanı mutluluğu gördüm tersine inanmak istediğini biliyorum ama sen mükemmel bir anne olabilirisn
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:14 pm

64. bölümden bir suat zenan repliği

s:zenan söyle hadi artık, hadi
z:suat,önce bana bir söz vermen gerekiyo,yani sana söyleyeceğim şey konusunda beni etkilemeyeceğine söz vermeni istiyorum
s:söz veriyorum
z:bir konuda daha söz vermeni istiyorum.sevinmeyeceksin en azından çok sevinme çünkü ben hiç olumlu düşünmüyorum.
s:birazdan çatliycam zenan.hadi söyle artık.tamam söz söz hepsine söz
z:hamileyim
s:zenan bu harika bir haberçok güsel

z:suat sus.suat indir beni.suat.
s:zenan biliyorum sevinmeyeceğime söz verdim ama daha önceydi.ne olduğunu bilmeden önceydi.bu harika bişey zenan.anne baba olacaz.
z:hayır olmicaz
s:zenan,sen
z:suat ben anne olmaya hazır değilim, bu bebeği doğurmicam
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:16 pm

zenan&suat evde...

Zenan: kalp ameliyatlarının daha ufak keselerden yapılması hastalar için pek çok avantaj getirmektedir. Kozmetik üstünlüğün yanında daha az ağarı daha hızlı toparlanma ve normal hayata daha erken dönme gibi avantajları vardır.
Suat: ee nasıl gidiyor seminere hazır mısın?
Zenan: aort akses tekniği ile ilgili sunumumu hazırlıyorum.
Suat: robotik kalp cerrahisinden de bahsetmelisin bence
Zenan: elbette bahsediyorum. Robotik korner by-pas cerrahisinde zenan parlar yöntemi
Suat: beni unutuverdin bakıyorum. Halbuki tıp tarihine birlikte geçebiliriz.
Zenan: doğru. Tıbbın pierre curie ve madam curie si olabiliriz. Evet evet harika bir fikir seminerde bu fikrimi de anlatabilirim.
…………..
Zenan: niye öyle bakıyorsun?
Suat: nasıl bakıyorum?
Zenan: bilmem… hayran hayran bakıyorsun.
Suat(zenanın elindeki kitabı alır): evet hayran hayran bakıyorum.
Ve muhteşem sahne
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:18 pm

60. Bölüm
Suat&Zenan

Suat:Bi değişiklik yok bilmek istersin diye düşündüm Ela komadan çıkabilir bunun gerçekleşebileceğini gördüm
Zenan:Unuttun galiba ben bir doktorum tıbbın ne olduğunu biliyorum şimdi içki içme zamanı
Suat:Henüz değil Elaya karşı bir sorumluluğun var
Zenan:Ben.. ben sadece ben yapamam yapamam.. geri dönüp ölümünü izleyemem
Suat:Şimdi beni iyi dinle bu olay seni ve vicdanını ilgilendiriyor ve sen kendini biliyorsun eğer Ela ölürse ve bu olduğunda sen burda oturuyor olursan senin bu acıdan kolay kolay kurtulacağını sanmıyorum gel ve en azından arkadaşına veda et..
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:18 pm

56. Bölüm
Suat&Zenan

Zenan:Kurulla görüşmen şimdi mi?
Suat:Hıhı
Zenan:Şef en başında seni seçti bir sonraki şef sen olmalıydın plan buydu
Suat:Bu çok uzun zaman önceydi o zamandan beri çok şey değişti
Zenan:Ama sen hala aynı adamsın şefin seçtiği adamsın
Suat:Hayır değilim aynı adam değilim Zenan ve olmak da istemiyorum.. Eskisinden daha iyi olmak istiyorum =) Geliştiğime inanmak istiyorum. İleri gitmek istiyorum. Geriyye dönmeyi düşünmüyorum.
Zenan:ve ben seninle gurur duyuyorum.
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:20 pm

Zenan:Senin kadar iyi bir doktor olmasamda çok çalışırım fazlasıyla hırslıyım..Hatta bazılarına göre de ukalayım...Sağır bir kedim ısrarla açmayan bir menekşem var..Niye diye sorma çünkü bilmiyorum...Ve o kelimeleri söylemek benim için çok zor..Çünkü şimdiye kadar kimseye söyleyemedim..Çünkü hiç bu kadar hissetmedim..
Suat:Zenan...
Zenan:Eğer konuşmamı bölmye devam edersen hayatımın sonuna kadar da söylemicem..Seni seviyorum...
Suat:Bende seni seviyorum..

Suat:Nerde kalmıştık Zenan Hanım.?
Zenan:Suat..Sen gittin..Yani gitmiştin
Suat:Gitmedim..Gidemedim..Burdayım
Zenan:Ama seni gördüm..Yani...Havaalanının kapısından içeri girdin...
Suat:Evet.Evet..O kapıdan içeri girdim...Ve bir an durup düşündüm..Seninle aynı güne uyanmıyacaksam aynı güneşin altında yaşamıyacaksam ne anlamı var ki...Ne diyordum..Nerde kalmıştık Zenan Hanım...Yeniden başlamaya var mısın benim küçük aksi sevgilim...
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:23 pm

Bir cerrah olmayı başarmak,ama gerçekten başarmak,büyük bir özveri ve bağlılık ister..

Zenan: Penset

Neşteri elimize alıp,sonunda yarar ya da zarar verecek bir kesik atmaya gönüllü olmamız gerekir..

Zenan: Portegü

Çünkü eğer kendimizi adamamışsak,o neşterin elimizde işi yoktur..

Zenan:Benden programını ayarlamamı isteyen sendin,ben de ayarlıyorum işte.

Suat:Bu çeşit bir ameliyat yapabileceğimden emin değilim.

Zenan:Sadece çok yetenekli bir kaç kişi bu ameliyatı yapabilir Suat ve sen de o bir kaç kişiden birisin.

Suat:Alev de yapabilir,ona gidebilirler.

Zenan:Bunu Haldun Bey'e söylemek ister misin?Yaşar Bey ameliyat olmazsa ölebilir.Her an tümörden kopan bir parça beyne giden bir damarda emboliye sebep olabilir.

Suat:Bana söylemedin.Hastaya bu ameliyatı yapacağımızı söyledin ama bana söylemedin Zenan.

Zenan:Kaygılanmana gerek yok bir haftadır bu ameliyat için çalışıyorum.

Suat:yeterince hazır mısın,neler olabileceğini biliyor musun?

Zenan:Araştırmamı yapıyorum merak etme.İkimiz..Sen ve ben kusursuz bir takımız Suat..
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:24 pm

Zenan:Bistüri..sol ventriküliye küçük bir kese yapıyorum.

Suat:Güzel..Korkma.Çok iyi Doktor Zenan.Şimdi basınç uygula,nazikçe.

Zenan:Klemp..Tümör interventrükılar semptoma bağlıydı,düzeltmek için doku kullanacak mısınız?

Suat:Birileri ev ödevine iyi çalışmış

Zenan:4/0 prolen lütfen
..
Suat:Teşekkürler...

Suat:Bravo Zenan,gerçekten hazırdın.

Zenan:Evet,ben her zaman hazırımdır.

Suat:Bunu sensiz yapamazdım.

Zenan:Teşekkürler..
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:24 pm

Zenan:Başka seçeneğim yoktu.Fikret Hanım'ı ameliyattan uzak tutmak zorundaydım.

Suat:Biliyorum.

Zenan: O zaman neden bana surat asıyorsun

Suat:Çünkü kendi başına hareket etmeye başladın. Satelet hücre transplantasyonu ayarlıyorsun.Fikreti panodan siliyorsun ve ben bunları sonradan öğreniyorum.

Zenan:Afedersin..

Suat:Özür dilerim..Sen beni korumaya çalışıyorsun,ben de kalkmış sana bağırıyorum.Özür dilerim

Zenan:Tamam..Önemli değil

Suat:Gel buraya..

Zenan:Bu işte birlikteyiz Suat.Biz bir takımız.
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:25 pm

Z:Suat bey konferansa geleceğini bilmiyordum.
S:O elindekiler ne öyle
Z:Ivır zıvır işte.Sen iyimisin
S:Evet iyiyim
Z:Bugün ameliyatın yok mu yani bana ihtiyacın olursa
S:Hayır ameliyat yok
jelibon-gzm
DOKT
DOKT
jelibon-gzm

Kadın

MesajKonu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri   Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:26 pm

z:alt dkuyu kesiyorum (uyurken sayıklar)
birden kitap yere düşer ve onu izlemekte olan suat kitabı alır
z:nerdeyim ben
s:merak etme hastanedisin benim evimde değil
s:anlaşılan ela ve hasanla tartıştın sonra fiikret i sıkıştırdın dikilecek bir kişi var mı diye sen senin için kariyerini tepip hava limanından dönen bu adamı pek tanımadım ama o seni tanımış anlaşılan .

Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri
3 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
 Similar topics
-
» Ela-Levent Replikleri
» Doktorlar Dizisi Replikleri
» Bekir Aksoy-Suat Birtan Fan Clup