| Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
jelibon-gzm DOKT
Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 23/11/08
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:26 pm | |
| 4. bölümden nostalji.. suat ve zenan..
s: evet benimle ne konusucaksın? z: sabah kan sonuclarını gördünüz mü? s: gördüm. z: karaciğer fonksiyon testleri? s: giderek bozuluyor. z: berbatlar! safrası dolu, sarılıgı gecmedi.. s: cünkü cok hasta. z: peki neden hala ameliyatını programa almadınız? s: asistan, sıkıldım senden! z: kadının durumu giderek kötüleşiyor.. s: şimdi de cerrahlık mı taslıcaksın? z: yoo.. ben onun tur rehberiyim.. butun gun, hatta gece, onu dolastıran bakıcısıyım sadece.. en azından ne zaman ameliyata alıcagınızı söyleyin.. s: ya neyin var senin? z: asıl sizin neyiniz var? ne düşünüyorum biliyor musunuz, bence ameliyat yapmaya bastan beri niyetiniz yoktu. sanki kadın ölmek için hastaneye gelmiş gibi davranıyorsunuz. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:26 pm | |
| Z:Geldiğini duydum S:Evet birkaç saat uğramak istedim Z:Burda olman çok güzel S:Öyle mi Z:Neyin var senin S:Ameliyat yapamadan burda olmamın hiç bir anlamı yok Z:Yakında yapacaksın bundan eminim S:Ben değilim emin olana kadarda sadece masa başı işleri yapacam bir memur gibi | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:27 pm | |
| Z:Suat suat bekle ayrılıyor musun S:Evet şefle görüştüm böylece açık randevularımı yeniden ayarlayacak Z:Çünkü uzun süreliğine ayrılıyorsun öyle mi peki tamam yani bir iki hafta kadar mı S:Ne kadar sürerse o kadar Z:Çok uzun zaman almayacak zaten fizik tedavidesin yani zaten sen... S:Rakial repsoldeki iyileşme aylarla ölçülür zenan haftalarla değil hasta dirseğini bükebildiği zaman ameliyat başarılı sayılır baz hastalar omuzlarını hareket bile ettiremezler bazılarının hissetme yetenekleri iyileşmez becerileri geri gelmez Z:Ama sen onlardan biri değilsin S:Öyle mi kim diyor | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:27 pm | |
| 47. Bölüm Zenan-Suat
Suat:Son seferi 6 sn geçtim Zenan:Daha iyi olucak. Dikişlerine gayet iyi. Suat:Dikişlerim çok iyidir zaten Zenan:Bence artık hazırsın Suat:Daha çok tavuk lazım Zenan:Suat artık tavuk yok tamam mı? Bir tavuk cerrahıyla çıkmıyorum, endişelenmeyi bırak bu sana göre değil elin iyi ve Levent ameliyata girmek için onay vericek eminim gecikiyorum sevgilim hastanede görüşürüz. Suat:Zenaaan Zenan:Söyle canım Suat:Yok birşey Zenan:Peki.. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:29 pm | |
| Z:Günaydın bu sabah nasılsın S:İyiyim Z:Niye diğer elinle yapmıyorsun elini çalıştırmış olursun S:Çalışıyorum Z:Her yer kahve oldu S:Boşver Z:Neyse sorun değil temizlerim S:Bırak temizleme öyle kalsın | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:29 pm | |
| Z:Ev psikiyatri kliniğine döndü herkes depresyonda birinin sevgilisi terketti birininki aldattı birininkide öldü S:Diğerininkide vuruldu Z:En masumu benim sevgilim tek yaptığın vurulmak gitmedin aldatmadın ve ölmedin suat elin iyi değil mi artık titremiyor demiştin S:Evet Z:O zaman neden böyle keyifsizsin S:Hiçbirşeye yaramadan oturmaktan sıkıldım Z:Ameliyat olduğun gün bile daha iyiydin psikolojin her geçen gün daha kötü oluyor doğuyu söyle elin iyimi S:İyi dedim ya zenan Z:Bakayım S:Saçmalama Z:Canım fizik tedavi iyi gidiyor çok yakında ameliyatlarada girebileceksin hadi toparla kendini hem sen bugünkü b vitaminini aldınmı bakayım ama bunu aksatmaman lazım getiriyorum hemen | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:30 pm | |
| 47. Bölüm Suat-Zenan
Suat:Benim için yemek mi pişireceksin Zenan:Hayır. Eğer istersen işten izin alabilirsin ama bütün gün kıçının üzerinde oturamazsın. Çok sıkı çalışacaksın. Kuvvetinin ve yeteneğinin her bir parçasını yeniden kazanıcaksın. Suat:Öyle mi nasıl? Zenan:Çok çalışarak yeteneklerini geri getiricez, beraber Suat:Beraber? Zenan:Evet sen Mineyi burdan uzak tutmanın bir yolunu bulucaksın bende bir süreliğine sana yerleşicem beraber başarıcaz.. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:31 pm | |
| Zenan:Merhaba Suat:Merhaba,ne işin var bu saatte burda? Zenan:Sabahı bekleyemedim Suat:Niye? Zenan kolyesini gösterir.:Ben bunu yeniden taktım.Takabilir miyim? Suat:Takabilirsin..Zenan Zenan:SEN SAKIN ÖLME TAMAM MI? Suat:Tamam.Ölmem.. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:32 pm | |
| Z: nasılsın? iyi görünüyorsun.. Suat öylece bakar) Z: bunlar senin filmlerin mi?( bir şeylerin iyi olmadığını görür suata döner) Suatt? S: 2 parmağımda his kaybı var. levent elimi düzeltip düzeltemeyeceğini bimiyo, geçmesini bekleyebilirim, belki zamanla hissizlik azalır Z: evet S: ya da levent’in ameliyat yapmasına izin veririm ama elim bütün işlevlerini kaybedebilir tabi bu ameliyat olmasam da olabilir Z: evet S: zenaan Z: evet S: evet demeyi kes lütfen Z: tamam S: zenan mantıklı düşünemiyorum, sence ne yapmalıyım Z: ben S: ameliyat olayım mı yoksa bekliyim mi? Z: benim bunu düşünmem lazım biraz düşüneyim olur mu? (suatın gözleri dolar) S: tamam Z: ben Fikret hanıma hemen döneceğimi söylemiştim yani hemen dönerim demiştim bi gidip bakıyım , uzun sürmez tamam mı? | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:32 pm | |
| Zenan suatın odasının kapısını açar Z: partiye gidiyoruz, Haldun hoca hepimizi partiye götürüyor S: hasan söyledi Z: hasan seni görmeye mi geldi S: o da benim arkadaşım Z: hıhı (kapıyı kapatıp içeri girer) S: sana kin duymam Z: ne dedin? S: senden benimle ilgilenmeni istemicem ama ben kendimle ilgilenmek zorundayım (zenan suat’a yaklaşır) S: eğer bu yüzden benimle kalamazsan sana kin duymam Z: elinin düzelmediğini levente söylicek misin S: henüz değil.. ben.. şey..şimdi söylemicem ( zenan odadan çıkıp gider..) | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:35 pm | |
| Zenan:Adamı yukarı taşıdılar..Durumu nasıl? Fikret:Zenan..Dışarıda bekle.. Zenan: Dışarıda beklemicem....Suat... Suat:Bize 1 dakika izin verir misiniz? Haldun:Sadece 1 dakika... Suat:Zenan.... Zenan:Hayır..Lütfen birşey söyleme..Üzgün olduğunu biliyorum...Beni nakil olayının dışında bırakmak istemediğini biliyorum..Hiç kızgın değilim...Yani kızgındım ama artık değilim...Önemli olan tek şey senin iyileşmen ve bunu atlatman...Ben yanındayım...Neye ihtiyacın varsa ben burdayım..Ne istersen... Suat:Zenan..Benim istediğim tek şey...Gidip Ömer Güven'i kontrol etmen... Zenan:Tamam...Nasıl istersen... | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:35 pm | |
| Z:Gelmedi mi Mine daha? S:Trafiğe takılmış birazdan gelir. Zff! S:İyi miyiz? Z:Fena değiliz.Ya süper olmasak da idare ederiz. S:Sen son derece huysuz bir baş belasısın.Ama buna rağmen seni gördüğümde kanımın hızlı hızlı akmasını engelleyemiyorum.Bana ne yaptın böyle hiçbir fikrim yok. Z:Senin bana yaptığının aynısını yaptım.Başka bir şey değil. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| S:Zenan hanım biraz konuşabilirmiyiz Z:Hangi konuda tamam
Z:Ayrıldığımıza göre bende kalması doğru olmaz diye düşündüm S:Asla yapıcı olmayacaksın değil mi hep ipleri koparıcaksın Z:Suat bunları geri verdiğim için ayrılmadık ayrıldığımız için geri verdim S:Dün söylediklerini çok düşündüm zenan evet ailemi idare etmeni alttan almanı istedim bunu ablamdan değil senden istedim evleneceğim aşık olduğum hayatımı birlikte geçireceğim evimi paylaşacağım kadından istedim kalbimin diğer yarısı olan bana dünyadaki herkesten daha yakın olduğunu sandığım kadından idare etmem gereken kişi sen değldin zenan sen yoktunki biz vardık hiç anlaşamayan ailelerimiz ve biz onlar ve biz ve biz ilk engelde dağıldık | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:36 pm | |
| Suat-Zenan
Z: Suat..Suat bey S: Suat diyebilirsin Zenan..bir mahsuru yok benim için.. Z: bir kalp bulundugunu duydum Ömer için S: evet dıgru duymuşsun Z: harika peki nerde.. S: üniversite hastanesinde..organ transplanstasyonu ekibiyle almaya gidiyorum.. z: bende gelebilirmiyim..biliyorsun daha öncekinde Fikret hanımla beraberdim ve cok yardımım dokunmuştu..yani Fikret hanım öyle demişti.. S: buna eminim ama benim senin yardımına ihtiyacım yok Zenan.. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:37 pm | |
| S:Gel merhaba zenan Z:Suat bey kemal enginin ameliyatına girecek asistanı siz seçicekmişsiniz S:Evet zenan hanım Z:Ben süre araştırma yaptım ve çok çalıştım günlerdir bu ameliyat için hazırlanıyorum S:Hı hı eminim diğer asistanlarda hazırlanmıştır kimseye torpil yapamam zenan hanım | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:40 pm | |
| zenan: evet suat,ne oluyor? seni dinliyorum...
suat: bana bir gün ameliyat kepimi göstererek,bunu dolabımda saklıyorum, çünkü bana kim olmak istediğimi hatırlatıyor demiştin.
zenan: evet,senin kadar başarılı bir cerrah!
suat: ama anlaşılan kepini saklaman gereken kemal engin'miş.
zenan: ayrıldığımızdan beri benimle konuşmak için hiçbir şey yapmadın. bunu yapman için beni kıskanman mı gerekiyordu?
suat: az önce söylediklerim doğru olduğu için mi kemalden söz etmekten kaçınıyorsun?
zenan: bütün kalp cerrahları tapar onasen bile.sana duyduğum hayranlıkla bunun hiç bir ilgisi yok.
suat: çocuk kandırır gibi gururumu okşadın ama bana onunla yakınlığınızdan, senin gerçek idolün olduğundan,onu benim üstümde bir yere koyduğundan hiç söz etmedin.benim ikinci tercihim olduğunu gizledin.
zenan: ikinci tercih mi?yani benim için kemal bey birinciydi,sen ikinci sıradaydın öyle mi?hı? sen ikinci sırada olmak nedir biliyor musun suat? ailesi seni küçümserken sevgilinin bunu görmezden geldiğini fark etmektir. ablası senin boyundan adına,giyiminden ayak parmağına kadar herşeyine hakaret ederken, sevgilinin sana alttan alıver dediğini duymaktır. sen sinir testlerine tabi tutulurken,ailenin onuruyla dalga geçilirken,abartılmış hikayelerle aranız bozulmaya çalışılırken sevgilinin sana, onlara değil sana özür dilettirmesidir. işte ikinci sırada olmak bu suat! seninkiyse sadece alınganlık ve kıskançlık,o kadar! | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:40 pm | |
| Suat:Zenan ben böyle gerginlikleri sevmiyorum zaten sitresli bir hayatımız var o yüzden lütfen birbirimize karşı anlayışlı olalım Zenan:Karşılıklı olarak değil mi yani ben sana sende bana Suat:Elbette ama o konuda haklı değilsin ve mineyede ayıp ettin Zenan:Ben bir şey yapmadım ablanın anlayışsızlığı Suat:Ya yapma zenan kim olsa alınırdı onun yerinde Zenan:Kusura bakma bir daha yapmam oldu mu Suat:Özür dilemen gereken ben değilim Zenan:Ne yani buraya bunun içinmi geldin mineden özür dilememimi istiyorsun Suat:Aşkım ne olursa olsun yaptığın ayıptı Zenan:Daha neler Suat:Ben senin bir akrabana asla böyle bir şey yapmam zenan bunu biliyorsun değil mi | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:41 pm | |
| Suat:Saatlerdir seni arıyorum bir açıklama yaparsın diye ama galiba yapıcak bir açıklaman yok Zenan:Ben gerçekten çok üzgünüm Suat:Herkes üzgün zenan ben mine annem babam hepimiz üzgünüz Zenan:Bunu burda konuşmasak Sevda:Zenan hanım o adam hasanı bayıltıp bebeği alıp kaçmış fikret hanım köpürüyor her tarafı arıyoruz ama adam çocuğu alıp çıktı herhalde Zenan:Dur ya sevda ne diyorsun hangi adam Sevda:Hani evinde uyuşturucu yapan var ya o | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:41 pm | |
| Suat:Gir beni çok zor bir durumda bıraktın Zenan:Biliyorum Suat:Mine hereyi duymuş ona canım(otomatik kelime sansürleme nedeniyle değiştirilmiştir) dediğini annemlere uyuz dediğini hepsinden nefret ettiğini böyle düşündüğünü bende bilmiyordum yani ailemden nefret ettiğinden haberim yoktu Zenan:Nefret etmiyorum zaten onların hepsini sinirle söyledim yani beni durduk yere mineden özür dilemek zorunda bıraktın oda bana hatanı anlamana sevindim gibi şeyler söyleyince delirdim Suat:Zenan sen herşeye deliriyorsun en küçük şeylere bile büyük tepkiler veriyorsun ben seni ailene karşı bu duruma düşürsem bana yapıcaklarını düşün bir kere hıı herhalde beni öldürürdün ama ben asla senin ailene böyle birşey yapmam çünkü seni sevdiğim için ailenide seviyorum sana değer verdiğim kadar onlarada veriyorum Zenan:Biliyorum Suat:Benim ağzımdan bir gün ailen için kötü birşey duydun mu birgün onları hor gördüm mü Zenan:Ne demek bu Suat:Ne ne demek Zenan:Yani aslında benim hor görülücek bir ailem var ama sen beni sevdiğin iin onları hor görmüyorsun öyle mi Suat:Saçmalama zenan lütfen Zenan:Benim ailem en azından insanlardan oluşuyor seninkiler gibi yapmacık robotlardan değil anladın mı bu iş olmıyıcak suat daha fazla zorlamanın alemi yok çok fazla kırgınlık oldu bunun altından kalkamayız Suat:Sanırım haklısın | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:42 pm | |
| Suat:Zenan merhaba bende seni arıyıcaktım şimdi mine geliyor beraber öğle yemeğine çıkıcaz işin varmıydı Zenan:Aslında şey vardı Suat:Aslında bir şey yoktu boşuna uğraşmaya çalışma fikrete sordum Zenan:Ne oldu niye gülüyorsun Suat:Geçen akşam bizdeki halin geldi aklıma Zenan:Hangi halim Suat:Hani babamın kahve istediğini anneme söylerken ıı şey ıı şeyde kahve istiyor Zenan:Ne var bunda ne diyeceğimi bulamadım necip beymi diyeyim Suat:Baba de kurtul mineyede mine hanım yerine mine abla filan diyebilirsin mesela Zenan:Yok daha neler bir bu eksikti Suat:Şaka şaka yapmıştım ama bunda bu kadar kızıcak ne var anlamadım sonuçta evlenince öyle diyeceksin Zenan:Yeter ama suat bırakta neyi ne zaman yapıcağıma ben karar veriyim Suat:Niye ağırmı geliyor onlara anne baba demek sonuçta yaşlı insanlar Zenan:Ağır gelme meselesi değil Suat:Ne peki Zenan:Benim gitmem lazım şimdi görüşürüz | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:42 pm | |
| Suat:Aaa ne çabuk dönmüşsün Zenan:Gitmedik ki Suat:Niye gitmediniz yoksa ben yokum diye mine istemedimi ya bu kadını anlamıyorum niye böyle anlamsız kaprisler yapıyor ki Zenan:Yok sadece bir yanlış anlama oldu yani mine beni yanlış anladı ben istiyorsanız yarın gidelim hem suatta olur dedim o onunla yemeğe gitmek istemiyorum sandı Suat:Kadın işini gücünü bırakıp buraya kadar gelmiş bir saat yemeğe çıkmak bu kadarmı zor geldi sana zenan biz evleniyoruz ve onlarda benim ailem minede elinden geleni yapıyor Zenan:Bende elimden geleni yapıyorum ama sen sürekli daha fazlasını istiyorsun bunu başarabileceğimden emin değilim | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:43 pm | |
| suat zenan yemek sahnesi..
azze nine : sizlere layık değiller ama hediyelerimizi kabul buyurursunuz inşallaahh necip : estagfurullah efendim..ee kızımm.. zenanın amcası : ellerinize saglık yemekler cok değişik ama hepsi birbirinden güzel haa necip : afiyet olsun efendim.. zümrüt : minecim kendi elleriyle hazırladı her seyi..dün de cok ugrastı ama.. zenanın amcası : ee bunların patronu bişeye girmiş , neye girmişti kızım.. zenan : yok amcacım bişeye girmedi kalp spazmı gecirdi zenanın amcası : hah o yuzden gelemedık..biz de cok bekledık valla bütün gün otelde eğleştik durduk zenanın annesi : yazık hani onca emek onca yemek ziyan oldu tabi.. mine : önemli değil yemek pişirmeyi severim..zenana da ogretmek ıstıyorum o hiç pişirmemiş.. zenan : artık pişiriyorum ev arkadasım ogretiyo.. zenanın annesi : ee hani tabi okumaktan pek vaktı olmadı ama bası sıkısınca yapar benım zenanımın kardeş 1 : bu ne tadını hiç çıkaramadım mine : kerevizdir kardeş 1 : kereviz mi yok gayrı.. zenanın annesi : ogluum her yörede baskadır bunlar yiyordur belkii.. mine : siz sevmez misiniz.. zenanın amcası : yoook yendiğini bilmiyoduk daa şaştık biraz.. kardeş 1 : bizim orada kerevizi hayvanlara verirler.. zümrüt : öhöö öhööö mine : eşek hoşaftan ne anlar
yemek sonrası.. zümrüt: oturmadan zenanın hediyesini verelim mi necip necip : aa evet tabii..zenan bunu bu günün bi hatırası olarak taksın istedik zenan : tesekkür ederim.. suat : ver baba zümrüt : begendiniz mi kızım zenan : evet cok güzel zümrüt : mine cok zorlanmıs secerken siz hep spor giyiniyormussunuz galıba zenanın amcası : öyle valaa zenanım ısterse sporcu olurdii.. cok iyi kosardı massallah mine : evet değişik bir bedeni var nişan elbisesini secerken de epey bi zorlanmıstık.. zümrüt: azze hanım sizin sesinizi pek duyamadık bugün, rahatsız mısınız.. azze nene : evet rahatsızım.. ama konusmak için gencleri beklıyorum.. hele bizi yalnız bırakırlarsa size bikaç diyeceğim var.. suat : tamam biz söyle gecelım o zaman..filiz.. necip : buyrun azze hanım azze nene : efendim gorünen köy klavuz istemez derler..sizin gorgunüz basga bizimki cok basga ama gel gor ki sizin saraylı oglunuz bizim koylü gızına tutulmuş zümrüt : ehh gönül bu necip : estagfurullah efendım o nasıl söz azze nene : necip bey sen daha bi laftan anlar durursun onun için sana gonusuyom .. bak bu cocukların gonlü baglı biz ne yapsak da gopacakları yok ...(pek anlamadım burasını)..ağlanırlar bilesiniz... zümrüt : azze hanım bizde yetişkin insanların kararlarına karısılmaz kimseyi kimseden koparmayız azze nene : ama dır dır eder yer bitirirsiniz.. kandırmayalım birbirimizi zümrü hanım sevişiyormusuz gibi yapmaya hacet yok siz bizden hazzetmiyorsunuz biz sizden görüşeceğimiz kırk yılda bir onu bari ağız tadıyla gecirelim.. necip : elbette azze hanım elbette azze nene : hah bize iğne iğne laf sokacaksınız da nolacak ben size laf soksam memnun mu olacagınız birbirimizi kabul edelim suatın amcası : anam dogru soyler ama biraz sert sert soyliyii gusura galmaysınız demek istiiy ki öpüşüp gaynaşalım dilimiz datlı sohbetimiz hos olsun necip : tabi tabi efendim su için ihsan ettiysek(umarım dogrudur) affola cocukları evlenen iki ailenin kaynasması elbette hayırlı olur zenanın amcası : haa soylee aslan dünürüm gell ..maşşşallah filiz : helal olsun azze neneye ablamı bile yola getirdi.. | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:43 pm | |
| Suat:Girin Zenan:Ömerin tahlilleri çıktı Suat:Hı bakayım elayla konuştun mu Zenan:Konuştum denemez yani bunların hepsini kızın kendinden duyduğumu leventle konuştuğumu söyleyemedim bile öyle garip bir inkar mekanizması geliştirmişki ona ulaşamadım Suat:İnkar psikolojisine girmesi normal değil mi babası öldü annesiyle ilgili çok tatsız şeyler öğrendi sende üstüne yeni kötü bir haber vermeye çalışıyorsun Zenan:Onu aptal yerine konmaktan kurtarmak istiyorum yarın tekrar konuşmayı deniyicem | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:44 pm | |
| Suat:Nasılsın düzeldi mi sinirlerin Zenan:Düzelmedi öyle kötü durumdayım ki bilsen bana acırdın Suat:Anlatmak istermisin Zenan:Hayır istemem bu çok özel bir şey sadece bir kişiyi ilgilendiriyor ama ben bir türlü ona söyleyemiyorum Suat:Bunun bizimle ilgisi olmadığına eminmisin Zenan:Tabiki bizimle ilgili değil Suat:İyi buna sevindim çünkü seninle kavga etmekten hoşlanmıyorum zenan bizimle ilgili olmayan bir konuysa niye kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun Zenan:Çünkü bir arkadaşımı üzücem | |
|
| |
jelibon-gzm DOKT
| Konu: Geri: Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri Ptsi Mart 02, 2009 11:46 pm | |
| Suat:Zenan merhaba akşam nasıl gideceğimizi konuşmadık ben gelip sizinkileri otelden alıyım mı Zenan:Gerek yok amcam arabasını yollatmış istanbuldan ben hastanaden direk onların yanına gidecem geliriz biz Suat:Sen iyimisin bak sana söylüyorum hiç bir aksilik olmıyıcak bak mine sabahtan beri yemek yapıcak diye koşturup duruyor o kadar özeniyor ki herşey güzel olsun diye Zenan:Eminim Suat:Aaa böyle yapma ama tadını çıkaralım lütfen hayatta kaç kez yaşıyıcazki bunları Zenan:Suat ben şuan hiç bir şeyin tadını çıkaracak durumda değilm tamam mı çok sinirliyim üstüne alınma seninle yada ailenle ilgili değil Suat:Ne oldu ya dur sakin ol anlat Zenan:Anlatamam çünki kendimde anlayamadım sadece gidip birinin beynini dağıtmak istiyorum Suat:Bari levente yakın bir yerde dağıtta o toplasın seni Zenan:Beynini dağıtmak istediğim o | |
|
| |
| Zenan-Suat-Revan Birtan Replikleri | |
|